Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus. Romania suspenda cursele auto spre si din Italia

Adevărul Adevărul,
Coronavirus. Romania suspenda cursele auto spre si din Italia

Circulatia transportului rutier de persoane prin servicii regulate, servicii regulate speciale si servicii ocazionale in trafic international, pentru toate cursele efectuate de catre operatorii de transport din Romania spre Italia si din Italia spre Romania, se suspenda incepand cu data de 10 martie. continuă pe Adevărul

Cum poti recupera banii de pe biletele de avion, dupa suspendarea zborurilor spre si din Italia

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a explicat in ce conditii pot fi recuperati banii platiti pe biletele de avion, in conditiile in care zborurile spre si din Italia au fost suspendate pentru urmatoarele doua saptamani, scrie Digi24. Conform prevederilor internationale, in conditiile in care se anuleaza un zbor cu mai putin de 7 zile, obligatia e de a restitui banii tuturor pasagerilor, a spus ministrul. El a precizat si care sunt rutele vizate de aceasta suspendare, si anume destinatiile din Italia spre care sunt operate zboruri directe: Roma, Torino, Bologna, Napoli, Florenta, Pisa si Catania.

Coronavirus in Romania: inca o persoana diagnosticata - o femeie din Mures. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 15

Numarul cazurilor de imbolnavire cu coronavirus a ajuns la 15 duminica seara, in Romania. Ultimul pacient este o femeie de 70 de ani din Mures.

Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia din cauza epidemiei coronavirus

Compania aeriana Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia in perioada 12 martie 2020 - 31 martie 2020 cu probabilitatea extinderii restrictiilor). Masurile sunt luate pentru prevenirea raspandirii infectiei cu noul tip COVID-19.

Coronavirus: Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei

Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei pentru a se preveni infectarile cu Covid-19, anunta CFR Calatori. Luni seara Ministrul de Interne, Marcel Vela a vorbit despre suspendarea sau, dupa caz, interzicerea introducerii de catre operatorii feroviari de transport calatori de noi trenuri directe spre Italia si dinspre Italia spre Romania. insa nu mai exista de peste 20 de ani trenuri directe spre Italia.

Zeci de mii de romani veniti din Italia in ultimele doua saptamani. Date oficiale prezentate de Politia de Frontiera

Zeci de mii de romani s-au intors in Romania din Italia in ultimele doua saptamani, a transmis seful Politiei de frontiera, chestorul Ioan Buda, intr-o conferinta de presa de la MAI.

CORONAVIRUS |Romani veniti din Italia, bagati in carantina in vama Giurgiu

Un autocar cu romani care a plecat luni din Italia cu directia Romania a ajuns marti la Vama Giurgiu. Cei 21 de oameni, inclusiv soferul, au fost plasati in carantina, potrivit prefectului de Giurgiu, Aneta.

Cei care ascund faptul ca vin din Italia vor suporta consecintele penale. Anuntul facut de Premier

Ludovic Orban trage un semnal de alarma. Premierul a transmis tuturor cetatenilor care vin in Romania ca in cazul in care vor declara in fals si vor incerca sa ascunda faptul ca vin din Italia, atunci vor suporta consecinte penale.

Igor Dodon crede ca romanii din Italia vor vrea sa se intoarca acasa prin Chisinau: O sa permitem zborul doar moldovenilor

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, crede ca dupa ce Romania a interzis zborurile spre si dinspre Italia multi romani se vor intoarce in tara prin Chisinau. El spune ca nu va permite ca Republica Moldova sa devina tara de tranzit: O sa permitem zborul doar moldovenilor, potrivit agora. md.

Scandal la Vama Nadlac. Mai multi romani intorsi din Italia au refuzat sa intre in carantina

Sute de romani care au reusit sa plece din Italia au ajuns la granita cu Romania la Nadlac, iar multi dintre ei au refuzat sa intre in carantina. Peste 20 de persoane s-au manifestat turbulent fiind necesara interventia politiei, anunta Digi 24. Lucrurile s-au calmat ulterior, iar oamenii au fost dusi in carantina.

Medicii din Italia, decizie halucinanta. Ce se intampla cu batranii bolnavi de coronavirus

In fata numarului toa mai mare de pacienti infectati cu coronavirus, medicii din Lombardia incep sa se confrunte cu probleme mult mai seiroase decar virusul in sine. in lipsa paturilor insuficiente si a afluxului de pacieni, ei trebuie sa decida cine traieste si cine moare. Situatiile dramatice cu care au ajuns sa se confrunte medicii .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )