Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ponta: Chiar daca nu va mai fi USL, tot pe Crin Antonescu il sustin

Antena3 Antena3,
Ponta: Chiar daca nu va mai fi USL, tot pe Crin Antonescu il sustin

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca il sustine in continuare pe Crin Antonescu in vederea alegerilor prezidentiale si ca isi va mentine sprijinul chiar daca USL nu va mai exista. il. continuă pe Antena3

Crin Antonescu: Intre mine si Victor Ponta nu exista niciun duel al credibilitatii/ Nu am fost niciodata ingrijorati ca Ponta sau PSD si-ar pregati o alta majoritate

Copresedintele USL Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat luni seara, la Realitatea TV, ca intre el si liderul PSD, Victor Ponta, nu exista niciun duel al credibilitatii, iar popularitatea de care se bucura premierul nu il ingrijoreaza, dimpotriva, il face increzator in castigarea viitoarelor alegeri prezidentiale. El a mai declarat ca nici el si nici PNL nu sunt ingrijorati de ipoteza ca PSD sa-si pregateasca o alta majoritate politica.

Ponta: Am discutat in USL pana la interventia lui Basescu, pe care am urmarit-o cu totii.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la finalul sedintei USL, ca discutiile de la reuniune au avut loc pana la momentul declaratiei de presa a sefului statului, urmarita in direct de toti liderii USL in biroul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, potrivit Mediafax. Am discutat destul de mult pana la interventia domnului presedinte Basescu, pe care am urmarit-o cu totii, a declarat Ponta, in momentul in care a fost intrebat de conflictul privind comisia de ancheta in cazul .

Crin Antonescu: Daca ar fi fost doar declaratiile anti-Ponta, Rosca Stanescu ar fi putut fi exclus din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, joi, ca daca Sorin Rosca Stanescu ar fi avut doar declaratii indreptate impotriva premierului Victor Ponta, atunci s-ar fi putut pune problema excluderii sale din partid,.

Crin Antonescu, avertisment pentru Rosca Stanescu: Cine mai recurge la atacuri paraseste partidul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca orice persoana mai recurge la atacuri impotriva PSD-ului sau a premierului Victor Ponta va parasi partidul, acesta fiind un avertisment direct la adresa.

Candidatul la Presedintie Crin Antonescu: As sustine ideea ca 10 mai sa fie zi ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca ar putea sustine ideea ca data de 10 mai, cand este serbata regalitatea, sa devina o a doua sarbatoare nationala, dupa ziua de 1 Decembrie, potrivit Mediafax. El a precizat ca ideea ar putea fi luata in discutie si la revizuirea Constitutiei. Antonescu a fost intrebat daca ar milita pentru ca data de 10 mai sa devina o zi nationala. Nu in locul celei de 1 Decembrie, dar, sub o forma sau alta, alaturi de cea de 1 Decembrie cred ca putem .

Crin Antonescu, despre cazul Sorin Rosca Stanescu: Sanctiunile sunt ultimul lucru la care trebuie sa recurgem

Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca nu crede ca exista elemente pentru a vorbi despre o campanie a senatorului Sorin Rosca Stanescu impotriva lui Victor Ponta sau a PSD si ca nu trebuie sa recurga.

Crin Antonescu: As sustine ideea ca 10 mai sa fie zi nationala, alaturi de 1 decembrie

Liderul PNL,Crin Antonescu, a spus, luni, ca ar sustine recent dezvoltata idee ca 10 mai sa fie zi nationala, alaturi de 1 decembrie, in semn de omagiu pentru monarhie, potrivit Mediafax. Antonescu a.

Crin Antonescu: Categoric 10 mai are toate datele pentru a fi o zi de sarbatoare celebrata in istoria Romaniei

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni, la Parlament, ca 10 mai are toate datele pentru a fi o zi de sarbatoare, nu neaparat cu statut de zi nationala.

Crin Antonescu: Am respins din principiu ideea supraimpozitarii, nu cred ca se va mai discuta despre aceasta masura

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca respingerea ideii de supraimpozitarii a fost o decizie de principiu si ca nu crede ca discutiile privind aceasta posibila masura vor reveni in.

Crin Antonescu, despre revizuirea Constitutiei: Optam pentru demiterea ministrilor prin motiuni simple. Regimul proprietatii de la art. 44 din Constitutie nu necesita modificari

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca parlamentarii liberali sustin ideea ca motiunile simple aprobate in Legislativ sa duca la demiterea ministrului, iar in cazul remanierilor, seful statului sa nu mai poata refuza ministri, insa Parlamentul sa isi dea acceptul, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )