Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cei mai celebri carlionti din istorie

ADPM ADPM,
Cei mai celebri carlionti din istorie

De-a lungul timpului, parul carliontat al persoanelor publice, admirate de milioane de oameni, a fost sinonim cu senzualitatea si jovialitatea. Fie ca vorbim de vedete feminine sau masculine. Iata care sunt cei care au devenit celebri inclusiv prin frumusetea parului lor ondulat. continuă pe ADPM

Ancheta BTA: Halep, Tecau si Samara, nominalizati pentru cei mai buni sportivi din Balcani

Jucatorii de tenis Simona Halep si Horia Tecau si jucatoarea de tenis de masa Elizabeta Samara se numara printe reprezentantii Romaniei nominalizati in cea de-a 43-a editie a anchetei agentiei bulgare de stiri BTA pentru cei mai buni sportivi ai anului in Balcani.

Romania va gazdui Campionatul European de snooker. Cei mai buni jucatori vin la anul in Bucuresti

Dupa ce a reusit sa organizeze la Bucuresti un meci de snooker intre campionul mondial Stuart Bingham si cel mai mare jucator din istorie, Ronnie O Sullivan, Romania va intra in circuitul european al acestui sport.

Cum arata prima masina a Primariei Capitalei. ii plimba pe cei mai importanti oameni din oras si tracta gunoiul spre periferie

In urma cu mai bine de un secol, traficul din Bucuresti nu era un chin asa cum se intampla in zilele noastre. Masinile erau destul de putine si nu semanau mai deloc cu cele pe care suntem obisnuiti sa le vedem azi pe strazi.

GRAFIC Care este cel mai dur James Bond din istorie: ce personaj al seriei ucide cei mai multi raufacatori si are cele mai multe aventuri amoroase

Publicatia Daily Mail a analizat evolutia personajului James Bond si a calculat care actor are cei mai multi raufacatori ucisi, cele mai multe aventuri amoroase si care bea cele mai multe pahare de martini.

Ministerul Apararii si MAI primesc cei mai multi bani in plus de la bugetul de stat anul viitor

Ministerul Apararii Nationale primeste in 2016 cei mai multi bani in plus fata de executia preliminata din 2015, respectiv 3,36 miliarde lei, ajungand la 10,35 miliarde lei +48%), urmat de Ministerul Afacerilor Interne, cu o suplimentare de 1,86 miliarde lei, la 10,92 miliarde lei +20,6%).

Oxfam: Cei mai bogati 10% oameni ai planetei sunt cauza schimbarilor climatice date de emisiile de gaze cu efect de sera

Schimbarile climatice sunt indisolubil legate de inegalitatea economica si reprezinta o criza generata de catre emisiile de gaze cu efect de sera. Jumatate din volumul de emisii de carbon din lume este produs de cei 10% cei mai bogati oameni, in timp.

BUGET 2016. Ministerele care primesc cei mai multi bani

Ministerul Apararii Nationale primeste in 2016 cei mai multi bani in plus fata de executia preliminata din 2015, respectiv 3,36 miliarde lei, ajungand la 10,35 miliarde lei +48%), urmat de Ministerul Afacerilor Interne, cu o suplimentare de 1,86.

Ingrijorator! Val Kilmer nu mai poate respira din cauza cancerului la gat!

Actorul Val Kilmer refuza sa confirme ca sufera de cancer la gat, iar in ultima perioada acesta a aparut in public doar cu bandane in jurul gatului.

Ibrahimovici a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului PSG in prima liga franceza de fotbal

Internationalul suedez Zlatan Ibrahimovici a devenit, vineri, la meciul din deplasare cu OGC Nice, scor 3-0, cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint-Germain in campionatul Frantei, el avand pana in prezent 87 de reusite, informeaza uefa. com, scrie Mediafax.

DOCUMENT Eurostat: Populatia Romaniei sta in cele mai mici case din UE si imbatraneste galopant

Populatia Romaniei cunoaste una dintre cele mai bruste rate de imbatranire, pe fondul migratiei si a prabusirii natalitatii, in conditiile in care romanii traiesc in cele mai mici locuinte din Uniunea Europeana - releva un raport emis recent de Biroul European de Statistica Eurostat.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )