Libnet.ro
UNICEF

10:45

Corturi anti-canicula in mai multe locuri din Cluj-Napoca

Adevărul Adevărul,
Corturi anti-canicula in mai multe locuri din Cluj-Napoca

Cum meteorologii au anuntat ca si maine, 8 aiugust, va fi canicula la Cluj, administratia locala va amenaja, de dimineata, corturi anti-canicula. continuă pe Adevărul

Premiera in Romania: Cantareata de fado Ana Moura va concerta in octombrie in mai multe ...

Cantareata portugheza Ana Moura va concerta pentru prima data in Romania, in luna octombrie, la Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca, relateaza Mediafax. Concertele vor avea loc pe 3 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, pe 5 octombrie, la Teatrul National din Timisoara, si pe 7 octombrie, la Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca. Ana Moura, cea mai iubita cantareata de fado a Portugaliei, este cea mai tanara fadista care a fost nominalizata vreodata la premiul olandez muzical Edison, .

iti vine sa crezi? Au scapat de executarea pedepsei pentru ca nu mai erau locuri libere in penitenciar

Trei raufacatori, condamnati la cateva luni de inchisoare intr-un orasel de langa Paris, au scapat de executarea pedepsei pentru ca nu mai erau locuri libere in penitenciar. Cei trei se aflau in arestul.

CFR Cluj la cea mai drastica infrangere din ultimii opt ani

Echipa CFR Cluj a suferit, luni seara, cea mai categorica infrangere din ultimii opt ani, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

CFR Cluj, cea mai mare infrangere din ultimii 7 ani! A pierdut cu 0-4.

CFR Cluj a fost invinsa luni seara cu scorul de 4-0 de formatia FC Vaslui in etapa a III-a a Ligii I. Pentru clujeni este cea mai drastica infrangere din ultimii sapte ani in campionat si totodata primul insucces pe teren strain din toamna trecuta, potrivit Mediafax. Toate cele patru goluri ale vasluienilor au fost inscrise in primele 32 de minute de joc. Ultima data cand CFR Cluj a fost invinsa la o diferenta de cel putin patru goluri a fost la 15 octombrie 2005, scor 0-5 cu Dinamo Bucuresti, .

CFR Cluj, cea mai mare infrangere din ultimii ani! A pierdut cu 0-4.

CFR Cluj a fost invinsa luni seara cu scorul de 4-0 de formatia FC Vaslui in etapa a III-a a Ligii I. Pentru clujeni este cea mai drastica infrangere din ultimii ani in campionat si totodata primul insucces pe teren strain din toamna trecuta, potrivit Mediafax. Toate cele patru goluri ale vasluienilor au fost inscrise in primele 32 de minute de joc. Ultima data cand CFR Cluj a fost invinsa la o diferenta de cel putin patru goluri a fost la 15 octombrie 2005, scor 0-5 cu Dinamo Bucuresti, iar .

Codrut Marta, obligat sa dispara pentru a bloca mai multe anchete DNA

Codrut Marta, fost sef de cabinet la ANAF ar fi fost obligat sa dispara, pentru a bloca mai multe anchete ale DNA. Cel putin asta au sustinut surse apropiate anchetei, citate de Evenimentul Zilei, care au ajuns la.

O urmasa a lui Constantin Brancusi, jefuita. Mai multe imagini semnate de sculptor au fost furate

O urmasa a lui Constantin Brancusi a fost jefuita. Mai multe fotografii semnate de celebrul sculptor au fost furate. Fotografiile furate au fost evaluate la 600. 000 de euro. Politistii de la Sectia 14.

O urmasa a lui Constantin Brancusi, jefuita. Mai multe fotografii semnate de sculptor au fost furate

O urmasa a lui Constantin Brancusi a fost jefuita. Mai multe fotografii semnate de celebrul sculptor au fost furate. Fotografiile furate au fost evaluate la 600. 000 de euro. Politistii de la Sectia 14.

Avem mai multe piersici decat putem vinde

In primele sapte luni ale anului, Moldova a exportat cu peste 40% mai multe fructe in stare proaspata decat in aceeasi perioada din 2012. Cu toate acestea, multi fermieri s-au pomenit ca nu-si pot vinde productia.

Cum arata cea mai mare piscina din lume

Cea mai mare piscina din lume se afla in Chile si are o lungime de peste un kilometru, iar functionarea sa anuala costa circa 2,3 milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )