Libnet.ro
UNICEF

12:30

Perchezitii la Liceul Bolintineanu din Sectorul 5 al Capitalei

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la Liceul Bolintineanu din Sectorul 5 al Capitalei

Procurorii si politistii bucuresteni cu sprijinul ofiterilor SRI au descins la aceasta ora la Liceul Bolintineanu din sectorul 5 al Capitalei unde exista suspiciuni ca examenul ar fi fost fraudat. De altfel, Inspectoratul Scolar Bucuresti a anuntat ca din acelasi motiv, directorul si directorul adjunct al scolii au fost demisi in urma cu putin timp. continuă pe Adevărul

UPDATE BAC 2013. Perchezitii la Liceul Bolintineanu din Sectorul 5 al Capitalei. Conducerea scolii a fost demisa, iar comisia de examinare, schimbata

Procurorii si politistii bucuresteni cu sprijinul ofiterilor SRI au descins la aceasta ora la Liceul Bolintineanu din sectorul 5 al Capitalei unde exista suspiciuni ca examenul ar fi fost fraudat. De altfel, Inspectoratul Scolar Bucuresti a anuntat ca din acelasi motiv, directorul si directorul adjunct al scolii au fost demisi in urma cu putin timp.

BAC anchetat de procurori si SRI. Comisia de bacalaureat de la Liceul Bolintineanu Bucuresti, schimbata pentru suspiciuni de frauda

Comisia de bacalaureat de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, din Sectorul 5 al Capitalei, a fost schimbata, iar directorul si directorul adjunct ai scolii au fost demisi, luni, pentru suspiciuni de frauda la proba.

Perchezitii la liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti: Conducerea, demisa pentru frauda. Comisia de Bacalaureat, schimbata in intregime

Ministerul Educatiei a anuntat, luni, printr-un comunicat de presa, ca Inspectoratul Judetean Scolar Bucuresti a decis schimbarea intregii comisii de Bacalaureat de la liceul Dimitrie Bolintineanu din Sectorul 5.

Cine e directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, unde s-a incercat fraudarea BAC-ului si unde si-a reluat studiile Marian Vanghelie, la 30 de ani: Profesoara de chimie a dezbracat elevi la un banchet si e autoarea unui manual de Educatie

Incercare de fraudare a examenului de bacalaureat la Liceul Dimitrie Bolintineanu din sectorul 5 Bucuresti, a anuntat astazi Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, care a precizat ca efectueaza perchezitii la liceu, cu sprijinul Serviciului Roman de Informatii. Conducerea liceului a fost eliberata din functie, a anuntat si Inspectoratul Scolar Bucuresti. Directoarea liceului, Costica Varzaru, a fost filmata in 2003 in timp ce dansa lasciv cu elevi la un banchet si ii dezbraca de camasa. Si-a pastrat functia dupa acest episod, potrivit relatarilor din presa, si a scris manualul Educatie Europeana - curs optional pentru clasele a III-a, a IV-a.

Comisie de bacalaureat, schimbata pentru suspiciuni de frauda

Comisia de bacalaureat de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, din Sectorul 5 al Capitalei, a fost schimbata, iar directorul si directorul adjunct ai scolii au fost demisi, luni, pentru suspiciuni de frauda la proba scrisa la Limba si.

Un schelet cu o vechime de peste zece ani a fost gasit in sediul Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei

Un schelet cu o vechime de peste zece ani a fost gasit ingropat in sediul Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei. La fata locului s-a deplasat o echipa de la Serviciul Omoruri si specialisti din cadrul Instititutului de Medicina Legala INML).

Un schelet uman vechi de peste zece ani a fost gasit in sediul Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei

Un schelet uman cu o vechime de peste zece ani a fost gasit ingropat sub podeaua sediului Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei. La fata locului s-a deplasat o echipa de la Serviciul Omoruri si specialisti din cadrul Instititutului de Medicina Legala INML). Anchetatorii vor incerca sa stabileasca care a fost cauza decesului.

Schelet, gasit in sediul Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei.

Un schelet a fost gasit in sediul Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei, informeaza Romania TV. Scheletul a fost gasit de niste muncitori care efectuau lucrari in subsolul cladirii in care se afla sediul Politiei Locale, a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, intr-o interventie telefonica la Romania TV. Am fost sunat de comandantul Politiei Locale Sector 4. La subsolul cladirii muncitorii efectuau niste lucrari, iar in urma sapaturilor a fost descoperit un schelet.

Procurorii au ridicat inregistrarile video din salile de examinare de la Liceul Bolintineanu.

Procurorii Parchetului Capitalei au ridicat luni, intre alte probe, in urma perchezitiilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala, toate inregistrarile video din salile de examene pe care urmeaza sa le analizeze in cadrul anchetei de coruptie presupus savarsita la examenul de bacalaureat, informeaza Mediafax. Surse judiciare au declarat luni pentru Mediafax ca anchetatorii care au descins la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala au ridicat inscrisuri, obiecte si laptopuri, dar .

Perchezitii la liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti: Directorul, demis pentru frauda, dupa ce subiectele de la Bac au fost postate pe internet inainte de examen

Directorul si directorul adjunct al liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti au fost demisi din functie, luni, fiind suspectati de frauda, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean Scolar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )