Libnet.ro
UNICEF

05:15

Roman stabilit in Statele Unite: Alegerile din SUA seamana cu cele din Romania: multi voteaza Biden numai ca sa nu iasa Trump

Hotnews Hotnews,
 Roman stabilit in Statele Unite: Alegerile din SUA seamana cu cele din Romania: multi voteaza Biden numai ca sa nu iasa Trump

Alegerile de acum din Statele Unite sunt exact ca alegerile care au loc de obicei in Romania; foarte multi il vor alege pe Biden numai ca sa nu iasa Trump, crede Cosmin Chira, un roman stabilit de 19 ani in SUA, care are o afacere in Texas si care spune ca nu este nici democrat, nici republican. Doar vrea o schimbare. continuă pe Hotnews

Digi24: EXCLUSIV. Cine castiga alegerile din SUA si ce se va schimba in relatia cu Romania? Interviu cu Damon Wilson, vicepresedintele Atlantic Council

Damon Wilson este vicepresedintele think tank-ului Atlantic Council si intr-un interviu in exclusivitate pentru Digi24 a schitat care sunt mizele, dincolo de alegerea viitorului presedinte al SUA. Vestea buna este ca relatia dintre Romania si SUA este extraordinara, dupa cum spune analistul, dar sunt premise sa se intareasca si mai mult.

Cel mai important vot din lume: Ce inseamna alegerile din SUA pentru economie si pietele financiare

La sfarsitul lui 2016, Donald Trump, pana atunci un controversat om de afaceri si vedeta TV, uimea o intreaga lume castigand alegerile prezidentiale din SUA. La patru ani distanta, republicanul Trump il infrunta pe democratul Joe Biden intr-o cursa.

Alegeri prezidentiale SUA. Donald Trump vs. Joe Biden: Ce spun sondajele cu 5 zile inainte de scrutinul istoric din Statele Unite

Alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, cel mai asteptat scrutin electoral de pe planeta, va avea loc peste doar cateva zile. Diverse scenarii sunt abordate in spatiul public de politologi,.

Gest simbolic inainte de alegerile din SUA. Madame Tussauds din Berlin a aruncat la gunoi figura de ceara a lui Trump

Echipa muzeului Madame Tussauds din Berlin a aruncat figura de ceara a lui Donald Trump la gunoi, inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite.

AMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN - B1 TV difuzeaza o ancheta spectaculoasa despre alegerile prezidentiale din SUA, din 2020, vineri, de la ora 22.00 (VIDEO)

PostulB1 TV difuzeaza inexclusivitate in Romania documentarulAMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN, o ancheta spectaculoasa si ampla despre alegerile prezidentiale din Statele Unite, din.

in SUA, pe 3 noiembrie, se voteaza viitorul NATO

Marti, 3 noiembrie 2020 este ziua alegerilor prezidentiale americane. Este ziua in care americanii vor fi intrebati daca sustin in continuare modelul de guvernare al presedintelui Trump sau prefera abordarea alternativa propusa de democratul Joe Biden. Pentru romani si europeni, alegerile din SUA joaca un rol crucial pentru viitorul securitatii regionale si pentru cooperarea transatlantica.

Statele Unite au confiscat rachete iraniene livrate in Yemen si au vandut petrol destinat Venezuelei

Statele Unite au anuntat joi ca au confiscat rachete iraniene livrate in Yemen si ca au vandut 1,1 milioane de barili de petrol provenit din Iran destinat Venezuelei, confiscat anterior, acestea fiind noi actiuni ale administratiei Trump de crestere a presiuni exercitate asupra Teheranului, cu mai putin de o saptamana inainte de alegerile din 3 noiembrie, transmite Reuters.

Statele Unite au confiscat rachete iraniene livrate in Yemen

Statele Unite au anuntat joi ca au confiscat rachete iraniene livrate in Yemen si ca au vandut 1,1 milioane de barili de petrol provenit din Iran destinat Venezuelei, confiscat anterior, acestea fiind noi actiuni ale administratiei Trump de crestere a presiuni exercitate asupra Teheranului, cu mai putin de o saptamana inainte de alegerile din 3 noiembrie, transmite Reuters si News. ro.

Cati americani au votat deja la alegerile prezidentiale din SUA

Un record a fost deja inregistratalegerileprezidentiale din SUA, programate pentru data de 3 noiembrie. Deja peste 80 de milioane de americani au votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA, co.

Statele Unite intaresc Flancul Estic al NATO. Mii de soldati americani sosesc in Romania

Cateva mii de militari, insotiti de armament greu, sosesc in aceste zile din Statele Unite in Europa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )