Libnet.ro
UNICEF

06:00

Coronavirusul a ajuns si la echipa nationala de fotbal a Romaniei. Care este primul jucator confirmat cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Coronavirusul a ajuns si la echipa nationala de fotbal a Romaniei. Care este primul jucator confirmat cu COVID-19

Clubul bulgar Ludogoret Razgrad a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca doi fotbalisti au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Se dau bani de la stat. 75% din salariu pentru mii de romani. Care este conditia

Se dau din nou bani de la stat, dupa cum a anuntat premierul Ludoic Orban, dar si presedintele Klaus Iohannis. Cei care vor primi 75% din salariu sunt parintii ai caror copii nu vor mai merge la scoala, din cauza cazurilor de coronavirus din localitatile lor. Parintii care vor fi nevoiti sa ramana cu copiii .

Horoscop 5 august 2020. Care este zodia care isi retraieste copilaria

Va prezentam horoscopul zilei de 5 august. Astrele vin cu vesti bune pentru multe zodii. Unele se indragostec iremediabil, altele primesc vesti bune, dar sunt si zodii care isi retraiesc copilaria. Asa arata horoscopul zilei de 5 august pentru fiecare zodie Berbec Ai nevoie de ajutorul cuiva drag pentru o perspectiva diferita asupra situatiei care .

FOTO Coronavirus: O companie franceza comercializeaza masti pe care este imprimat zambetul posesorului

O companie din orasul Lyon ofera o solutie pentru a scoate din anonimat mastile faciale, a caror utilizare se generalizeaza. Este vorba de a imprima pe masca zambetul persoanei care o poarta, relateaza joi AFP, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban, anuntul momentului. Care este motivul pentru care pensiile nu cresc cu 40%

Ludovic Orban a facut, joi, ultimele declaratii privind cresterea pensiilor. Premierul a declarat ca totul este bine calculat pe baza mai multor analize. Aflat in Valea Jiului, Ludovic Orban a fost interpelat de un cetatean care i-a cerut sa mareasca pensiile cu 40%, asa cum prevede legea. Premierul insa i-a raspuns acestuia ca nu e nici vina Guvernului asta, nici a celui trecut, ca e pandemie. Pensiile sa creasca cu 40 la suta. E vina celor care 30 de ani au tocat banii.

Rasturnare de situatie. Care este motivul pentru care Calin Popescu Tariceanu va candida la Primaria Capitalei

Dupa ce membrii Biroului Politic al formatiunii ALDE au decis, prin unanimitate de voturi, ca liderul partidului sa candideze la Primaria Generala a Capitalei, Calin Popescu Tariceanu a facut si primele declaratii cu privire la motivele care au dus la aceasta decizie.

O treime dintre angajati, concediati: care este cel mai afectat domeniu din Romania, in pandemie

La cateva zile dupa ce Ludovic Orban a spus ca doar cateva sute de persoane si-au pierdut locul de munca in ultimele sapte luni, aflam realitatea. Orice persoana care are vreo tangenta cu.

Noi statistici COVID-19 in Romania. Judetele cu cele mai multe cazuri. Care este cea mai afectata grupa de varsta?

Autoritatile au facut o noua actualizare a statisticilor oficiale cu privire la evolutia pandemiei Covid-19 in Romania. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri de coronavirus si care sunt cele mai afectate grupe de varsta.

Care este situatia romanilor din Beirut, dupa explozia puternica. MAE, anunt de ultima ora

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, marti seara, ca s-a autosesizat in urma exploziilor puternice care au avut loc in orasul libanez Beirut si a facut demersuri urgente pentru a afla de la autoritatile locale informatii cu privire la cetatenia si identitatea persoanelor afectate.

Nicole Cherry si iubitul ei au aniversat doi ani de relatie. Care este diferenta de varsta dintre cantareata si Florin Popa

Nicole Cherry si iubitul ei, Florin Popa, au aniversat doi ani de cand traiesc o frumoasa poveste de iubire. Chiar daca este cu opt ani mai mare decat ea, varsta nu pare a fi un impediment. Ba din contra. Vedeta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )