Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mary Trump a vandut aproape un milion de exemplare din cartea sa despre familia lui Donald Trump in prima zi de lansare

Adevărul Adevărul,
Mary Trump a vandut aproape un milion de exemplare din cartea sa despre familia lui Donald Trump in prima zi de lansare

Cartea nepoatei presedintelui american privind relatiile disfunctionale din familia Trump, cu un tata sociopat care a alimentat narcisismul, atitudinile rasiste si comportamentele de hartuire ale lui Donald Trump, s-a vandut in 950. 000 de exemplare in prima zi de la lansare. continuă pe Adevărul

Irinel Columbeanu, lovitura financiara. A vandut-o unui milionar din Romania

Irinel Columeabu, milionarul de la Izvorani, a avut, in ultima perioada, grave probleme financiare, insa dupa iesirea din starea de urgenta, se pare ca acesta a bifat o tranzactie de succes cu ajutorul unui renumit afacerist din Bucuresti. Irinel Columbeanu, lovitura financiara Irinel Columbeanu a ajuns aproape de varsta standard de pensionare si pare ca .

Volumul de memorii scris de nepoata lui Trump, vandut in 950.000 de exemplare in prima zi de la lansare

Volumul de memorii Too Much and Never Enough: How My Family Created the World and s Most Dangerous Man Prea mult si niciodata suficient: Cum l-a creat familia mea pe cel mai periculos om din lume ), de Mary L. Trump, nepoata presedintelui american, a stabilit un record de exemplare vandute pentru editura Simon and Schuster in prima sa zi de la lansare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )