Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus SUA: Donald Trump se opune ideii introducerii obligativitatii mastii la nivel national

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus SUA: Donald Trump se opune ideii introducerii obligativitatii mastii la nivel national

Presedintele american Donald Trump a afirmat ca noul coronavirus va disparea si si-a exprimat opozitia fata de ideea impunerii la nivel national a obligativitatii purtarii mastii, transmit duminica AFP si dpa, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Twitter a eliminat o noua postare a presedintelui SUA. Videoclipul redistribuit de Donald Trump ar fi incalcat drepturile de autor

Twitter Inc a eliminat un videoclip redistribuit sambata de Donald Trump, presedintele SUA, si a invocat o reclamatie privind drepturile de autor, relateaza Reuters. Twitter a eliminat o noua postare.

Alegeri SUA 2020. Twitter a eliminat un mesaj de campanie al lui Donald Trump pentru ca incalca drepturile de autor ale trupei Linkin Park

Twitter a eliminat sambata noapte un mesaj video din campania lui Donald Trump, care cuprindea un fragment dintr-o versiune a piesei In the End a Linkin Park, dupa ce trupa americana a facut o cerere in acest sens.

Presedintele Donald Trump crede ca mastile sunt bune, dar ii va lasa pe guvernatori sa decida daca americanii sunt obligati sa le poarte sau nu

Donald Trump, presedintele SUA, a declarat ca are incredere in masti in lupta impotriva pandemiei de COVID-19, dar a subliniat ca guvernatorii statelor americane sunt cei care vor decide daca americanii.

Alegeri SUA 2020. Trump a schimbat directorul de campanie cu mai putin de patru luni inainte de ziua scrutinului

Presedintele american Donald Trump si-a schimbat directorul de campanie cu mai putin de patru luni inainte de alegeri, promovandu-l pe Bill Stepien in locul lui Brad Parscale.

Donald Trump, sanctionat de Twitter pentru incalcarea drepturilor de autor

Un videoclip al trupei americane Linkin Park, postat de Donald Trump pe contul sau de socializare, a.

Joseph Biden are un avans de 15% in preferintele electorale fata de Donald Trump

Fostul vicepresedinte american Joseph Biden are un avans de 15% fata de Donald Trump in preferintele electorale in randul alegatorilor inregistrati, potrivit unui sondaj facut la cererea ABC NewsThe Washington Post de Institutul Langer Research Associates.

Ivanka si Donald Trump starnesc o polemica distribuind doua fotografii pe retelele de socializare: E Goya, pentru ca e bun

Totul aplecat de la o poza a lui Ivanka Trump, fiica si consiliera presedintelui american, distribuita pe Twitter. in imagine, tanara tine in mana o cutie de conserva de fasole neagra marca Goya, potrivit La Libre. Pentru a intelege bine polemica, trebuie stiut ca patronul marcii alimentare, Robert Unanue, s-a intalnit cu Donald Trump saptamana trecuta si ca aceasta intalnire a facut mult zgomot.

Liber la atacuri cibernetice din partea CIA: Donald Trump a legalizat activitatea printr-un ordin secret

CIA sau Agentia Centrala pentru Informatii a efectuat in ultimii ani mai multe atacuri cibernetice asupra unor tari straine. Acestea au fost aprobate de Donald Trump, printr-un ordin.

Mary Trump a vandut aproape un milion de exemplare din cartea sa despre familia lui Donald Trump in prima zi de lansare

Cartea nepoatei presedintelui american privind relatiile disfunctionale din familia Trump, cu un tata sociopat care a alimentat narcisismul, atitudinile rasiste si comportamentele de hartuire ale lui Donald Trump, s-a vandut in 950. 000 de exemplare in prima zi de la lansare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )