Libnet.ro
UNICEF

23:00

Crin Antonescu: As sustine ideea ca 10 mai sa fie zi nationala, alaturi de 1 decembrie

B1 B1,
Crin Antonescu: As sustine ideea ca 10 mai sa fie zi nationala, alaturi de 1 decembrie

Liderul PNL,Crin Antonescu, a spus, luni, ca ar sustine recent dezvoltata idee ca 10 mai sa fie zi nationala, alaturi de 1 decembrie, in semn de omagiu pentru monarhie, potrivit Mediafax. Antonescu a. continuă pe B1

Candidatul la Presedintie Crin Antonescu: As sustine ideea ca 10 mai sa fie zi ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca ar putea sustine ideea ca data de 10 mai, cand este serbata regalitatea, sa devina o a doua sarbatoare nationala, dupa ziua de 1 Decembrie, potrivit Mediafax. El a precizat ca ideea ar putea fi luata in discutie si la revizuirea Constitutiei. Antonescu a fost intrebat daca ar milita pentru ca data de 10 mai sa devina o zi nationala. Nu in locul celei de 1 Decembrie, dar, sub o forma sau alta, alaturi de cea de 1 Decembrie cred ca putem .

Unde gresesc Crin Antonescu si PNL? Vezi parerea analistului politic Radu Tudor

Crin Antonescu si partidul liberal pe care il conduce gresesc foarte mult pentru ca nu comunica, este de parere analistul politic Radu Tudor . Crin Antonescu, din punctul meu de vedere, greseste pentru ca sta.

Crin Antonescu: Patriotismul si onoarea, valori pe care Regele Mihai le intruchipeaza cu prisosinta

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Regalitatii. Potrivit acestuia, patriotismul, onoarea si sacrificiul pentru ceea ce inseamna Romania sunt valori pe care Regele Mihai I.

Crin Antonescu: Am respins din principiu ideea supraimpozitarii, nu cred ca se va mai discuta despre aceasta masura

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca respingerea ideii de supraimpozitarii a fost o decizie de principiu si ca nu crede ca discutiile privind aceasta posibila masura vor reveni in.

Crin Antonescu: Categoric 10 mai are toate datele pentru a fi o zi de sarbatoare celebrata in istoria Romaniei

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni, la Parlament, ca 10 mai are toate datele pentru a fi o zi de sarbatoare, nu neaparat cu statut de zi nationala.

Crin Antonescu: Intre mine si Victor Ponta nu exista niciun duel al credibilitatii/ Nu am fost niciodata ingrijorati ca Ponta sau PSD si-ar pregati o alta majoritate

Copresedintele USL Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat luni seara, la Realitatea TV, ca intre el si liderul PSD, Victor Ponta, nu exista niciun duel al credibilitatii, iar popularitatea de care se bucura premierul nu il ingrijoreaza, dimpotriva, il face increzator in castigarea viitoarelor alegeri prezidentiale. El a mai declarat ca nici el si nici PNL nu sunt ingrijorati de ipoteza ca PSD sa-si pregateasca o alta majoritate politica.

Crin Antonescu citeaza din Lenin pentru studentii liberali: invatati! invatati de toate! invatati tot!

Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a transmis, sambata, studentilor liberali, reuniti la Bucuresti pentru alegerea structurii de conducere, celebrul indemn al lui Lenin, el spunandu-le: invatati!.

Sagetile lui Crin Antonescu: PNL nu a trebuit niciodata sa incerce sa convinga ca s-a schimbat, ca PSD

Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a spus, sambata, studentilor liberali, ca PNL nu a trebuit niciodata, asemenea PSD, sa incerce sa-i convinga pe cetateni ca s-a schimbat ci, dimpotriva, a fost necesar.

Crin Antonescu: Salut decizia Guvernului de a majora venitul minim garantat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca saluta decizia Guvernului de a majora venitul minim garantat de la 1 iulie, el aratand ca este vorba de o decizie asupra careia s-a cazut de acord,.

Crin Antonescu saluta decizia Guvernului de a mari venitul minim garantat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata, ca saluta decizia Guvernului de a majora venitul minim garantat de la 1 iulie, el aratand ca este vorba de o decizie asupra careia s-a cazut de acord.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )