Libnet.ro
UNICEF

08:00

CORUPTIE la liceul Bolintineanu. Procurorii au ridicat, miercuri, mai multe documente de la ISMB.

România Liberă România Liberă,
CORUPTIE la liceul Bolintineanu. Procurorii au ridicat, miercuri, mai multe documente de la ISMB.

O echipa de procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au ridicat, miercuri, mai multe documente de la sediul Inspectoratului Scolar al Municipului Bucuresti ISMB), in legatura cu dosarul de coruptie de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, potrivit unor surse judiciare, informeaza Mediafax. Conform surselor citate, la sediul ISMB s-au prezentat doi procurori care ridicat mai multe acte pe care le solicitasera, initial, in legatura cu ancheta deschisa la Liceul Dimitrie . continuă pe România Liberă

Mai multe documente de la ISMB, legate de dosarul de coruptie de la Liceul Bolintineanu, ridicate de procurori

Procurori aiParchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au ridicat, miercuri, mai multe documente de la sediul Inspectoratului Scolar al Municipului Bucuresti ISMB), avand legatura cu dosarul de.

Perchezitii la Inspectoratul Scolar, in dosarul spagii la Bac de la Liceul Bolintineanu.

Procurorii fac, miercuri, perchezitii la Inspectoratul Scolar pentru documentele legate de felul in care s-au facut numirile in Comisia de evaluare de la Liceul Bolintineanu, potrivit Romania TV. Oamenii legii vor sa afle cum au fost numiti membrii comisiei de la bacalaureat si daca s-au respectat normele in acest sens. Procurorii ridica mai multe documente de la Inspectoratul Scolar din Sectorul 5 in legatura cu felul in care s-au facut numirile in Comisia de evaluare de la Liceul .

Perchezitii la Liceul Bolintineanu din Sectorul 5 al Capitalei

Procurorii si politistii bucuresteni cu sprijinul ofiterilor SRI au descins la aceasta ora la Liceul Bolintineanu din sectorul 5 al Capitalei unde exista suspiciuni ca examenul ar fi fost fraudat. De altfel, Inspectoratul Scolar Bucuresti a anuntat ca din acelasi motiv, directorul si directorul adjunct al scolii au fost demisi in urma cu putin timp.

UPDATE BAC 2013. Perchezitii la Liceul Bolintineanu din Sectorul 5 al Capitalei. Conducerea scolii a fost demisa, iar comisia de examinare, schimbata

Procurorii si politistii bucuresteni cu sprijinul ofiterilor SRI au descins la aceasta ora la Liceul Bolintineanu din sectorul 5 al Capitalei unde exista suspiciuni ca examenul ar fi fost fraudat. De altfel, Inspectoratul Scolar Bucuresti a anuntat ca din acelasi motiv, directorul si directorul adjunct al scolii au fost demisi in urma cu putin timp.

Frauda de la Bacalureat: Profesorul de religie de la Liceul Bolintineanu a strans bani de la elevi pentru mita

Profesorul de religie de la Liceul Bolintineanu si alti diriginti de la clasele a XII-a au strans cate 500 de euro de la elevi, reprezentand costurile pentru petrecerea de absolvire si cheltuieli pentru bacalaureat, potrivit referatului cu propunerea de arestare a fostei directoare a liceului, citat de Mediafax.

UPDATE Frauda de la Bacalaureat: Profesorul de religie de la Liceul Bolintineanu a strans bani de la elevi pentru mita. Acesta era consilier USL la Sectorul 5

Profesorul de religie de la Liceul Bolintineanu si alti diriginti de la clasele a XII-a au strans cate 500 de euro de la elevi, reprezentand costurile pentru petrecerea de absolvire si cheltuieli pentru bacalaureat, potrivit referatului cu propunerea de arestare a fostei directoare a liceului, citat de Mediafax. Profesorul de religie era consilier local USL la Primaria Sectorului 5.

Sapte candidati care au sustinut proba de romana la liceul Bolintineanu, eliminati din examenul de bac

Sapte candidati care au sustinut, luni, proba de limba si literatura romana la liceul Bolintineanu din Bucuresti, au fost eliminati din examenul de bacalaureat dupa ce asupra lor au fost gasite dovezi care.

7 candidati la bacalureat de la Liceul Bolintineanu, eliminati in urma probei de limba romana.

Sapte candidati la bacalureat de la Liceul Bolintineanu au fost eliminati din examen, dupa ce asupra lor au fost gasite dovezi care indica tentativa de frauda la proba de limba si literatura romana, sustinuta luni, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, potrivit Mediafax. Decizia, luata marti de Comisia de Bacalaureat a municipiului Bucuresti, vine ca urmare a faptului ca asupra celor sapte elevi care au sustinut proba scrisa de limba si literatura romana la centrul de .

Presedintele comisiei de la Liceul Bolintineanu, numit in functie cu 48 de ore inainte de Bac prin ordin de ministru

Presedintele comisiei de examen de la Liceul Bolintineanu, Gratiela Niculescu, de la Universitatea Politehnica din Bucuresti, a fost numit prin ordin de ministru, cu 48 de ore inaintea probei scrise la Limba Romana de la examenul de Bacalaureat 2013, potrivit declaratiilorinspectorului Florin Lixandru, care a organizat examenul de Bacalaureat in Bucuresti.

Defectiune la metrou. Mai multe garnituri de tren au ramas blocate in statia Nicolae Grigorescu

Mai multe garnituri de metrou a ramas blocate, miercuri dimineata, in zona statiei Nicolae Grigorescu. Potrivit directorului Metrorex, Aurel Radu, blocajul a fost generat de o defectiune a unui macaz. in tot.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2719 seconds )