Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zlatan Ibrahimovic, cel mai bun marcator din istoria lui PSG in campionatul Frantei

Online Sport Online Sport,
Zlatan Ibrahimovic, cel mai bun marcator din istoria lui PSG in campionatul Frantei

Atacantul Zlatan Ibrahimovic a devenit, vineri seara, cel mai bun marcat al echipei PSG in prima liga franceza. continuă pe Online Sport

Messi, cel mai bun jucator al sezonului 2014/2015 din Spania. Cui i-a dedicat premiul

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a fost desemnat, luni seara, cel mai bun jucator din campionatul Spaniei in sezonul 2014/2015. El a castigat si premiul pentru cel mai bun atacant, in timp ce tehnicianul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a fost numit cel mai bun antrenor.

Lionel Messi, cel mai bun jucator al sezonului 2014-2015 din Primera Division

Lionel Messi a fost votat, luni seara, cel mai bun jucator din campionatul Spaniei sezonul 2014-2015), el castigand de asemenea si titlul de cel mai bun atacant. Luis Enrique s-a impus la categoria cel mai bun antrenor.

Somajul, la cel mai mic nivel din 2012, in zona euro

Rata somajului a scazut in zona euro la 10,7%, in luna octombrie, si a atins cel mai mic nivel din ianuarie 2012, conform datelor Oficiului European de Statistica EUROSTAT).

Somajul din Franta, la cel mai ridicat nivel din ultimii 18 ani

Rata somajului din Franta a crescut in trimestrul al treilea din 2015, atingand cel mai ridicat nivel din 1997 pana in prezent, conform Institutului National de Statistica INSEE) de la Paris.

Somajul din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului din zona euro a scazut la 10,7% in octombrie anul curent, de la 10,8% in septembrie, atingand cel mai redus nivel din ianuarie 2012 pana in prezent, anunta Oficiul European de Statistica Eurostat).

Rata somajului a scazut la 6,3% in Germania, cel mai redus nivel din 1990

Numarul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in Germania a scazut in noiembrie mai mult decat estimau economistii, in timp ce rata somajului s-a mentinut la un nivel minim record, semn ca firmele din cea mai mare economie europeana fac fata incetinirii de pe pietele emergente, relateaza Bloomberg.

Poate cel mai bun ceas inteligent al anului va functiona cu iPhone

Samsung a prezentat la IFA 2015 cel mai interesant ceas pe care l-a creat vreodata, dar care functioneaza doar cu Android. Se pare ca acest lucru se va schimba.

Citatele false ale unei anumite Marta Popescu sunt cel mai bun lucru de la Tony Poptamas incoace

Sunt multi cei care publica truisme pe Facebook, iar Marta Popescu pare sa fie aceasta Tony Poptamas a genului feminin. Din nefericire, numele ii este legat de niste colaje false.

Bula de grasime, corvoada care poate fi indepartata doar chirurgical. Medicii sunt drastici: cel mai bun tratament este prevenirea, cu nuci, avocado sau peste

Inestetic si de multe ori dureros, lipomul este o problema medicala care nu trebuie neglijata. Potrivit specialistilor, 1% din populatie se confrunta cu bula de grasime, cele mai predispuse fiind femeile.

Suntem cel mai mare partid in Romania, cu peste 40%

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat astazi, la Craiova, ca in acest moment PNL este cel mai mare partid din tara noastra, cu 40% in optiunile de vot ale electoratului, motiv pentru care are responsabilitatea de a se prezenta in fiecare localitate cu strategii de crestere a comunitatii, transmit surse din presa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )