Libnet.ro
UNICEF

07:45

Coruptie la Petrom. Un director din cadrul companiei a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Coruptie la Petrom. Un director din cadrul companiei a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru luare de mita

Sentinta a fost data de judecatorii Tribunalului Galati, care au dispus insa suspendarea conditionata a executarii pedepsei. impreuna cu Nicolae Gavrilescu, fostul director al diviziei teritoriale Moldova Sud din Petrom, a fost condamnat, cu acceasi pedeapsa si expertul imobiliar Ana Petre. continuă pe Adevărul

Criminalul de la cinematograful din Colorado a fost condamnat la 12 pedepse de inchisoare pe viata si la un maximum de 3.318 ani de detentie

James Holmes, autorul atacului armat comis in iulie 2012 intr-un cinematograf din Colorado, a scapat de pedeapsa cu moartea, dar a fost condamnat la 12 pedepse de inchisoare pe viata si la un maximum de.

Un palestinian din Gaza a fost condamnat la moarte pentru colaborare cu Israelul

Un tribunal militar la Hamas din Fasia Gaza a condamnat la moarte un palestinian care a furnizat Israelului informatii ce au dus la moartea mai multor palestinieni, au declarat pentru AFP surse judiciare.

Rusia: Regizorul ucrainean Oleg Sentsov, opozant al anexarii Peninsulei Crimeea de catre Rusia, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru terorism

Regizorul ucrainean Oleg Sentsov a fost condamnat marti la 20 de ani de inchisoare pentru terorism, in regim sever de detentie, de un tribunal din Rostov-pe-Don, un oras din sudul Rusiei, informeaza BBC News.

X-Press, cu Sabin Orcan: Decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa din cadrul Universitatii Aurel Vlaicu din Arad, colaborator dovedit al Securitatii (VIDEO)

Sabin Orcan a prezentat in editia de miercuri a emisiunii X-Press informatii despre decanul Facultatatii de Teologie Ortodoxa din cadrul Universitatii Aurel Vlaicu din Arad, care a fost colaborator.

Fosti sefi din cadrul ANRP, trimisi in judecata: Ingrid Zaarour, Marko Attila si Theodor Nicolescu, printre cei vizati

Fosti sefi din cadrul ANRP, trimisi in judecata pe banda rulanta. Procurorii DNA anunta ca Ingrid Zaarour, cercetata sub control judiciar, a fost trimisa in judecata pentru abuz in serviciu. De asemenea,.

Drobeta Turnu Severin: Specialistii din cadrul SRI au intervenit pentru ridicarea unui obiect suspect, cazut in apropierea unei biserici

Specialistii din cadrul Serviciului Roman de Informatii SRI) au intervenit, luni seara, pentru ridicarea unui obiect suspect, care seamana cu o parasuta, cazut in apropierea unei biserici din Drobeta Turnu.

Afaceristul anchetat pentru ca a dat spaga la ITM Hunedoara a fost condamnat

Tribunalul Hunedoara l-a condamnat pe Mircea Cioca, un om de afaceri din judetul Hunedoara, prins in flagrant si retinut de procurori in timp ce oferea mita unor angajati ai Inspectoratului Teritorial de Munca Hunedoara.

Director din Romatsa, trimis in judecata pentru instigare la abuz in serviciu si fals intelectual

Procurori ai Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a fostului director general Romatsa Bogdan Donciu pentru instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice si instigare la fals intelectual.

O sefa din cadrul Inspectoratul Scolar Suceva, iNLOCUITA dupa transferurile ilegale

Adjuncta Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Suceava, Cristina Teodorovici, care a condus Comisia de admitere in liceu, va fi inlocuita din functie, dupa transferurile ilegale.

Un barbat din Arad a fost retinut dupa ce ar fi obligat doua tinere sa se prostitueze

Un barbat de 34 de ani din Arad a fost retinut pentru trafic de persoane, dupa ce ar fi recrutat doua tinere pe care le-ar fi transportat in Austria si Franta, unde le-ar fi obligat sa se prostitueze pe strada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )