Libnet.ro
UNICEF

06:15

Criminalistii au venit la locul crimei din Caracal. Noi imagini din casa lui Gheorghe Dinca

Antena3 Antena3,
Criminalistii au venit la locul crimei din Caracal. Noi imagini din casa lui Gheorghe Dinca

Politistii se reintorc in Casa Groazei din Caracal pentru a relua cercetarile, iar cateva fire de par care nu apartint Luizei sau Alexandrei deschid noi piste pentru anchetatori. Testele ADN vor fi cele care. continuă pe Antena3

Rezultatul ADN in cazul crimei din Caracal: ce au descoperit specialistii

Rezultatele testelor ADN erau cele mai asteptate, in cazul crimei din Caracal. in cazul acesta, erau asteptate informatii care sa completeze declaratiile date de Gheorghe Dinca, presupusul.

Ce au gasit criminalistii la casa groazei din Caracal

Anchetatorii au gasit la casa lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal,un cearsaf patat cu sange. Nu sestiedaca e vorba despre sangele fetei de 15 ani. Urmele de sange NUau fost.

Criminalistii revin in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca le-ar fi aruncat fetelor mai multi bani pe bancheta din spate a masinii

Politistii se reintorc in Casa Groazei din Caracal pentru a relua cercetarile, iar cateva fire de par care nu apartint Luizei sau Alexandrei deschid noi piste pentru anchetatori. Testele ADN vor fi cele care.

Imagini nemaivazute din casa groazei din Caracal. Ce a marturisit Gheorghe Dinca, dupa ce a fost readus la locul crimei

Au aparut imagini din casa unde a avut loc crima din Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in acest caz, a fost readus de autoritati la locul crimei ca sa le explice anchetatorilor cum le-a omorat pe cele doua fete. Tot el este cel care a marturisit ca le-a ucis, dar, fie el, fie anchetatorii, dau .

Anchetatorii continua cercetarile la locul crimei, in prezenta lui Gheorghe Dinca

DIICOT - structura centrala si specialistii Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei au reluat cercetarile la fata locului, sambata, 3 august 2019. La Caracal, la locul crimei, se afla si principalul suspect, Gheorghe Dinca.

Gheorghe Dinca se afla in locuinta din Caracal. Criminalistii au gasit oase in vegetatie

UPDATE Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a ajuns, vineri, la casa din Caracal unde le-ar fi ucis pe cele doua adolescente, si participa, alaturi de procurorii DIICOT, la.

Noi imagini in exclusivitate din curtea lui Gheorghe Dinca

Procurorii DIICOT reiau vineri cercetarile in locuinta lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul uciderii celor doua adolescente din Caracal. Antena 3 prezinta in exclusivitate noi imagini din.

Scenariul exploziv a lui Ion Cristoiu, cu privire la ancheta crimelor din Caracal: Este imposibil sa fie atat de multi prosti in acelasi timp si in acelasi loc

Ion Cristoiu a venit cu un scenariu exploziv in cazul anchetei crimelor din Caracal. Jurnalistul sustine ca este posibil ca ancheta incearcp sa traga de timp. Pot sa va spun ca mai mult dupa -Colectiv-.

Noi cautari in cazul monstrului din Caracal. Anchetatorii cauta telefonul Luizei, intr-un lan de floarea soarelui

Politistii se reintorc in Casa Groazei din Caracal pentru a relua cercetarile, iar cateva fire de par care nu apartint Luizei sau Alexandrei deschid noi piste pentru anchetatori. Testele ADN vor fi cele care.

Noi informatii in dosarul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca, profilul psihologic al unui criminal monstruos

Numeroasele informatii care ies la iveala din dosarul crimelor din Caracal contureaza un profil psihologic monstruos al criminalului. Martorii vorbesc despre comportamentul deviant al lui Gheorghe Dinca. Acestia .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )