Libnet.ro
UNICEF

19:00

Credite cu acte false, la mai multe banci din Bucuresti si trei judete. Trei persoane, arestate.

România Liberă România Liberă,
Credite cu acte false, la mai multe banci din Bucuresti si trei judete. Trei persoane, arestate.

Un milion de lei este prejudiciul creat de 31 de persoane mai multor banci din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si ialomita. Gruparea era condusa de o persoana in varsta de 31 de ani. Politistii bucuresteni din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 3, au identificat si destructurat un grup infractional format din 31 de membri ce actiona pe raza municipiului Bucuresti, specializat in infractiuni de inselaciune in forma continuata, fals material in inscrisuri oficiale in forma . continuă pe România Liberă

Enel intrerupe marti alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov

Enel Distributie Muntenia intrerupe marti, incepand cu ora 9:00, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala si judetul Ilfov, informeaza compania intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Un barbat a fost gasit MORT langa cel mai nou mall din Bucuresti.

Un barbat in varsta de 69 de ani a fost gasit mort pe strada langa cel mai nou mall din Capitala, situat in cartierul Floreasca. Cadavrul a fost gasit marti, in jurul orei 12. Un trecator a sunat la 112. Potrivit Politiei Capitalei, barbatul prezinta urme de violenta. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri sub coordonarea unui procuror criminalist.

Seful Duraziv: Vrem sa obtinem eticheta ecologica pentru cat mai multe produse din portofoliu

Dupa ce a lansat primul produs industrial cu eticheta ecologica pe piata din Romania vopseaua Duraziv Fara Miros n. r. ), Duraziv, unul dintre cei mai mari producatori de materiale pentru constructii de pe plan local, ia in calcul extinderea.

CCR: Mai multe dispozitii din OUG privind pensiile sunt neconstitutionale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a constatat ca anumite dispozitii din Ordonanta de urgenta OUG) a Guvernului pentru modificarea si completarea sistemului unitar de pensii publice sunt neconstitutionale, conform surselor de presa.

Trei persoane, arestate preventiv in dosarul creditelor bancare obtinute cu acte false

Trei persoane au fost arestate preventiv, vineri, ca urmare a perchezitiilor facute joi in Bucuresti, pentru destructurarea unei grupari specializate in obtinerea de credite bancare cu acte false. Perjudiciul estimat in acest caz este de 1,5 milioane de lei.

Peste 350 de persoane depistate ca munceau la negru, cele mai multe in Bucuresti, Dambovita si Cluj

Inspectorii de munca au depistat in cinci zile 354 de persoane care lucrau fara contract de munca, cele mai multe in Bucuresti, Dambovita si Cluj, pentru munca la negru fiind date amenzi de aproape 1,5 milioane de lei.

Perchezitii la mai multe saloane de MASAJ EROTIC din Bucuresti.

Zeci de saloane de masaj erotic din Capitala sunt controlate, miercuri dimineata, de politisti, relateaza Romania TV. Exista suspiciuni de prostitutie in mai multe saloane. In curs de actualizare.

Pericol: 5 banci din Italia ar putea avea probleme la testele de stres

Testele de stres pregatite de Banca Centrala Europeana BCE) vor dezvalui probabil deficite de capital la cinci banci din Italia, ridicand posibilitatea ca acestea sa aiba nevoie de ajutor de stat, a avertizat agentia de rating Moody039;s, citata de.

Aeroportul Los Angeles, evacuat dupa ce s-au auzit mai multe focuri de arma

AeroportulLos Angeles a fost evacuat, vineri seara, dupa ce au fost trase mai multe focuri de arma, relateazaB1 TV. Focurile de arma s-au auzit dinspre un terminal. Potrivit reprezentantilor.

Romii scandalizeaza Italia: Mai multe persoane au fost filmate in timp ce furau dintr-un magazin (VIDEO)

Romii scandalizeaza din nou Italia. O femeie a fost surprinsa de camerele de supraveghere in timp ce fura mai multe obiecte dintr-un magazin. Aceasta nu a actionat singura, ci cu ajutorul a doi barbati care i-au s.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )