Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Nu este corect ce i se intampla Romaniei in cazul Schengen, dar nu pot nega ca inca avem probleme cu justitia

B1 B1,
Crin Antonescu: Nu este corect ce i se intampla Romaniei in cazul Schengen, dar nu pot nega ca inca avem probleme cu justitia

Situatia Romaniei privind aderarea la Spatiul Schengen nu este corecta, a afirmat liderul PNL CrinAntonescu, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV. Cu Schengenul nu e. continuă pe B1

Daniel Constantin: Strategia lui Crin Antonescu este profund gresita

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat ca strategia presedintelui PNL, Crin Antonescu, este profund gresita si ca doreste ca acesta sa iasa din spirala confruntarii si sa trateze Partidul Conservator cu respectul cuvenit unui partener.

LIVETEXT Crin Antonescu, invitat la B1 TV, de la 21.30

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitatul jurnalistului Robert Turcescu, la postul de televiziune B1, de la ora 21.

LIVETEXT Crin Antonescu: Nu am de ce sa cred ca influenta lui Voiculescu asupra lui Ponta ar fi sporit. Nu stiu invers

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitatul jurnalistului Robert Turcescu, la postul de televiziune B1, de la ora 21.

Daniel Constantin: Facem eforturi sa-l intelegem pe Crin Antonescu. Sa trateze PC cu respectul cuvenit unui partener

Presedintele PC, DanielConstantin, a afirmat, luni, ca strategia lui Crin Antonescu este profund gresita, iar Partidul Conservator face eforturi pentru a-i intelege iesirile si acuzele la adresa.

LIVE TEXT Crin Antonescu, pe B1 TV: Victor Ponta nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, dar este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase

Crin Antonescu considera ca premierul Victor Ponta, desi nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase. Victor Ponta din 2013 nu imi pare fundamental diferit, dar imi pare expus, asa cum se intampla fiecare dintre noi cand ajunge intr-o pozitie importanta, unor pericole, si sper sa reziste, si eu incerc sa-l ajut sa reziste pericolelor, chiar prin declaratii publice, a spus Antonescu, invitat in emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 TV. Emisiunea a inceput.

Crin Antonescu, pe B1 TV: Victor Ponta nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, dar este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase

Crin Antonescu considera ca premierul Victor Ponta, desi nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase. Victor Ponta din 2013 nu imi pare fundamental diferit, dar imi pare expus, asa cum se intampla fiecare dintre noi cand ajunge intr-o pozitie importanta, unor pericole, si sper sa reziste, si eu incerc sa-l ajut sa reziste pericolelor, chiar prin declaratii publice, a spus Antonescu, invitat in emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 TV.

Crin Antonescu, referitor la cazul Calarasi: Nu vrea nimeni sa-l suspende pe Traian Basescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, legat de cazul Calarasi, ca nimeni nu vrea sa-l suspende pe Traian Basescu.

Crin Antonescu: Presedintele Romaniei din 2014 incolo va fi de dreapta

Liderul PNL Crin Antonescu afirma ca viitorul presedinte al Romaniei va fi unul de dreapta. Eu sunt un om de dreapta si atunci cand in cursul campaniei va veni vorba, il voi si descrie:Va previn,.

Crin Antonescu: Relatia cu Partidul Conservator nu mai exista. Presedintele PC este doar un subordonat al lui Ponta

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca nu mai are nimic de mentionat despre relatia PNL - PC deoarece aceasta relatie nu mai exista. Nu e nimic de discutat in relatia cu PC pentru ca aceasta.

LIVE TEXT Crin Antonescu: PNL isi asuma si e deplin solidar cu proiectul legii descentralizarii / Nu mai exista relatia cu PC in sensul unei aliante ACD

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a aratat ca Partidul National liberal isi asuma proiectul legii descentralizarii inaintat de Guvern Parlamentului si este pe deplin solidar cu acesta. Liderul PNL a precizat ca formatiunea sa va mai depune amendamente la lege, insa acestea nu sunt de fond, ci amendamente ce tin de detalii patrimoniale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )