Libnet.ro
UNICEF

22:15

Numarul deceselor ajunge la 176 in Romania, dupa ce alte 8 persoane au murit

Adevărul Adevărul,
Numarul deceselor ajunge la 176 in Romania, dupa ce alte 8 persoane au murit

Numarul deceselor inregistrate in Romania din cauza infectiei cu noul coronavirus a ajuns luni la 176, dupa ce autoritatile au anuntat ca alte 8 persoane au murit. Astfel numarul deceselor confirmate luni ajunge la 13. continuă pe Adevărul

Numarul deceselor provocate de coronavirus in Romania a ajuns la 146!

Alte 6 persoane au decedat din cauza coronavirusului, numarul total al mortilor ajungand la 146, a i.

430 de cazuri noi de coronavirus in Romania. Numarul deceselor a ajuns la 141

Noul bilant de sambata arata ca sunt 3. 613 cazuri de persoane infectate, 329 au fost vindecate si externate. Numarul deceselor provocate de COVID-19 a crescut la 141, au transmis autoritatile.

Vesti bune din Spania: Numarul deceselor cauzate de coronavirus in descrestere pentru a patra zi consecutiv

In Spania, una dintre cele mai afectate tari europene de coronavirus, numarul deceselor este in descrestere pentru a patra zi consecutiv, generand astfel speranta ca varful epidemiei a fost depasit, noteaza Guardian. Astfel, luni, autoritatile au raportat 637 de decese, cel mai mic numar inregistrat in 24 de ore, din 24 martie si pana acum.

Gafa a premierul israelian. A prezentat cabinetului sau un clip din serialul Pandemic ca dovada ca Iranul ascunde numarul deceselor provocate de Covid-19

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a prezentat, din greseala, cabinetului sau un clip din serialul Pandemic ca dovada ca Iranul ascunde numarul deceselor provocate de Covid-19, scrie presa israeliana.

Alte doua decese in randul pacientilor cu Covid-19. Bilantul deceselor ajunge la 148

Autoritatile au anuntat duminica dimineata alte doua decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor in Romania ajunge astfel la 148 de decese. Este vorba de un barbat de 82 de ani din Galati ce suferea dedementa, cardiopatie ischiemica, fibrilatie atriala, insuficienta cardiaca, si de o femeie de 70 de ani din Giugiu, ce suferea de insuficienta renala cronica.

Coronavirus Italia: Numarul deceselor in 24 de ore a crescut din nou

Bilantul deceselor in Italia a crescut din nou luni, cu 636 de noi decese in 24 de ore, dupa doua zile la rand in care numarul mortilor a scazut, a anuntat Protectia Civila, relateaza AFP.

Coronavirus: Numarul deceselor in Spania scade pentru a doua zi consecutiv

Spania a inregistrat in ultimele 24 de ore 809 decese din cauza epidemiei de COVID-19, cifra in scadere pentru a doua zi consecutiv dupa tristul record de joi de 950, potrivit unui bilant publicat sambata de autoritati, citat de AFP si Reuters.

COVID-19 |Nou bilant in Italia: creste numarul deceselor, dar scade semnificativ numarul de noi infectari

Numarul persoanelor ucise de COVID-19 in Italia a crescut luni la 636, cu peste o suta mai multe fata de ziua anterioara, scazand in schimb semnificativ cel al noilor cazuri confirmate, a anuntat Protectia Civila italiana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )