Libnet.ro
UNICEF

19:00

CORONAVIRUS |PMP, vot in favoarea decretului prezidential privind prelungirea Starii de Urgenta

B1 B1,
CORONAVIRUS |PMP, vot in favoarea decretului prezidential privind prelungirea Starii de Urgenta

In contextul pandemiei de coronavirus, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a emis pe 16 martie un decret prin care a instaurat Starea de Urgenta pe intreg teritoriul tarii pentru o perioada de 30 de zile,. continuă pe B1

PMP va vota in favoarea decretului prezidential privind prelungirea starii de urgenta

Partidul Miscarea Populara PMP) va vota in favoarea decretului prezidential privind prelungirea starii de urgenta si propune Guvernului un set de masuri pentru protejarea populatiei in fata pandemiei de coronavirus, precum implementarea unui plan de restartare a economiei si testarea intregului personal medical si a celui auxiliar din spitale.

PREGATIRI PENTRU PRELUNGIREA STARII DE URGENTA Spirite politice incinse, in asteptarea decretului prezidential

Starea de urgenta instituita in 16 martie prin decret prezidential ar urma sa fie prelungita cu inca o luna, pana pe 16 mai. Acum saptamana, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va emite un nou decret de prelungire, la ale carui prevederi s-a lucrat pe tot parcursul saptamanii trecute. Ultimii care au trimis la Cotroceni observatiile cu ce ar trebui sa contina noul decret prezidential sunt ministrii Cabinetului Orban, iar dorintele lor au fost aprobate in prealabil de catre premier, asa cum a declarat acesta la sedinta de guvern de joi seara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )