Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cotatia titeiului atinge cel mai redus nivel din 2009

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cotatia titeiului atinge cel mai redus nivel din 2009

Cotatia titeiului a atins astazi minimul ultimilor aproape sapte ani, la New York, pe fondul refuzului Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) de a reduce productia, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Cotatia petrolului se prabuseste la cel mai redus nivel din februarie 2009 pe bursa din New York

Cotatia petrolului a cazut luni la minimul ultimilor aproape sapte ani, la New York, in fata imobilismului Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) si a inundarii pietei mondiale, scrie AFP. Wall Street a incheiat in scadere sesiunea de luni, investitorii fiind afectati de scaderea preturilor la titei: Dow Jones a scazut 0,66%, iar Nasdaq cu 0,79%.

Somajul din Franta, la cel mai ridicat nivel din ultimii 18 ani

Rata somajului din Franta a crescut in trimestrul al treilea din 2015, atingand cel mai ridicat nivel din 1997 pana in prezent, conform Institutului National de Statistica INSEE) de la Paris.

Ibrahimovici a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului PSG in prima liga franceza de fotbal

Internationalul suedez Zlatan Ibrahimovici a devenit, vineri, la meciul din deplasare cu OGC Nice, scor 3-0, cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint-Germain in campionatul Frantei, el avand pana in prezent 87 de reusite, informeaza uefa. com, scrie Mediafax.

Zlatan Ibrahimovic, cel mai bun marcator din istoria lui PSG in campionatul Frantei

Atacantul Zlatan Ibrahimovic a devenit, vineri seara, cel mai bun marcat al echipei PSG in prima liga franceza.

Suntem cel mai mare partid in Romania, cu peste 40%

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat astazi, la Craiova, ca in acest moment PNL este cel mai mare partid din tara noastra, cu 40% in optiunile de vot ale electoratului, motiv pentru care are responsabilitatea de a se prezenta in fiecare localitate cu strategii de crestere a comunitatii, transmit surse din presa.

Colindandu-l pe Papa Francisc. Sfantul Parinte l-a luat in brate pe cel mai mic colindator din Cluj

Un grup de 70 de credinciosi greco-catolici din Cluj l-au colindat pe Papa Francisc si i-au daruit o icoana cu Sfantul Francisc de Assisi. Un moment aparte a fost gestul pe care l-a facut Sfantul Parinte fata de cel mai mic membru al grupului de colindatori din Cluj: l-a luat in brate si l-a pupat.

La pranz cu Bogdan Popa, unul dintre cei mai tineri CFO din banking-ul romanesc: despre pasiuni si secrete de time management

La 40 de ani, Bogdan Popa este unul dintre cei mai tineri CFO din piata bancara romaneasca, primind un vot de incredere din partea conducerii Raiffeisen Bank in 2007, cand a preluat atributiile financiare ale bancii. Cititi mai jos cum a inceput.

Cei mai celebri carlionti din istorie

De-a lungul timpului, parul carliontat al persoanelor publice, admirate de milioane de oameni, a fost sinonim cu senzualitatea si jovialitatea. Fie ca vorbim de vedete feminine sau masculine. Iata care sunt cei care au devenit celebri inclusiv prin frumusetea parului lor ondulat.

Ingrijorator! Val Kilmer nu mai poate respira din cauza cancerului la gat!

Actorul Val Kilmer refuza sa confirme ca sufera de cancer la gat, iar in ultima perioada acesta a aparut in public doar cu bandane in jurul gatului.

Utile: In cate minute se digera fiecare aliment; Cel mai sanatos suc de slabit, cu efect de accelerare a metabolismului; Cele mai bune metode naturiste sa elimini toxinele din ficat si plamani

Ce spune despre tine partea patului pe care dormi E oficial! Se pare ca partenerul de cuplu care doarme pe partea dreapta a patului are mai multe sanse sa se trezeasca. Conflictul interior si cel exterior in relatiile cu ceilalti Perceptii - Felul in care ii percepem pe cei din jur este o reflexie a modului in care ne privim pe noi insine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )