Libnet.ro
UNICEF

06:00

Corpul de Control al Guvernului verifica mai multe retrocedari facute la Sibiu, in timpul mandatului de primar al lui Klaus Iohannis

B1 B1,
Corpul de Control al Guvernului verifica mai multe retrocedari facute la Sibiu, in timpul mandatului de primar al lui Klaus Iohannis

Corpul de Contontrul al Guvernului verifica la Sibiu mai multe retrocedari, facute in anul 2010, perioada in care primar al orasului era Klaus Iohannis. Controlul a inceput in 3 noimebrie si are loc dupa. continuă pe B1

Corpul de control al Guvernului face verificari la primaria lui Iohannis. Primaria Sibiu: La noi nu se afla nicio echipa de control. Au cerut acte prin fax

Corpul de Control al primului ministru face de la inceputul acestei saptamani verificari la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, vizate de control fiind si despagubirile acordate pentru mai multe imobile din Sibiu.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara. Vizibilitatea, redusa pe mai multe drumuri nationale si europene

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis doua avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Peoples Choice Awards 2015. Shailene Woodley si Sam Smith, cele mai multe nominalizari

Actrita Shailene Woodley si cantaretul englez Sam Smith au primit cele mai multe nominalizari, cate patru, la Peoples Choice Awards 2015, informeaza Mediafax.

CCR judeca mai multe cereri de anulare a alegerilor prezidentiale

Curtea Constitutionala va judeca maine mai multe cereri de anulare a alegerilor prezidentiale. Trei cetateni au depus contestatii dupa desfasurarea primului tur de scrutin, reclamand proasta organizare a.

in mai multe sectii de votare din Capitala, alegatorii din alte orase nu au putut vota

In mai multe sectii de votare din Capitala, alegatorii din alte orase nu au putut vota. Formularele pentru declaratiile pe proprie raspundere s-au epuizat, iar timp de cateva ore, oamenii nu au avut cum sa.

Suceava: De zece ori mai multe cereri pentru urna mobila decat in 2009

Peste 1. 500 de persoane din judetul Suceava au facut cereri pentru urna mobila, de zece ori mai multe decat in 2009, relateaza Mediafax.

MAI: Cele mai multe sesizari s-au inregistrat in mediul rural

Cele mai multe sesizari cu privire la alegerile prezidentiale s-au inregistrat in mediul rural, informeaza Ministerul Afacerilor Interne.

VIDEO Premierul Victor Ponta a trimis Corpul de control la Sibiu sa verifice retrocedarile facute in 2010 de Klaus Iohannis, contracandidatul sau la prezidentiale

Corpul de control al primului-ministru desfasoara, incepand cu data de 03. 2014, o actiune de control la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP), informeaza Guvernul. La baza actiunii de control au stat informatii transmise de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor care se refera la activitatea proprie a acestei entitati cu privire la acordarea unor despagubiri ca masuri reparatorii, in favoarea unui cesionar, pentru imobile situate pe raza mai multor unitati administrativ-teritoriale, inclusiv municipiul Sibiu. Nu este pentru prima oara cand Victor Ponta se foloseste de Corpul de Control pentru a lovi in adversarii politici.

Simona Halep are peste 1 milion de fani pe Facebook: Va multumesc de 1 milion de ori!. Topul sportivilor romani cu cele mai multe likeuri

In doar trei luni de cand si-a deschis pagina oficiala de Facebook, Simona Halep a adunat 1. 269 de fani, mai multi decat orice alt sportiv roman.

Iker Casillas, jucatorul cu cele mai multe meciuri din istoria Ligii Campionilor

Capitanul echipei Real Madrid, Iker Casillas, a ajuns la meciul cu numarul 144 in Liga Campionilor, devenind astfel jucatorul cu cea mai mare experienta, din istorie, in aceasta competitie.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )