Libnet.ro
UNICEF

17:00

Care este situatia romanilor din Beirut, dupa explozia puternica. MAE, anunt de ultima ora

Antena3 Antena3,
Care este situatia romanilor din Beirut, dupa explozia puternica. MAE, anunt de ultima ora

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, marti seara, ca s-a autosesizat in urma exploziilor puternice care au avut loc in orasul libanez Beirut si a facut demersuri urgente pentru a afla de la autoritatile locale informatii cu privire la cetatenia si identitatea persoanelor afectate. continuă pe Antena3

Explozia din Beirut s-a auzit din Cipru

Explozia masiva din Beirut de marti seara s-a resimtit la 240 de kilometri, pana in Cipru, iar unii dintre locuitorii insulei mediteranene au crezut ca este vorba de un cutremur, relateaza BBC, preluat de Digi24.

Scenariul cel mai negru in cazul exploziei puternice din Beirut. Un important analist politic trage un semnal de alarma!

Analistul de politica externa Iulian Chifu a explicat, marti, la Antena 3, ce efecte ar putea avea explozia extrem de puternica ce a avut loc in zona portului din Beirut si in urma caruia ar exista zeci de morti si sute de raniti, dar si importante pagube materiale.

Horoscop 5 august 2020. Care este zodia care isi retraieste copilaria

Va prezentam horoscopul zilei de 5 august. Astrele vin cu vesti bune pentru multe zodii. Unele se indragostec iremediabil, altele primesc vesti bune, dar sunt si zodii care isi retraiesc copilaria. Asa arata horoscopul zilei de 5 august pentru fiecare zodie Berbec Ai nevoie de ajutorul cuiva drag pentru o perspectiva diferita asupra situatiei care .

CNSU a stabilit oficial zonele in care este limitat programul teraselor. Masura intra in vigoare de duminica si se aplica in Capitala si mai multe judete (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, in sedinta de sambata, Hotararea nr. 38 din 1 august 2020, care stabileste, la propunerea specialistilor, zonele in care este limitat programul.

Care este cea mai vanduta si citita carte din lume. Peste 6 miliarde de copii au fost cumparate deja

Care este cea mai vanduta si citita carte din lume? Aceeasi ca si in Romania. Din pacate, tara noastra ocupa un loc trist atunci cand vine vorba despre consumul de carte. Se cumpara putin si se citeste si mai putin, iar datele Eurostat confirma dezamagirea librarilor. Peste 93% dintre romani nu achizitioneaza nici macar o carte pe an.

MAE, reactie in urma exploziei din Beirut: niciun cetatean roman ranit in urma deflagratiei

Ministerul Afacerilor Externe s-a autosesizat in urma exploziilor produse in zona portuara a orasului Beirut, capitala Libanului. Astfel, prin Ambasada Romaniei in Republica Libaneza, MAE a intreprins,.

Razboi intre interlopi dupa moartea lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, de fapt, si ce legatura este cu incendiul din Chitila

Nimic nu ramane neplatit in lumea asta, nimic nu ramane nepedepsit spune o vorba, si asa s-a si intamplat dupa crima ce a avut loc azi noapte, in Sectorul 6 al Capitalei. Cineva vrea sa-i faca dreptate lui Emi Pian, unul dintre cei mai periculosi interlopi din Romania. Care este legatura cu incendiul din Chitila, .

Nicole Cherry si iubitul ei au aniversat doi ani de relatie. Care este diferenta de varsta dintre cantareata si Florin Popa

Nicole Cherry si iubitul ei, Florin Popa, au aniversat doi ani de cand traiesc o frumoasa poveste de iubire. Chiar daca este cu opt ani mai mare decat ea, varsta nu pare a fi un impediment. Ba din contra. Vedeta.

Trump continua razboiul cu TikTok: care este solutia, ca sa nu dispara

Donald Trump a dezvoltat in ultimii ani o obsesie pentru companiile chinezesti, de la Huawei la TikTok. in acest context, vine cu amenintari din ce in ce mai serioase. Cei peste 100 de milioane.

Deutsche Welle: Este oare coronavirusul din Germania adus din Balcani?

Ruta balcanica a virusului; Familia din Dortmund a adus virusul dintr-o vacanta in Serbia; Virusul vine in Germania din aceste tari s. a. Acestea sunt doar cateva din titlurile intalnite in presa germana. Provine oare virusul cu adevarat din Balcani?, potrivit Deutsche Welle.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )