Libnet.ro
UNICEF

01:06

Femeile instarite din spatele alesilor. Crin Antonescu castiga de 5 ori mai putin decat sotia

Antena3 Antena3,
Femeile instarite din spatele alesilor. Crin Antonescu castiga de 5 ori mai putin decat sotia

In spatele fiecarui politician de succes se afla cate o sotie instarita. Peste 50 de parlamentari castiga mai putin decat consoartele lor, scrie Jurnalul National. De exemplu Crin Antonescu castiga de ci. continuă pe Antena3

Crin Antonescu, despre legea antilegionara: Nu incalci cu nimic prevederile acestei legi daca citesti de la Mein Kampf la operele tovarasului Nicolae Ceausescu

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, la sfarsitul lunii iulie, legea 217/2015 initiata de Crin Antonescu, George Scutaru, Andrei Gerea. Legea completa si modifica Ordonanta de urgenta a guvernului nr 31/2002 .

REVISTA PRESEI. Povestea din spatele peisajului de basm din Romania, premiat de National Geographic

Din ziarele de joi, aflam poveste din spatele fotografiei de basm a romanului premiat de National Geographic, cine il sustine pe Liviu Dragnea la sefia PSD, dar si ca SUA importa din Romania utilaje petroliere, componente de avioane si arme.

Secretul din spatele celui mai nou tratament pentru piele. Ce se intampla atunci cand faci baie in vin rosu

Un pahar de vin rosu intr-o zi torida de vara pare rasfatul ideal. insa o serie de spa-uri din New York au hotarat sa duca experienta la un cu totul alt nivel si le propun clientilor sa incerce o baie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )