Libnet.ro
UNICEF

18:30

Crin Antonescu: Candidez la Teleorman, dar nu pe voturile lui Liviu Dragnea/ Dragnea: Prin candidatura la Teleorman, Crin Antonescu se intoarce la prima dragoste/ Daniel Barbu, candidatul USL in locul lui Antonescu in sectorul 3

Hotnews Hotnews,
Crin Antonescu: Candidez la Teleorman, dar nu pe voturile lui Liviu Dragnea/ Dragnea: Prin candidatura la Teleorman, Crin Antonescu se intoarce la prima dragoste/ Daniel Barbu, candidatul USL in locul lui Antonescu in sectorul 3

Presedintele PNL a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, ca va candida pe un post de senator in judetul Teleroman, unde secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, candideaza pe un post de deputat. Dragnea declarase, luni, ca prin decizia de a candida pentru un post de senator in Teleorman liderul PNL Crin Antonescu se intoarce la prima dragoste, avand in vedere ca acesta a mai fost parlamentar ales in acest judet in 2000-2004. Profesorul Daniel Barbu preia candidatura in colegiul lasat liber de presedintele PNL in Sectorul 3 din Capitala, acestuia fiindu-i alocat in prima instanta un colegiu pentru Senat in sectorul 4, a confirmat Antonescu. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: Candidez in Teleorman. Le transmit imbecililor care insulta in masa ca cetatenii de aici nu sunt o masa amorfa

Presedintele PNL, CrinAntonescu, a declarat, luni, ca motivul pentru care va candida in judetul Teleorman nu este o posibila fuga de Bucuresti, ci este un calcul in favoarea intregului partid.

Crin Antonescu: Nu candidez la Teleorman pe voturile lui Liviu Dragnea/ Dragnea: Prin candidatura la Teleorman, Crin Antonescu se intoarce la prima dragoste/ Daniel Barbu, candidatul USL in locul lui Antonescu in sectorul 3

Presedintele PNL a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, ca va candida pe un post de senator in judetul Teleroman, unde secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, candideaza pe un post de deputat. Dragnea declarase, luni, ca prin decizia de a candida pentru un post de senator in Teleorman liderul PNL Crin Antonescu se intoarce la prima dragoste, avand in vedere ca acesta a mai fost parlamentar ales in acest judet in 2000-2004. Profesorul Daniel Barbu preia candidatura in colegiul lasat liber de presedintele PNL in Sectorul 3 din Capitala, acestuia fiindu-i alocat in prima instanta un colegiu pentru Senat in sectorul 4, a confirmat Antonescu.

Antonescu: Nu ma duc la Teleorman pe voturile lui Liviu Dragnea.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, in privinta candidaturii sale intr-un colegiu din Teleorman ca este dreptul fiecarei formatiuni politice . ) sa decida intr-o competitie electorala unde candideaza. Referitor la acuzatiile aduse potrivit carora prin candidatura in Teleorman, Antonescu ar fi fugit, de fapt, din Bucuresti, liderul PNL a explicat: eu puteam candida foarte bine in orice colegiu, cu exceptia Harghitei si Covasnei . Reamintesc ca eu am candidat in .

Theodor Stolojan: Crin Antonescu candideaza la Teleorman pentru a evita experienta urata a redistribuirii

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa ca presedintele PNL Crin Antonescu candideaza intr-un colegiu din judetul Teleorman pentru a evita experienta.

Liviu Dragnea (PSD): Crin Antonescu va cunoaste Romania reala la Teleorman, va vedea cu ce se confrunta cetatenii

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit luni dimineata, despre decizia lui Crin Antonescu de a candidat intr-un colegiu in judetul Teleorman, apreciind ca acest lucru il va ajuta sa vada care sunt.

Surse: Crin Antonescu va candida intr-un colegiu din Teleorman, in tandem cu Liviu Dragnea

Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu mai candideaza in colegiul 5 din sectorul 3 Bucuresti) ci va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator intr-un colegiu in judetul Teleorman, in tandem cu Liviu Dragnea si Marin Almajanu, respectiv in colegiul numarul 2, au declarat surse din cadrul USL, sambata, pentru Mediafax.

Crin Antonescu isi schimba colegiul si va candida in Teleorman, cu Liviu Dragnea. Secretarul general al PSD a confirmat informatia

Crin Antonescu, presedintele PNL, va candida la alegerile parlamentare din decembrie pentru un mandat de senator intr-un colegiu in judetul Teleorman , au declarat, sambata, pentru Mediafax surse din cadrul USL.

Crin Antonescu si Liviu Dragnea si-au depus oficial candidaturile pentru alegerile parlamentare

Liderul PNL,CrinAntonescu, si-a depus candidatura pentru un post de senator in Alexandria, judetul Teleorman. Alaturi de el, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, si-a depus candidatura pentru un.

Blaga: Nu stiu exact cine va fi contracandidatul lui Crin Antonescu

Presedintele Partidului Democrat Liberal PDL), Vasile Blaga a declarat, la sediul PDL, intrebat ce parere are despre decizia lui Crin Antonescu de a candida in judetul Teleorman: Daca as face parte din USL as declara cum fac ei. Dar nu este vorba de asta. Domnia sa candideaza unde doreste. Nu stiu exact cine va fi contracandidatul lui Crin Antonescu.

Memoria de elefant a contracandidatului lui Crin Antonescu: Nu-mi amintesc colegiul in care ...

Principalul contracandidat al lui Crin Antonescu la alegerile parlamentare din 9 decembrie este profesorul de analiza economica financiara la Universitatea Romano - Americana, Marin Tole. Contactat de Rl, Tole a declarat ca nu detine nici o functie in cadrul filialei PDL Teleorman, ci este simplu membru PDL. Intrebat daca s-a inscris de curand in partid, acesta a spus ca nu-si mai aduce aminte momentul inscrierii sale. Nu-mi mai amintesc cand m-am inscris in acest partid, daca anul acesta, .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )