Libnet.ro
UNICEF

18:45

Crin Antonescu: Nu e adevarat ce sustin grupurile PSD despre votul pe referendum. Am convenit contrariul

B1 B1,
Crin Antonescu: Nu e adevarat ce sustin grupurile PSD despre votul pe referendum. Am convenit contrariul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ca ceea ce au anuntat grupurile parlamentare PSD privind votul de marti asupra referendumului propus de Traian Basescu nu este adevarat si ca a fost convenit. continuă pe B1

Crin Antonescu, despre pozitia PSD pe votul pentru referendum: Nu e adevarat, am convenit contrariul

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, pentru Mediafax, ca ceea ce au anuntat grupurile parlamentare PSD privind votul de marti asupra referendumului propus de Traian Basescu nu este adevarat' si ca a fost convenit contrariul.

Crin Antonescu: Nu am ceva sa ii reprosez lui Andrei Marga

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat marti ca nu are ceva sa ii reproseze fostului presedinte al ICR Andrei Marga, punctand ca Institutul nu ar trebui sa fie o tema partizana, potrivit agentiei Agerpres.

EXCLUSIV Noua Constitutie - varianta intermediara pana la 17 iunie: toate modificarile facute de Comisia Crin Antonescu

HotNews. ro va prezinta forma intermediara a noii Constitutii a Romaniei, asa cum arata ea dupa 9 zile de dezbateri in Comisia parlamentara speciala condusa de Crin Antonescu. Documentul prezentat a rezultat dupa dezbaterile desfasurate pina in seara de luni, 17 iunie. Precizam ca aceasta comisie de revizuire va mai avea cel putin o zi de dezbateri, asa incit forma finala va suferi modificari fata de versiunea prezenta a textului. Vezi documentul atasat sau in corpul articolului.

Antonescu, despre pozitia PSD pe votul pentru referendum: Nu e adevarat, am convenit contrariul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, pentru Mediafax, ca ceea ce au anuntat grupurile parlamentare PSD privind votul de marti asupra referendumului propus de Traian Basescu nu este adevarat si ca a.

Procesul revizuirii Constitutiei a fost finalizat: Votul final va fi dat miercuri, in prezenta presedintelui Comisiei, Crin Antonescu

Comisia de revizuire a Constitutiei a finalizat, marti, dezbaterile asupra proiectului de revizuire a Legii fundamentale. Votul final asupra proiectului urmeaza sa fie dat miercuri dimineata, in prezenta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )