Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Presedintele Romaniei din 2014 incolo va fi de dreapta

B1 B1,
Crin Antonescu: Presedintele Romaniei din 2014 incolo va fi de dreapta

Liderul PNL Crin Antonescu afirma ca viitorul presedinte al Romaniei va fi unul de dreapta. Eu sunt un om de dreapta si atunci cand in cursul campaniei va veni vorba, il voi si descrie:Va previn,. continuă pe B1

Crin Antonescu: Victor Ponta din 2013 imi pare expus multor pericole si sper sa reziste

Liderul PNL CrinAntonescu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, despre relatia sa cu liderul PSDVictor Ponta. E un om in legatura cu care am nutrit mari.

Crin Antonescu: Victor Ponta din 2013 imi pare expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase, sper sa reziste

Liderul PNL CrinAntonescu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, despre relatia sa cu liderul PSDVictor Ponta. E un om in legatura cu care am nutrit mari.

Crin Antonescu: Nu mai exista relatia cu Partidul Conservator in sensul unei Aliante de Centru Dreapta

Partidul National Liberal nu are, in acest moment, o relatie cu Partidul Conservator, cu formatiunea lui Dan Voiculescu, a declarat luni liderul PNL Crin Antonescu, aratand ca Alianta de Centru Dreapta nu mai exista de mult. Antonescu a precizat ca protocolul ACD nu a fost inca rupt, urmand sa se vada care sunt consecintele juridice, pentru ca PNL nu doreste sa prejudicieze USL.

Crin Antonescu, in exclusivitate la Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, de la ora 21:30

Crin Antonescu, presedintele Senatului, vine, in exclusivitate, in aceasta seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, pe B1 TV. De la ora 21:30, Antonescu va vorbi despre rece.

Aliatii Dan Voiculescu si Crin Antonescu au ajuns la cutite

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a uitat subit de stransa prietenie dintre el si presedintele PNL Crin Antonescu.

Crin Antonescu: Relatia cu Partidul Conservator nu mai exista. Presedintele PC este doar un subordonat al lui Ponta

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca nu mai are nimic de mentionat despre relatia PNL - PC deoarece aceasta relatie nu mai exista. Nu e nimic de discutat in relatia cu PC pentru ca aceasta.

Crin Antonescu: Declaratia lui Voiculescu, profund nerusinata. ...

Presedintele PNL Crin Antonescu a catalogat ca fiind profund nerusinata afirmatia lui Dan Voiculescu potrivit caruia PNL, celalalt partener al nostru, nu de putine ori, a avut actiuni frivole fata de parteneri. PNL ne-a jignit si pe noi, continua sa aiba atitudini cel putin imorale fata de PSD; incearca sa se imprieteneasca cu PDL, cu Traian Basescu, dintr-un singur motiv. Potrivit gandul. info, Antonescu a sustinut ca PNL a fost defaimat de Dan Voiculescu. Atacul lui Antonescu se .

Crin Antonescu, despre alegerile pentru sefia LPF: Capul unui Guvern nu e un om care negociaza treaba asta in restaurante

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, referindu-se la alegerile pentru functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, ca intalnirea premierului Victor Ponta si a vicepremierului Liviu Dragnea cu Gino Iorgulescu nu a aratat bine.

Crin Antonescu, referitor la cazul Calarasi: Nu vrea nimeni sa-l suspende pe Traian Basescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, legat de cazul Calarasi, ca nimeni nu vrea sa-l suspende pe Traian Basescu.

LIVETEXT Crin Antonescu: Nu am de ce sa cred ca influenta lui Voiculescu asupra lui Ponta ar fi sporit. Nu stiu invers

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitatul jurnalistului Robert Turcescu, la postul de televiziune B1, de la ora 21.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )