Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cresterea veniturilor fiscale, efect al eliminarii retelei de coruptie ANAF?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cresterea veniturilor fiscale, efect al eliminarii retelei de coruptie ANAF?

Cresterea veniturilor fiscale in primele noua luni se datoreaza eliminarii retelei de crima organizata la varful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, diferenta de bani inregistrata in plus fiind luata anterior de fostul sef ANAF Sorin Blejnar si. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Cresterea veniturilor fiscale in primele 9 luni, efect al eliminarii retelei de ...

Cresterea veniturilor fiscale in primele noua luni se datoreaza eliminarii retelei de crima organizata la varful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, diferenta de bani inregistrata in plus fiind luata anterior de fostul sef ANAF Sorin Blejnar si cei care l-au ajutat, sustine premierul Ponta, conform Mediafax. Nu cred ca deodata administratia fiscala romaneasca a devenit mult-mult mai eficienta sau am avut un boom economic. Practic, aceasta crestere se datoreaza schimbarilor de la .

Ponta: Cresterea veniturilor fiscale in primele 9 luni, efect al eliminarii retelei de coruptie ANAF

Cresterea veniturilor fiscale in primele noua luni se datoreaza eliminarii retelei de crima organizata la varful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, diferenta de bani inregistrata in plus fiind luata anterior de fostul sef ANAF Sorin Blejnar si cei care l-au ajutat, sustine premierul Ponta.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )