Libnet.ro
UNICEF

14:30

Presedintele comisiei de la Liceul Bolintineanu, numit in functie cu 48 de ore inainte de Bac prin ordin de ministru

Adevărul Adevărul,
Presedintele comisiei de la Liceul Bolintineanu, numit in functie cu 48 de ore inainte de Bac prin ordin de ministru

Presedintele comisiei de examen de la Liceul Bolintineanu, Gratiela Niculescu, de la Universitatea Politehnica din Bucuresti, a fost numit prin ordin de ministru, cu 48 de ore inaintea probei scrise la Limba Romana de la examenul de Bacalaureat 2013, potrivit declaratiilorinspectorului Florin Lixandru, care a organizat examenul de Bacalaureat in Bucuresti. continuă pe Adevărul

Sapte candidati care au sustinut proba de romana la liceul Bolintineanu, eliminati din examenul de bac

Sapte candidati care au sustinut, luni, proba de limba si literatura romana la liceul Bolintineanu din Bucuresti, au fost eliminati din examenul de bacalaureat dupa ce asupra lor au fost gasite dovezi care.

7 candidati la bacalureat de la Liceul Bolintineanu, eliminati in urma probei de limba romana.

Sapte candidati la bacalureat de la Liceul Bolintineanu au fost eliminati din examen, dupa ce asupra lor au fost gasite dovezi care indica tentativa de frauda la proba de limba si literatura romana, sustinuta luni, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, potrivit Mediafax. Decizia, luata marti de Comisia de Bacalaureat a municipiului Bucuresti, vine ca urmare a faptului ca asupra celor sapte elevi care au sustinut proba scrisa de limba si literatura romana la centrul de .

Perchezitii la Liceul Bolintineanu din Sectorul 5 al Capitalei

Procurorii si politistii bucuresteni cu sprijinul ofiterilor SRI au descins la aceasta ora la Liceul Bolintineanu din sectorul 5 al Capitalei unde exista suspiciuni ca examenul ar fi fost fraudat. De altfel, Inspectoratul Scolar Bucuresti a anuntat ca din acelasi motiv, directorul si directorul adjunct al scolii au fost demisi in urma cu putin timp.

UPDATE BAC 2013. Perchezitii la Liceul Bolintineanu din Sectorul 5 al Capitalei. Conducerea scolii a fost demisa, iar comisia de examinare, schimbata

Procurorii si politistii bucuresteni cu sprijinul ofiterilor SRI au descins la aceasta ora la Liceul Bolintineanu din sectorul 5 al Capitalei unde exista suspiciuni ca examenul ar fi fost fraudat. De altfel, Inspectoratul Scolar Bucuresti a anuntat ca din acelasi motiv, directorul si directorul adjunct al scolii au fost demisi in urma cu putin timp.

Propunerea de arestare preventiva a fostei directoare de la Liceul Bolintineanu, judecata la ...

Sedinta in care se judeca propunerea de arestare preventiva a fostei directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, a inceput la Tribunalul Bucuresti TB) si se desfasoara in camera de consiliu, fara a fi publica, informeaza Mediafax. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti PTB) a dispus, marti, retinerea pentru 24 de ore a fostei directoare de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala Costica Varzaru, cercetata pentru trafic de influenta. Procurorii cer .

Directoarea de la liceul Bolintineanu, retinuta pentru frauda

Directoarea Liceului Bolintineanu a primit o ordonanta de retinere pentru 24 de ore, aceasta fiind acuzata de frauda, relateaza sursele de presa.

Procurorii au ridicat inregistrarile video din salile de examinare de la Liceul Bolintineanu.

Procurorii Parchetului Capitalei au ridicat luni, intre alte probe, in urma perchezitiilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala, toate inregistrarile video din salile de examene pe care urmeaza sa le analizeze in cadrul anchetei de coruptie presupus savarsita la examenul de bacalaureat, informeaza Mediafax. Surse judiciare au declarat luni pentru Mediafax ca anchetatorii care au descins la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala au ridicat inscrisuri, obiecte si laptopuri, dar .

Bucuresti: Procurorii au inceput urmarirea in rem pentru fapte de coruptie in cazul de la Liceul Bolintineanu

Procurorii Parchetului Capitalei au inceput urmarirea penala in rem pentru fapte de coruptie privind proba scrisa la Limba romana de la bacalaureat care a fost sustinuta la Liceul Dimitrie Bolintineanu,.

Ofiterii de Politie i-au prins cu copiute. Sapte candidati la bacalureat de la Liceul Bolintineanu, eliminati in urma probei de limba romana

Sapte candidati la bacalureat de la Liceul Dimitrie Bolintineanu au fost eliminati din examen, dupa ce asupra lor au fost gasite dovezi care indica tentativa de frauda la proba de limba si literatura romana. Pot.

BAC 2013 Sapte candidati la bacalaureat de la Liceul Bolintineanu, eliminati in urma probei de limba romana

Sapte candidati la bacalaureat de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala au fost eliminati din examen, dupa ce asupra lor au fost gasite dovezi care indica tentativa de frauda la proba de limba si literatura romana, sustinuta luni, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )