Libnet.ro
UNICEF

06:00

Crin Antonescu respinge oferta lui Ponta: PNL nu ia mita!

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu respinge oferta lui Ponta: PNL nu ia mita!

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca indiferent de rezultatul acestor alegeri, ii asigur pe toti cetatenii Romaniei,pe toti membrii PNL si cei care ne-au dat votul, ca PNL isi va respecta demnitatea, principiile si hotararile, ca PNL nu ia mi . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu: PNL nu ia mita. Nu vom lasa Romania pe mana baronilor rosii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica seara, in a doua sa interventie dupa anuntarea exit-poll-urilor, in care partidul a obtinut un scor sub tinta asumata, ca razboiul cu PSD) de-abia incepe iar liberalii nu iau mita si nu vor lasa Romania pe mana baronilor rosii.

Crin Antonescu, Realitatea TV: Daca nu facem 20% la eurparlamentare, ma retrag. Ponta sa nu se bucure insa ca Iohannis e aici. Ponta se infantilizeaza tot mai mult cu trecerea anilor

Liderul liberal Crin Antonescu a explicat la Jocuri de putere de pe Realitatea TV de ce crede ca PNL nu ar fi gresit cu nimic in guvernarea alaturi de PSD sustinand ca ei au respectat proiectul USL si au impiedicat PSD sa treacape sub masa proiecte impotriva interesului national cum ar fi legea amnistiei si gratierii, proiectul Rosia Montana, introducerea cotei progresive de impozitare si revizuirea legii administratiei care ar fi dat porturile si obiective strategice primarilor si baronilor locali. Cine nu vrea sa vada ce a facut PNL si ne acuza ca am fost impreuna cu PSD e rau intentionat sau nu cunoaste situatia, a declarat Antonescu. Cei doi lideri liberali au exclus orice colaborare cu PSD-ulin urmatorii ani si iau in calcul orice solutie viabila pentru unitatea dreptei politice.

Ponta, despre intentia lui Tariceanu de reinscriere in PNL: In afara de Crin Antonescu cam tot restul liberalilor vor USL

Premierul Victor Ponta a declarat, comentand intentia lui Tariceanu de a se reinscrie in PNL, ca in afara de Crin Antonescu cam tot restul liberalilor vrea refacerea USL, lucru care se poate intampla chiar de luni, dupa alegerile europarlamentare.

Crin Antonescu: Despre rezultate vom vorbi in cursul acestei nopti sau maine dimineata/ Antonescu, pe 22 mai: Daca nu facem 20% ma retrag, dar Ponta sa nu se bucure fiindca Iohannis e aici

Liderul liberal Crin Antonescu si-a inceput discursul dupa aflarea exitpoll-urilor multumind alegatorilor si colegilor din partid afisand o usoara dezamagire totusi pentru prezenta scazuta la vot. Despre rezultate vom vorbi in aceasta seara si in curand dupa ce vom face o analiza, s-a multumit sa declare seful liberalilor fara a accepta intrebari din partea presei. Crin Antonescu a declarat joi, 22 mai, la Realitatea TV ca daca PNL nu va face 20% la eurparlamentare se va retrage, dar i-a transmis lui Victor Ponta sa nu se bucure insa ca Iohannis e aici si avem aceleasi idei, gandim la fel.

Crin Antonescu: PNL nu poate fi ademenit cu un loc caldut la guvernare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, ca PNL nu poate fi ademenit cu un loc caldut la guvernare, precizand ca nu va lasa Romania pe mana baronilor rosii. Reactia vine dupa ce.

Crin Antonescu: Nu vom lasa Romania pe mana baronilor rosii. PNL nu poate fi ademenit cu un loc caldut la guvernare (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, ca PNL nu poate fi ademenit cu un loc caldut la guvernare, precizand ca nu va lasa Romania pe mana baronilor rosii. Indiferent de rezultatul .

Ion Iliescu: Rezultatul alegerilor arata esecul lui Crin Antonescu

Fostul presedintele Ion Iliescu a declarat, duminica seara, ca rezultatul alegerilor europarlamentare arata esecul presedintelui PNL, Crin Antonescu. Este o lectie buna pentru PNL, este esecul lui Crin,.

Crin Antonescu: PNL nu se intoarce ca anexa a PSD

Indiferent de rezultatul de la alegerile europarlamentare, PNL nu se intoarce ca anexa a PSD, a declarat Crin Antonescu, intr-un interviu pentru RFI. Totodata, liderul liberal a reafirmat ca va demisiona din.

VIDEO Crin Antonescu, la Buzau: Daca duminica ne atingem obiectivul, in toamna voi fi presedintele Romaniei

PNL-ul va inregistra la alegerile europarlamentare un record: un scor care sa depaseasca 20 de procente. Aceasta a fost promisiunea facuta de presedintele PNL, Crin Antonescu, la intalnirea cu alegatorii din municipiul Ramnicu Sarat, ultima din periplul electoral. Liderul liberal a tinut sa anunte ca de rezultatele scrutinului de duminica depinde candidatura sa la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Crin Antonescu: Nu am facut nimic din ce ne-am putea reprosa impreuna cu PSD. S-a vazut imediat ce au facut ei dupa ce PNL a plecat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si prim-vicepresedintele aceleiasi formatiuni politice, Klaus Iohannis, au vorbit joi seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre alegerile europarlamentare de duminica, proiectele partidului liberal si despre alegerile prezidentiale din toamna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )