Libnet.ro
UNICEF

10:45

COVID-19 |Nou bilant in Italia: creste numarul deceselor, dar scade semnificativ numarul de noi infectari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
COVID-19 |Nou bilant in Italia: creste numarul deceselor, dar scade semnificativ numarul de noi infectari

Numarul persoanelor ucise de COVID-19 in Italia a crescut luni la 636, cu peste o suta mai multe fata de ziua anterioara, scazand in schimb semnificativ cel al noilor cazuri confirmate, a anuntat Protectia Civila italiana. continuă pe Wall-Street Ro

430 de cazuri noi de coronavirus in Romania. Numarul deceselor a ajuns la 141

Noul bilant de sambata arata ca sunt 3. 613 cazuri de persoane infectate, 329 au fost vindecate si externate. Numarul deceselor provocate de COVID-19 a crescut la 141, au transmis autoritatile.

COVID-19. Creste numarul cazurilor de imbolnarire cu coronavirus. Cate cazuri sunt inregistrate in Dambovita

Noua raportare arata ca sambata, 4 aprilie, sunt confirmate 3. 613 cazuri de persoane infectate. De asemenea, 329 au fost vindecate si externate. Numarul deceselor provocate de COVID-19 a crescut la 141, au transmis autoritatile.

Numarul deceselor ajunge la 176 in Romania, dupa ce alte 8 persoane au murit

Numarul deceselor inregistrate in Romania din cauza infectiei cu noul coronavirus a ajuns luni la 176, dupa ce autoritatile au anuntat ca alte 8 persoane au murit. Astfel numarul deceselor confirmate luni ajunge la 13.

Vesti bune din Spania: Numarul deceselor cauzate de coronavirus in descrestere pentru a patra zi consecutiv

In Spania, una dintre cele mai afectate tari europene de coronavirus, numarul deceselor este in descrestere pentru a patra zi consecutiv, generand astfel speranta ca varful epidemiei a fost depasit, noteaza Guardian. Astfel, luni, autoritatile au raportat 637 de decese, cel mai mic numar inregistrat in 24 de ore, din 24 martie si pana acum.

Gafa a premierul israelian. A prezentat cabinetului sau un clip din serialul Pandemic ca dovada ca Iranul ascunde numarul deceselor provocate de Covid-19

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a prezentat, din greseala, cabinetului sau un clip din serialul Pandemic ca dovada ca Iranul ascunde numarul deceselor provocate de Covid-19, scrie presa israeliana.

Coronavirus Italia: Numarul deceselor in 24 de ore a crescut din nou

Bilantul deceselor in Italia a crescut din nou luni, cu 636 de noi decese in 24 de ore, dupa doua zile la rand in care numarul mortilor a scazut, a anuntat Protectia Civila, relateaza AFP.

Coronavirus: Numarul deceselor in Spania scade pentru a doua zi consecutiv

Spania a inregistrat in ultimele 24 de ore 809 decese din cauza epidemiei de COVID-19, cifra in scadere pentru a doua zi consecutiv dupa tristul record de joi de 950, potrivit unui bilant publicat sambata de autoritati, citat de AFP si Reuters.

Raed Arafat: Creste numarul de cazuri si decese din cauza coronavirus

Raed Arafat a confirmat faptul ca numarul cazurilor de infectari cu coronavirus va creste in perioada urmatoare. De asemenea, acest lucru este valabil si in cazul deceselor.

AGENTIILE DE PRESA: Abordarea suedeza, contestata pe masura ce creste numarul victimelor

Cresterea semnificativa a numarului infectarilor cu noul coronavirus in Suedia si a celui al deceselor ridica semne de intrebare asupra alegerii acestei tari de a combate epidemia fara sa recurga la masurile severe de izolare care au blocat mare parte din Europa, scrie vineri agentia Reuters.

Numarul deceselor provocate de coronavirus in Romania a ajuns la 146!

Alte 6 persoane au decedat din cauza coronavirusului, numarul total al mortilor ajungand la 146, a i.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )