Libnet.ro
UNICEF

14:00

Coronavirus Italia: Numarul deceselor in 24 de ore a crescut din nou

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Italia: Numarul deceselor in 24 de ore a crescut din nou

Bilantul deceselor in Italia a crescut din nou luni, cu 636 de noi decese in 24 de ore, dupa doua zile la rand in care numarul mortilor a scazut, a anuntat Protectia Civila, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

430 de cazuri noi de coronavirus in Romania. Numarul deceselor a ajuns la 141

Noul bilant de sambata arata ca sunt 3. 613 cazuri de persoane infectate, 329 au fost vindecate si externate. Numarul deceselor provocate de COVID-19 a crescut la 141, au transmis autoritatile.

Coronavirus in Spania: 674 de morti in 24 de ore, a treia zi consecutiva de scadere a deceselor

Spania a inregistrat in ultimele 24 de ore 674 de decese provocate de coronavirus, bilantul cel mai putin ridicat in ultimele zece zile si in scadere pentru a treia zi consecutiv, potrivit cifrelor publicate de ministerul Sanatatii, transmite AFP.

Numarul deceselor ajunge la 176 in Romania, dupa ce alte 8 persoane au murit

Numarul deceselor inregistrate in Romania din cauza infectiei cu noul coronavirus a ajuns luni la 176, dupa ce autoritatile au anuntat ca alte 8 persoane au murit. Astfel numarul deceselor confirmate luni ajunge la 13.

CORONAVIRUS |Italia: 766 de decese in 24 de ore, aproape 120.000 de infectari

Potrivit celor mai recente date dinItalia, inca 766 de decese au fost cauzate de noulcoronavirusin ultimele 24 de ore, numarul total al mortilor ajungand astfel la 14,681. Numarul deceselor.

Coronavirus Italia: Bilantul zilnic al deceselor, la cel mai mic nivel din ultimele doua saptamani

Numarul deceselor din cauza coronavirusului inregistrate oficial in ultimele 24 de ore in Italia a fost de 525, cel mai scazut bilant zilnic de mai bine de doua saptamani, a anuntat duminica Agentia italiana pentru Protectie Civila, citata de AFP.

Vesti bune din Spania: Numarul deceselor cauzate de coronavirus in descrestere pentru a patra zi consecutiv

In Spania, una dintre cele mai afectate tari europene de coronavirus, numarul deceselor este in descrestere pentru a patra zi consecutiv, generand astfel speranta ca varful epidemiei a fost depasit, noteaza Guardian. Astfel, luni, autoritatile au raportat 637 de decese, cel mai mic numar inregistrat in 24 de ore, din 24 martie si pana acum.

Gafa a premierul israelian. A prezentat cabinetului sau un clip din serialul Pandemic ca dovada ca Iranul ascunde numarul deceselor provocate de Covid-19

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a prezentat, din greseala, cabinetului sau un clip din serialul Pandemic ca dovada ca Iranul ascunde numarul deceselor provocate de Covid-19, scrie presa israeliana.

CORONAVIRUS |Se schimba modul in care angajatii din Romania isi cheltuiesc banii din beneficiile extra-salariale

Multe dintre companiile locale sunt in aceasta perioada zdruncinate puternic de efectele pandemiei de coronavirus, iar numarul celor care apeleaza la disponibilizari sau trimiteri in somaj tehnic creste de la ora la ora. Sunt insa si companii care au.

Coronavirus Italia: Bilantul zilnic al deceselor si cazurilor noi se mentine constant 766 de morti in ultimele 24 de ore

Numarul persoanelor care au murit in Italia din cauza coronavirusului a ajuns vineri la 14. 681, cu 760 de noi decese inregistrate in ultimele 24 de ore, potrivit datelor difuzate de Agentia italiana pentru Protectie Civila. Numarul infectarilor a ajuns la aproape 120.

COVID-19 |Nou bilant in Italia: creste numarul deceselor, dar scade semnificativ numarul de noi infectari

Numarul persoanelor ucise de COVID-19 in Italia a crescut luni la 636, cu peste o suta mai multe fata de ziua anterioara, scazand in schimb semnificativ cel al noilor cazuri confirmate, a anuntat Protectia Civila italiana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )