Libnet.ro
UNICEF

12:15

Crin Antonescu: Daca ar fi fost doar declaratiile anti-Ponta, Rosca Stanescu ar fi putut fi exclus din PNL

B1 B1,
Crin Antonescu: Daca ar fi fost doar declaratiile anti-Ponta, Rosca Stanescu ar fi putut fi exclus din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, joi, ca daca Sorin Rosca Stanescu ar fi avut doar declaratii indreptate impotriva premierului Victor Ponta, atunci s-ar fi putut pune problema excluderii sale din partid,. continuă pe B1

Antonescu: Daca ar fi fost numai declaratiile anti-Ponta, s-ar fi pus problema exluderii lui SRS.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca s-ar fi pus problema excluderii lui Sorin Rosca Stanescu din partid daca ar fi existat numai declaratiile violente si inacceptabile ale acestuia impotriva lui Victor Ponta, informeaza Mediafax. Daca nu ar fi existat povestea cu Parlamentul, povestea cu sustinerea unei legi acolo, povestea cu comisia parlamentara, si ar fi existat numai declaratiile violente, inacceptabile la adresa lui Victor Ponta sau la adresa partenerilor nostri din .

Ponta: Chiar daca nu va mai fi USL, tot pe Crin Antonescu il sustin

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca il sustine in continuare pe Crin Antonescu in vederea alegerilor prezidentiale si ca isi va mentine sprijinul chiar daca USL nu va mai exista. il.

Antonescu: Daca exista vointa politica, poate fi modificat articolul care prevede limitele ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca in situatia in care exista vointa politica si o majoritate favorabila, pot fi operate modificari inclusiv in cazul articolului din Constitutie care stabileste limitele revizuirii legii fundamentale, potrivit Mediafax. Antonescu a fost intrebat cum vede ideea modificarii articolului din Constitutie care stabileste punctele in care legea fundamentala nu poate fi revizuita, idee lansata de premierul Victor Ponta. In principiu, vorbind .

Crin Antonescu: Intre mine si Victor Ponta nu exista niciun duel al credibilitatii/ Nu am fost niciodata ingrijorati ca Ponta sau PSD si-ar pregati o alta majoritate

Copresedintele USL Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat luni seara, la Realitatea TV, ca intre el si liderul PSD, Victor Ponta, nu exista niciun duel al credibilitatii, iar popularitatea de care se bucura premierul nu il ingrijoreaza, dimpotriva, il face increzator in castigarea viitoarelor alegeri prezidentiale. El a mai declarat ca nici el si nici PNL nu sunt ingrijorati de ipoteza ca PSD sa-si pregateasca o alta majoritate politica.

Candidatul la Presedintie Crin Antonescu: As sustine ideea ca 10 mai sa fie zi ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca ar putea sustine ideea ca data de 10 mai, cand este serbata regalitatea, sa devina o a doua sarbatoare nationala, dupa ziua de 1 Decembrie, potrivit Mediafax. El a precizat ca ideea ar putea fi luata in discutie si la revizuirea Constitutiei. Antonescu a fost intrebat daca ar milita pentru ca data de 10 mai sa devina o zi nationala. Nu in locul celei de 1 Decembrie, dar, sub o forma sau alta, alaturi de cea de 1 Decembrie cred ca putem .

Crin Antonescu, avertisment pentru Rosca Stanescu: Cine mai recurge la atacuri paraseste partidul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca orice persoana mai recurge la atacuri impotriva PSD-ului sau a premierului Victor Ponta va parasi partidul, acesta fiind un avertisment direct la adresa.

Crin Antonescu, despre cazul Sorin Rosca Stanescu: Sanctiunile sunt ultimul lucru la care trebuie sa recurgem

Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca nu crede ca exista elemente pentru a vorbi despre o campanie a senatorului Sorin Rosca Stanescu impotriva lui Victor Ponta sau a PSD si ca nu trebuie sa recurga.

Crin Antonescu: Am respins din principiu ideea supraimpozitarii, nu cred ca se va mai discuta despre aceasta masura

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca respingerea ideii de supraimpozitarii a fost o decizie de principiu si ca nu crede ca discutiile privind aceasta posibila masura vor reveni in.

Crin Antonescu: As sustine ideea ca 10 mai sa fie zi nationala, alaturi de 1 decembrie

Liderul PNL,Crin Antonescu, a spus, luni, ca ar sustine recent dezvoltata idee ca 10 mai sa fie zi nationala, alaturi de 1 decembrie, in semn de omagiu pentru monarhie, potrivit Mediafax. Antonescu a.

Crin Antonescu, despre declaratia lui Voronin referitoare la Basescu: Este nepotrivita

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a catalogat, miercuri, drept nepotrivita recenta declaratie a liderului comunistilor moldoveni Vladimir Voronin, potrivit caruia presedintele Traian Basescu suna frecvent liderii de la Chisinau, in stare de ebrietate, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )