Libnet.ro
UNICEF

10:46

Cresteri in pietele internationale, in ziua alegerilor din Statele Unite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cresteri in pietele internationale, in ziua alegerilor din Statele Unite

Aurelian Dochia: Posibil ca pietele sa vada cu ochi buni alegerile nu neaparat prin prisma castigatorului, ci ca un moment prin care se deblocheaza lansarea unui nou pachet de sustinere economica * Marcel Murgoci, Estinvest: Cred ca impactul pandemiei de Covid-19 asupra economiilor are un efect mult mai important si mai indelungat asupra pietelor, decat alegerile din SUA *ACTUALIZARE - Contractele futures pe indicele Standard and Poor and s 500 erau in scadere cu 0,8% astazi, la ora 9:30 ora Romaniei), intr-o piata volatila, in contextul in care se contureaza o lupta mai stransa pentru fotoliul de la Casa Alba decat indicau sondajele, care-i dadeau o marja buna democratului Joe Biden. --- Pietele internationale de capital au avut cresteri in ziua alegerilor prezidentiale din Statele Unite, unde actualul presedinte republican Donald Trump se infrunta cu democratul Joe Biden pentru un mandat de patru ani la Casa Alba, incepand din luna ianuarie a anului viitor. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Aprecieri pe linie pentru indicii locali si externi, in anticiparea rezultatelor din Statele Unite

Dow Jones crestea cu 2,4% la ora inchiderii bursei de la Bucuresti * Romgaz a asigurat 18% din rulajul zilei de ieri Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut cresteri pe linie in sedinta de tranzactionare de ieri, in linie cu evolutiile din bursele europene si cele americane, in conditiile in pietele asteptau primele rezultate ale alegerilor prezidentiale din Statele Unite. Dow Jones crestea la ora 18:30, ora Romaniei, cu 2,45%.

Cresteri in debutul sesiunilor de tranzactionare din Europa, in ziua alegerilor din SUA

Pietele europene au deschis in crestere astazi, in ziua alegerilor prezidentiale din Statele Unite, investitorii sperand la risipirea incertitudii politice manifestata in timpul campaniei electorale, conform investing. com.

Ce spun politicienii rusi despre alegerile din Statele Unite: E ca in Rusia in urma cu 400 de ani

Rusia urmareste la randul ei cu atentie scrutinul prezidential din Statele Unite pentru a vedea cine va iesi victorios din batalia dintre presedintele american Donald Trump si contracandidatul sau democrat, Joe Biden, scrie Moscow .

Retrospectiva. Principalele evenimente ale saptamanii trecute: atacuri in Franta, Europa ingenuncheata de COVID-19, campania din Statele Unite

De la o Franta zguduita de un atac terorist sangeros in Nisa la evolutia tot mai violenta a pandemiei in Europa si la ultimele incercari ale lui Donald Trump si Joe Biden de a castiga alegerile din Statele Unite, iata principalele evenimente ale saptamanii 26 octombrie-1 noiembrie.

Cum a facut Smiley spectacol pe internet pe tema alegerilor din SUA. Fanii au reactionat imediat

Smiley si-a pus fanii pe jar. Acestia au dezbatut indelung pe retelele de socializare despre alegerile din Statele Unite ale Americii. Urmaritorii artistului s-au impartit in doua tabere si au inceput sa dezbata aprins pe aceasta tema. Smiley, dezbatere cu fanii asupra alegerilor din SUA Smiley a strarnit furtuna in randul fanilor sai. Ceea ce .

Alegeri SUA 2020. Ministrul german al Apararii, ingrijorat de o posibila criza constitutionala in Statele Unite

Ministrul apararii german Annegret Kramp-Karrenbauer a apreciat miercuri ca situatia post-electorala din Statele Unite ale Americii este exploziva si s-a declarat ingrijorata ca aceasta ar putea duce la o criza constitutionala, transmite Reuters.

Alegeri prezidentiale in SUA. Klaus Iohannis: Aprofundarea si extinderea parteneriatului strategic cu Statele Unite este un pilon de baza al politicii noastre externe (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti, in debutul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, despre alegerile prezidentiale din Statele Unite. Seful statului a precizat, in acest context, ca.

Roman stabilit in Statele Unite: Alegerile din SUA seamana cu cele din Romania: multi voteaza Biden numai ca sa nu iasa Trump

Alegerile de acum din Statele Unite sunt exact ca alegerile care au loc de obicei in Romania; foarte multi il vor alege pe Biden numai ca sa nu iasa Trump, crede Cosmin Chira, un roman stabilit de 19 ani in SUA, care are o afacere in Texas si care spune ca nu este nici democrat, nici republican. Doar vrea o schimbare.

Scaderi pentru pietele europene, in debutul sesiunii bursiere

Aurelian Dochia: Posibil ca pietele sa vada cu ochi buni alegerile nu neaparat prin prisma castigatorului, ci ca un moment prin care se deblocheaza lansarea unui nou pachet de sustinere economica * Marcel Murgoci, Estinvest: Cred ca impactul pandemiei de Covid-19 asupra economiilor are un efect mult mai important si mai indelungat asupra pietelor, decat alegerile din SUA *ACTUALIZARE - Pietele europene erau preponderent in scadere, in debutul sesiunii de tranzactionare, la ora 10:30 indicele STOXX600 avand un declin de 0,22%, conform datelor afisate de investing. com. Indicele DAX30, al bursei din Frankfurt, avea o depreciere de 0,86%, in timp ce CAC40 de la Paris era aproape nemiscat, avand un declin de 0,03%, iar indicele FTSE 100 al pietei londoneze avea un avans de 0,02%. --- *ACTUALIZARE - Contractele futures pe indicele Standard and Poor and s 500 erau in scadere cu 0,8% astazi, la ora 9:30 ora Romaniei), intr-o piata volatila, in contextul in care se contureaza o lupta mai stransa pentru fotoliul de la Casa Alba decat indicau sondajele, care-i dadeau o marja buna democratului Joe Biden. --- Pietele internationale de capital au avut cresteri in ziua alegerilor prezidentiale din Statele Unite, unde actualul presedinte republican Donald Trump se infrunta cu democratul Joe Biden pentru un mandat de patru ani la Casa Alba, incepand din luna ianuarie a anului viitor.

Patru morti intr-un atac armat in Nevada, in ziua alegerilor

Patru persoane au fost ucise si una a fost ranita intr-un atac armat in Nevada, in Statele Unite, iar intre morti se afla un barbat suspectat ca este autorul atacului armat, impuscat de politie, scrie presa locala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )