Libnet.ro
UNICEF

09:45

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata, deocamdata gestionata. in anumite focare, in anumite zone, se pot reintroduce restrictii (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata, deocamdata gestionata. in anumite focare, in anumite zone, se pot reintroduce restrictii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, pentru B1 TV, ca, in acest moment, in Romania se manifesta o transmitere comunitara accentuata a coronavirusului, una dintre cauze fiind ca regulile de. continuă pe B1

Nelu Tataru: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata in ultimele 10 zile, dar putem gestiona acest lucru

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, luni, 22 iunie, ca in aceste zile asistam la o crestere a numarului de cazuri de COVID-19, avand o transmitere comunitara accentuata. Tataru anunta ca, daca evolutia va fi nefavorabila, autoritatile se gandesc sa impuna unele restrictii in anumite zone, acolo unde se observa o transmitere comunitara accentuata.

Nelu Tataru avertizeaza: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca in aceste zile asistam la o crestere a numarului de .

CORONAVIRUS |Nelu Tataru avertizeaza: Transmiterea comunitara devine accentuata. Ne apropiem de un moment in care o sa vedem ca avem dublare sau triplare de cazuri pe zi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, referindu-se la cresterea numarului de cazuri de coronavirus in Romania, ca in acest moment autoritatile pot gestiona situatia, insa avand in vedere faptul.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Joi, din pacate, vom avea un numar mai crescut de cazuri ca de obicei, sper sa ne revenim

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca joi va fi inregistrat un numar zilnic de infectii cu noul coronavirus mai mare decat de obicei. Ministrul a pus aceasta crestere a numarului de imbolnaviri.

Nelu Tataru, despre cresterea numarului de cazuri de COVID-19 in Romania: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata in ultimele 10 zile Se pot institui unele restrictii particulare

Ministrul Sanatatii a declarat, in contextul cresterii numarului de cazuri de coronavirus de pe teritoriul Romaniei peste 300 de noi infectari in fiecare zi, in ultima saptamana), ca tara noastra se co.

Tataru: Suntem intr-un context in care nu avem un virus stabil. Sunt mai multe tulpini in circulatie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi ca sunt mai multe tulpini ale noului coronavirus in circulatie. Orice virus in evolutia lui sufera mutatii, la fel cum sufera si modificari de patologie. Suntem intr-un context in care nu avem un virus stabil. Sunt mai multe tulpini in circulatie, a spus ministrul.

Nelu Tataru: E ingrijoratoare atitudinea celor care instiga la nerespectarea masurilor. Cati romani au fost testati cu adevarat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, critica dur atitudinea anumitor persoane din aceasta perioada care instiga la nerespectarea masurilor de prevenire a transmiterii infectiei cu coronavirus. Cred ca politicul a venit prea repede peste medical, puncteaza Tataru.

Nelu Tataru: Transmiterea comunitara devine accentuata. Ne apropiem de un moment de dublare si chiar triplare a cazurilor zilnice

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a atentionat intr-o interventie la Digi 24 asupra unei cresteri ingrijoratoare a numarului de cazuri, in conditiile in care Romania a trecut de la o rata de transmitere sub 1 la una peste unu.

Nelu Tataru: Ne apropiem de momentul in care o sa vedem o dublare sau triplare de cazuri pe zi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit despre cresterea numarului de cazuri de imbolnavire de coronavirus. Acesta a declarat ca transmiterea comunitara este in crestere, cel mai probabil dupa masurile de relaxare care au intrat in vigoare in tara noastra, insa si din cauza numarului mare de persoane care contesta existenta pandemiei in ultima perioada.

Cand vor fi anuntate noile masuri de relaxare. Nelu Tataru: Fiecare caz este evaluat particular. Daca vor fi niste restrictii, vor fi strict punctuale si locale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca Guvernul pregateste noi masuri de relaxare pentru data de 1 iulie si ca o decizie in acest sens va fi anuntata luni. Tataru a explicat ca totul va fi decis de evolutia numarul de infectari cu COVID-19 si ca masurile vor fi luate punctual, in functie de fiecare zona in parte.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )