Libnet.ro
UNICEF

16:00

Enel intrerupe marti alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov

Hotnews Hotnews,
 Enel intrerupe marti alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov

Enel Distributie Muntenia intrerupe marti, incepand cu ora 9:00, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala si judetul Ilfov, informeaza compania intr-un comunicat de presa citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Enel intrerupe luni alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din judetul Ilfov

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, luni, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din judetul Ilfov, informeaza AGERPRES:Luni, in judetul Ilfov, alimentarea cu energie electrica va fi.

Studentii cer burse mai mari pentru universitati si mai multe locuri in camine

Uniunea Nationala a Studentilor din Romania UNSR) le-a solicitat, luni, premierului Romaniei si reprezentantilor Guvernului Romaniei granturi mai mari pentru universitati in 2014, mai multe camine studentesti, in conditiile unui deficit de 30. 000 de locuri la nivel national si aprobarea rapida a legii care reglementeaza practica studentilor.

Suporterii, incantati de Rusescu: Sa primeasca mai multe minute

Debutul lui Raul Rusescu in Primera Division la Sevilla i-a incantat pe fanii andaluzi si acestia au scris pe diverse medii de socializare ca fotbalistul transferat de la Steaua ar trebui sa fie jucat mai mult.

Topul tarilor in care femeile au cele mai multe oportunitati. Unde se situeaza Romania?

Pentru al cincilea an consecutiv, Islanda a fost desemnata tara in care femeile au cea mai mare implicare, in comparatie cu barbatii, in principalele domenii ale vietii sociale, dar si cel mai mare acces la educatie si sanatate, potrivit Raportului Global privind Diferentele dintre Sexe, in 2013.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )