Libnet.ro
UNICEF

11:15

Coronavirus in Romania - Povestea Pacientului 24: Am aflat din presa ca sunt pozitiv. Am dat zeci de telefoane, am asteptat ambulanta 12 ore. Parascovenia asta e mai contagioasa decat credeam

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania - Povestea Pacientului 24: Am aflat din presa ca sunt pozitiv. Am dat zeci de telefoane, am asteptat ambulanta 12 ore. Parascovenia asta e mai contagioasa decat credeam

Ununl dintre cei confirmati cu coronavirus in Romania, un tanar care a fost la sfarsitul lunii februarie in Marea Britanie, spune ca a aflat diagnosticul din presa si a asteptat salvarea 12 ore. continuă pe Hotnews

Arafat, despre Pacientul 7 care a aflat din presa ca are coronavirus: Nu e lipsa de eficienta. Bolnavii sa ramana acasa, sa astepte izoleta, sa nu plece

Seful DSU, Raed Arafat, a spus miercuri, despre cazul barbatului care a aflat din presa ca este infectat cu coronavirus, ca intarzierea nu inseamna lipsa de eficienta si a cerut ca toti cei care sunt in aceasta situatie sa ramana acasa si sa astepte echipajul medical cu izoleta sa-i transporte la spital, nu sa plece de acasa.

Pacientul 7 cu coronavirus spune ca a aflat din presa ca este infectat. Am ajuns la spital, dupa ce am asteptat ambulanta 12 ore

Pacientul roman cu nr. 7 confirmat cu coronavirus spune ca a aflat din presa ca rezultatul analizelor sale este pozitiv in cazul acestui virus, desi a dat multe telefoane la numerele oficiale.

A aflat din presa ca este infectat cu coronavirus: am sunat eu sa aflu!

Un bucurestean confirmat cu infectie a virusului COVID-19 a aflat din presa ca este infectat, nefiind contactat de nicio institutie. Mai mult, povesteste pacientul pe Facebook, a sunat el la absolut toate institutiile care ar fi putut sa il lamureasca,.

Stirile ProTV: O vedeta YouTube a aflat din presa ca are coronavirus. Mesajul primit de la sotie

Al treilea caz de infectare cu coronavirus din Slovenia este un youtuber care tocmai s-a intors dintr-o excursie din Maroc, prin Italia. Initial a fost in izolare la domiciliu . si a aflat ca este infectat de la televizor.

Marturia unui bucurestean diagnosticat cu coronavirus: Rezultatul l-am aflat din presa. Am asteptat 12 ore salvarea

Unul dintre cei opt pacienti din Capitala diagnosticati marti cu coronavirus a dezvaluit, intr-o postare pe Facebook, ca a aflat din presa rezultatul analizelor sale, dar si ca a asteptat 12 ore ca Ambulanta sa vina sa il duca la Spitalul Dr. Victor Babes pentru internare.

Coronavirus in Romania: inca o persoana diagnosticata - o femeie din Mures. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 15

Numarul cazurilor de imbolnavire cu coronavirus a ajuns la 15 duminica seara, in Romania. Ultimul pacient este o femeie de 70 de ani din Mures.

Un nou caz de coronavirus in Romania - 37. Este tot un pacient din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - 37 - a fost confirmat miercuri. Este vorba despre un barbat din Bucuresti intors de la Stuttgart.

Coronavirus. Romania suspenda cursele auto spre si din Italia

Circulatia transportului rutier de persoane prin servicii regulate, servicii regulate speciale si servicii ocazionale in trafic international, pentru toate cursele efectuate de catre operatorii de transport din Romania spre Italia si din Italia spre Romania, se suspenda incepand cu data de 10 martie.

Sotia pacientului 7 cu coronavirus, ingrijorata sa nu fi imbolnavit bebelusul pe care il alapteaza

Sotia pacientului 7 cu coronavirus, care a aflat din presa ca este infectat, are un bebelus de un an pe care il alapteaza si acum este ingrijorata sa nu fie si ea bolnava si sa fi transmis virusul copilului.

Coronavirus. Romania a ajuns la 38 de persoane infectate cu COVID-19. O femeie din Bucuresti, contact al politistului internat la Dimitrie Gerota

O femeie de 54 de ani din Capitala, contact al pacientului internat la Spitalul Dimitrie Gerota, este cel de-al 38 pacient infectat cu coronavirus din Romania. Fostul politist, care a ascuns faptul ca a calatorit in afara tarii, a infectat pana acum 8 persoane din Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )