Libnet.ro
UNICEF

19:00

Crima intr-o familie din Bucuresti: Un barbat a fost retinut dupa ce si-a ucis socrul si si-a injunghiat sotia

B1 B1,
Crima intr-o familie din Bucuresti: Un barbat a fost retinut dupa ce si-a ucis socrul si si-a injunghiat sotia

Un barbat din Bucuresti si-a ucis socrul cu mai multe lovituri de cutit, si apoi si-a injunghiat si sotia, in noaptea de joi spre vineri. intreg scandalul a izbucnit pe fondul unor certuri mai vechi dintre. continuă pe B1

Complicele atacatorului de la oficiul postal din Bucuresti a fost retinut

Anchetatorii au retinut in aceasta dimineata un complice al barbatului care ieri a incercat sa ia ostatici mai multe persoane intr-un oficiu postal din cartierul bucurestean Drumul Taberei, informeaza sursele de presa.

DIICOT: Opt copii si 17 adulti, sclavi intr-un sat din Covasna.

Trei barbati au fost retinuti de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), dupa ce intr-un sat din Covasna au fost gasiti opt minori si 17 adulti sechestrati si obligati sa lucreze in agricultura cate 17 ore pe zi, ei fiind infometati si terorizati, informeaza Mediafax. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Iasi, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul .

ULTIMA ORA/ UPDATE Barbatul care a luat ostatici intr-un oficiu postal din Drumul Taberei din Capitala a fost imobilizat

Un barbat inarmat cu un topor a luat ostatice, marti, mai multe persoane aflate intr-un oficiu postal de pe strada Romancierilor din cartierul Drumul Taberei sectorul 6 al Capitalei), amenintandu-i pe oameni si nepermitandu-le acestora sa paraseasca cladirea, anunta Mediafax. Potrivit Realitatea Tv, oficiul postal este aglomerat la aceasta ora. UPDATE ora 11:17): Barbatul care a luat ostatici intr-un oficiu postal din Bucuresti a fost imobilizat, anunta Realitatea Tv. El era inarmat cu un cutit si cu un topor. Doua persoane au primit ingrijiri medicale in urma incidentului.

UPDATE Barbatul care a luat ostatici intr-un oficiu postal din Drumul Taberei din Capitala a fost retinut. Incidentul nu s-a soldat cu raniti

Un barbat inarmat cu un topor a luat ostatice, marti, mai multe persoane aflate intr-un oficiu postal de pe strada Romancierilor din cartierul Drumul Taberei sectorul 6 al Capitalei), amenintandu-i pe oameni si nepermitandu-le acestora sa paraseasca cladirea, anunta Mediafax. Potrivit Realitatea Tv, oficiul postal este aglomerat la aceasta ora. UPDATE ora 11:43): Barbatul retinut de politisti va fi dus la Politia Capitalei pentru a fi audiat. Oficialii din Politia Capitalei au precizat ca nicio persoana nu a fost ranita. UPDATE ora 11:17): Barbatul care a luat ostatici intr-un oficiu postal din Bucuresti a fost imobilizat, anunta Realitatea Tv. El era inarmat cu un cutit si cu un topor. Doua persoane au primit ingrijiri medicale in urma incidentului.

UPDATE Barbatul care a luat ostatici intr-un oficiu postal din Drumul Taberei din Capitala a fost retinut pentru 24 de ore. Incidentul nu s-a soldat cu raniti

Un barbat inarmat cu un topor a luat ostatice, marti, mai multe persoane aflate intr-un oficiu postal de pe strada Romancierilor din cartierul Drumul Taberei sectorul 6 al Capitalei), amenintandu-i pe oameni si nepermitandu-le acestora sa paraseasca cladirea, anunta Mediafax. Potrivit Realitatea Tv, oficiul postal este aglomerat la aceasta ora. UPDATE ora 20:44): Agresorul din oficiul postal a fost retinut pentru 24 de ore, el fiind urmarit penal pentru amenintare, distrugere, lipsire de libertate, port ilegal de arma alba si ultraj. UPDATE ora 11:43): Barbatul retinut de politisti va fi dus la Politia Capitalei pentru a fi audiat. Oficialii din Politia Capitalei au precizat ca nicio persoana nu a fost ranita. UPDATE ora 11:17): Barbatul care a luat ostatici intr-un oficiu postal din Bucuresti a fost imobilizat, anunta Realitatea Tv. El era inarmat cu un cutit si cu un topor. Doua persoane au primit ingrijiri medicale in urma incidentului.

Atacatorul de la Posta din Bucuresti, ARESTAT preventiv pentru 29 de zile.

Barbatul care a incercat sa ia, marti, ostatici intr-un oficiu postal din Bucuresti si-a petrecut noaptea in arestul politiei, potrivit b1. ro El va fi prezentat instantei, miercuri dimineata, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Surse judiciare au afirmat ca alaturi de acesta va fi audiat si un alt barbat care l-a insotit pe atacator in Bucuresti. Mai multe persoane aflate intr-un oficiu postal din cartierul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei au fost sechestrate de .

Barbatul care a incercat sa ia ostatici intr-o Posta din Bucuresti a fost arestat preventiv: El sustine ca a descoperit un metal rar care va salva omenirea

Barbatul care a incercat sa ia ieri ostatici intr-un oficiu postal a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Decizia a fost luata miercuri de Judecatoria Sectorului 6. Avocatul agresorului sustine ca.

70 de nasi CFR din Bucuresti, Brasov, Iasi si Craiova, chemati la audieri

Nasii CFR din Bucuresti, Brasov, Iasi si Craiova au fost chemati la audieri, luni dimineata, la Brasov. Aproximativ 70 de angajati ai CFR vor fi audiati. 22 dintre acestia sunt angajati ai CFR.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Vezi ce candidati USL si ARD din Bucuresti nu au domiciliul in ...

Cinci dintre candidatii USL la alegerile parlamentare si alti patru din partea ARD propusi pentru colegiile din Bucuresti nu au domiciliul in Capitala, intre acestia numarandu-se deputatii Eugen Nicolaescu, Dan Radu Zatreanu, Octavian Bot sau Nicolae Banicioiu. Dintre candidatii propusi de ARD pentru Camera Deputatilor in colegiile din Bucuresti, care au domiciliul in afara municipiului, se numara Mota Maria - Targu Jiu, Ioan Mihaila - Calimanesti Valcea) si Dan Radu Zatreanu - Voluntari .

Wizz Air lanseaza noi rute din Bucuresti, stimulata de cresterea numarului de pasageri

Compania aeriana Wizz Air, unul dintre cei mai mari jucatori low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est, lanseaza trei noi rute aeriene din Bucuresti catre Geneva, Oslo si Alghero Italia), odata cu avansul numarului de pasageri transportati de.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )