Libnet.ro
UNICEF

06:15

Crin Antonescu, despre legea antilegionara: Nu incalci cu nimic prevederile acestei legi daca citesti de la Mein Kampf la operele tovarasului Nicolae Ceausescu

B1 B1,
Crin Antonescu, despre legea antilegionara: Nu incalci cu nimic prevederile acestei legi daca citesti de la Mein Kampf la operele tovarasului Nicolae Ceausescu

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, la sfarsitul lunii iulie, legea 217/2015 initiata de Crin Antonescu, George Scutaru, Andrei Gerea. Legea completa si modifica Ordonanta de urgenta a guvernului nr 31/2002 . continuă pe B1

Plesu, despre legea antilegionara: Stilul documentului evoca sunetul unei infierari tovarasesti. Ne-a priit la fel de putin raul fascist ca si cel comunist, de care ne-am eliberat, cu varsare de singe, abia acum 25 de ani

Consilierul prezidential Andrei Muraru a anuntat ca s-a inceput urmarirea persoanelor care promoveaz, in public, cultul persoanelor vinovate de savarsirea unor infractiuni de genocid contra umanitatii si de.

O lege initiata de Crin Antonescu starneste controverse

Legea antilegionara starneste controverse, potrivit stirilor TVR1. Adoptata aproape in unanimitate de Parlament si recent promulgata de seful statului, legea pedepseste cu inchisoarea apartenenta la.

Femeile instarite din spatele alesilor. Crin Antonescu castiga de 5 ori mai putin decat sotia

In spatele fiecarui politician de succes se afla cate o sotie instarita. Peste 50 de parlamentari castiga mai putin decat consoartele lor, scrie Jurnalul National. De exemplu Crin Antonescu castiga de ci.

Despre Legea anti-legionara: chestiunea evreiasca in Romania inceputului de sec. XX si in Romania inceputului de sec. XXI - o necesara comparatie (III)

Legea anti-legionara, promulgata de Presedintele Romaniei, readuce in agora romaneasca teme deosebit de sensibile si deopotriva deranjante pentru unele grupuri de interese. intre aceste teme, trei sunt foarte importante, anume chestiunea evreiasca, problema canonizarii Sfintilor inchisorilor comuniste si condamnarea penala a comunismului.

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu, despre legea care interzice cultul lui Ceausescu

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste la Adevarul Live despre o noua lege promulgata de presedintele Klaus Iohannis care interzice cultul pentru persoanele condamnate pentru genocid, dar si asociatiile legionare.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2402 seconds )