Libnet.ro
UNICEF

05:15

Coronavirus si Ordonanta militara. COVID 19 si primul roman mort. N-am reusit sa ne auto-educam, sa fim responsabili. Jurnal ANTI-covid 19. Zilele 7-8

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus si Ordonanta militara. COVID 19 si primul roman mort. N-am reusit sa ne auto-educam, sa fim responsabili. Jurnal ANTI-covid 19. Zilele 7-8

A inceput cu o ordonanta militara. De astazi a inceput durata lunga si urata a carantinei. Aseara l-am vazut pe Vela la tv si m-a lovit in crestetul capului recomandarea care este obligatie: nu mers pe strada noaptea, mers controlat ziua, inchiderea granitelor pentru straini, in sfarsit inchiderea mallurilor. M-a lovit durata nedeterminata a restrictiilor. Am simtit in plex, in creier. N-am rezistat, am baut: rom, gin, vin roze, aperol sprit, tuica. Apoi, dimineata, ma trezesc ca s-a confirmat si primul mort. in Ro. Credeam ca vom fi feriti. Uite, nu. Nu. Nu. Primul roman s-a dus. Nu-l cunosc, dar imi pare rau dupa omul asta. continuă pe Hotnews

Mancare, alimentatie sanatoasa si hartie igienica. Jurnal ANTI-COVID 19. Ziua a cincea

Coronavirus. Alimentatie sanatoasa sau modificata genetic. Tot aia e. Cu cat gatim si mancam compulsiv, cu atat ne dispar pofta de mancare si, bineinteles, ne apare burta. Ne automatizam. Gatit-mancat-mers la toaleta-mers la magazin. Omul animal. Nu e cazul sa mai si gandim? Sa fim cumpatati? Nu uita! Trupul nostru nu mai consuma energie. Sta acasa. Doar mintea e infricosata, nimic mai mult. Ecuatia asta duce la animalizare. Mancatul cu lingura pe stres duce la bulimie. Este momentul de cumpatare. Cumpatare. Trupul trebuie sa ia si ceva pauze. Altfel, cine scapa de coronavirus poate da in belele mai mari. Boli de inima, de stomac, de ficat.

CORONAVIRUS |Bilant crunt: COVID-19 ucide o persoana la fiecare 10 minute in Iran

O statistica ingrijoratoare vine din partea Iranului. Virusul COVID-19 ucide cate o persoana la fiecare zece minute in Iran, a declarat joi purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii. Pe baza.

Reactii dure ale autoritatilor dupa ce DSP Galati a propus ca persoanele cu Covid-19 sa fie tratate la Braila

O adresa trimisa duminica de Directia de Sanatate Publica Galati catre Directia de Sanatate Publica Braila, in care se propune ca pacientii din judetul Galati, suspecticonfirmati cu COVID-19 sa fie tratati in spitalele din Braila a starnit reactii dure in randul brailenilor si al autoritatilor locale, relateaza Agerpres.

Europa Libera: Ordonanta militara pentru bratari electronice de supraveghere a celor izolati la domiciliu? Ce ar rezolva?

Scretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru spune ca unii dintre cei aflati in izolare au refuzat sa-si puna holtere, pentru ca legea nu-i obliga. Circa 25 de mii de persoane se afla in izolare la domiciliu. Numarul acestora a crescut simtitor dupa intrarea in Romania, marti si miercuri, prin vama de la Nadlag a peste 3. 500 de persoane care au tranzitat Ungaria. Supravegherea lor este o problema, si asa cum a aratat Europa libera, pana acum s-a folosit metoda vecinul, cel care informa Directia Sanitara si Politia despre situatiile de incalcare a izolarii. Solutia ar putea fi bratarile electronice sau holterele, dar pentru asta ar fi nevoie de o Ordonanta militara.

Ultima ora! Rusia anunta primul deces cauzat de noul COVID-19. Cine este victima

Rusia a anuntat cu cateva zile inainte ca-si va inchide granitele incepand de miercuri, 18 martie, pana la 1 mai, ca o masura de a evita raspandirea infectiei cu coronavirus. Desi Rusia se afla in topul tarilor cu cele mai putine cazuri de infectii cu Covid-19, astazi a fost anuntat primul deces. Cine este victima .

Printul Albert de Monaco, infectat cu COVID-19. Este primul sef de stat care primeste acest diagnostic

Printul Albert de Monaco este primul cap incoronat care are coronavirus. Anuntul oficial a fost facut in aceasta dupa-amiaza. Printul Albert de Monaco este in varsta de 62 de ani, iar in aceste momente se afla la izolare, in apartamentul sau. Printul Albert de Monaco, infectat cu COVID-19 Printul Albert de Monaco a fpst depistat .

CORONAVIRUS |Primul deces in Rusia, cauzat de virusul COVID-19

Autoritatile din Rusia au anuntat, joi, primul deces pe teritoriul tarii, cauzat de epidemia COVID-19. Totodata, premierul rus a afirmat ca nu exista motive de panica, citeaza.

PANA LA DATA DE 18 MARTIE Numarul cazurilor de infectie cu COVID-19 a ajuns la 261

Numarul cazurilor de infectie cu noul coronavirus Covid-19), pana la data de 18 martie a. c. ora 18:00) a ajuns la 261, primul caz de infectie confirmat fiind inregistrat in data de 26 februarie a. c. , in urmatoarele 12 zile fiind confirmate cate 1-2 cazuri zilnic.

Analiza cazurilor de infectie cu COVID-19

Numarul cazurilor de infectie cu noul coronavirus Covid-19), pana la data de 18 martie a. c. ora 18:00) a ajuns la 261, primul caz de infectie confirmat fiind inregistrat in data de 26 februarie a. c. , in urmatoarele 12 zile fiind confirmate cate 1-2 cazuri zilnic.

Coronavirus: Statele Unite au depasit pragul de 10.000 de cazuri de COVID-19

Statele Unite au depasit joi pragul de 10. 000 de cazuri de COVID-19, iar numarul de morti a ajuns la 154, potrivit bilantului realizat de catre Johns Hopkins University, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )