Libnet.ro
UNICEF

16:15

CORONAVIRUS |Strategia Suediei nu a functionat: Tara a inregistrat cel mai mare numar de decese din ultimii 150 de ani

B1 B1,
CORONAVIRUS |Strategia Suediei nu a functionat: Tara a inregistrat cel mai mare numar de decese din ultimii 150 de ani

Numarul deceselor inregistrate in Suedia in prima parte a anului 2020 reprezinta un record in ultimii 150 de ani. Potrivit statisticilor, in perioada ianuarie-iunie a acestui an, au fost inregistrate 51. 405 de de. continuă pe B1

Germania a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de cazuri de COVID-19 dupa luna mai

Germania a inregistrat 1. 510 de noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore, cel mai mare numar zilnic raportat in peste trei luni, a anuntat miercuri Institutul Robert Koch.

Cele mai mici preturi din Uniunea Europeana. Cel mai ieftin aliment care e in Romania

In Romania, in anul 2019, s-a inregistrat cel mai mic pret la carne din Uniunea Europeana. Pretul la carne in tara noastra a fost cu 37,3% sub media UE, arata datele publicate astazi de Eurostat. in ceea ce priveste tara noastra, situatia de anul trecut este identica cu cea inregistrata in anul 2018. Am avut .

Stam cel mai rau din Europa. Avem cea mai mare rata a mortilor in ultimele 2 saptamani

Romania a devenit tara europeana ce a inregistrat cele mai multe decese din cauza noului coronavirus, la fiecare 100. 000 de locuitori in ultimele 14 zile, conform datelor actualizate marti de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), in timp ce Spania a inregistrat cele mai multe infectii, noteaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani decat Andreea Esca

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai bine platite vedete din Romania atunci cand apare la televizor. Cunoscuta prezentatoare TV incasa la un momendat chiar si 50000 de euro pe luna. Mihaela Radulescu a avut cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani chiar decat Andreea Esca Mihaela Radulescu este o prezenta .

Cel mai bun James Bond din toate timpurile: cum a ajuns Sean Connery cel mai tare actor

Un sondaj recent l-a declarat pe Sean Connery ca fiind cel mai bun dintre suita de sase actori care au jucat rolul James Bond. Chiar daca fiecare dintre cei sase actori a dat tot ce a fost mai bun.

Care este, de fapt, cel mai inalt munte din lume. NU mai este Everestul, asa cum stiam toti

Cel mai inalt munte nu mai este Everestul, asa cum stim cu totii. Daca e sa se masoare distanta de la centrul Pamantului, prin crusta ridicata din apropierea Ecuatorului, Muntele Chimborazo din Ecuador este de departe cel mai inalt munte. Care este cel mai inalt munte din lume. NU mai este muntele Everest, asa cum .

Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania. Ce se intampla cu cel mai puternic laser din lume

Dupa demiterea managereului de proiect si aducerea la conducerea institutului a unui personaj controversat, afirmatiile de coruptie au inceput sa apara la Institulul de la Magurele, unde este dezvoltat cel mare proiect laser european. Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania Institutul Magurele, din apropierea Bucurestiului, gazduieste cel mai puternic laser stiintific din lume, insa .

George Burcea, lovitura din partea Antenei 1. Cum a ratat cel mai important rol din cariera

In spatele usilor inchise se zvoneste camama telenovelelor romanesti, Ruxandra Ion pregateste o noua productie grandioasa, aflandu-se acum la finalul serialului Sacrificiul Alegerea. George Burcea ramane pe afara Noua productie, despre care nu sestiu inca foarte multe lucruri, surse din interior, spun ca a adunat, la fel ca si in cazul serialului Sacrificiul, un .

Cine este cel mai rapid operator de internet. Lupta dintre Orange, Digi si Vodafone a fost stabilita

Ce operator de internet este castigatorul topului in ceea ce priveste viteza de descarcare si incarcare, in prima jumatate a anului 2020. Ce operator de internet castiga lupta in ceea ce priveste viteza de internet, Orange Mobile este castigator. Potrivit companiei franceze nPerf, unul dintre principalii lideri ai testarii de comunicatii, acesta a oferit si cea .

Presedintele Erdogan anunta ca Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare depozit de gaze din istoria sa. Zacamantul se afla langa granitele maritime cu Romania si Bulgaria (VIDEO)

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a anuntat vineri ca Ankara a depistat in Marea Neagra cel mai mare camp de gaze naturale din istoria sa, cu o cantitate de 320 de miliarde de metri cubi, si a adaugat.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )