Libnet.ro
UNICEF

21:00

Costel Alexe: Fara jumatati de masura in managementul deseurilor!

România Liberă România Liberă,
Costel Alexe: Fara jumatati de masura in managementul deseurilor!

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, joi, ca nu vor exista jumatati de masura in privinta ma. continuă pe România Liberă

Poluarea extrema din Bucuresti: Ministrul Mediului, Costel Alexe, explica cauzele la HotNews LIVE, marti, de la 15.00

Din ce cauza este mai poluat Bucurestiul noaptea si in weekend decat in cursul zilei, cand avem trafic intens? Poluarea vine de la trafic, de la CET-uri sau de la arderi ilegale de deseuri? Cand va functiona la parametri normali reteaua nationala de monitorizare a calitatii aerului? De ce Ministerul Mediului nu a reparat senzorii pana acum? Ce solutii sunt pentru oprirea taierilor ilegale de padure? Cand vom avea un inventar al ursilor? Ministrul Mediului, Costel Alexe, va raspunde marti, incepand cu ora 15. 00, la HotNews LIVE, intrebarilor reporterilor HotNews. ro. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Ministrul Mediului anunta modificari la Codul Silvic: Orice taiere de lemn, indiferent de cantitate, devine infractiune

Costel Alexe, ministrul Mediului, a depus in Parlament un proiect de lege de modificare a Codului Silvic, astfel incat taierile ilegale si furturile din paduri sa fie infractiuni si sa fie sanctionate.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )