Libnet.ro
UNICEF

12:15

Crin Antonescu si europarlamentarul Norica Nicolai, invitati la Realitatea TV, de la 18.30

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu si europarlamentarul Norica Nicolai, invitati la Realitatea TV, de la 18.30

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, dar si europarlamentarul Norica Nicolai sunt invitati astazi, de la ora 18. 30, la Realitatea TV. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Uniunea Europeana nu mai poate continua asa, s-a anchilozat

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, dar si europarlamentarul Norica Nicolai, precum si liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, au vorbit luni, la Realitatea TV, despre strategia PNL pentru europarlamentare, intr-o Uniune Europeana care se confrunta cu provocarile extremistilor, dar si cu lipsa de viziune.

De ce nu se mai aude Crin Antonescu?

Dupa 3-4 ani in care a fost, alaturi de Victor Ponta, printre cei mai vizibili politicieni din Romania, Crin Antonescu a disparut de pe scena mare a politicii romanesti fix in momentul in care vocea sa trebuia sa se auda cel mai tare. in apropierea alegerilor prezidentiale pentru care acum cateva luni era favorit, Crin Antonescu se aude slab, nu se prea vede din multime si pare ca nu mai are vlaga.

Radu Stroe ar putea fi exclus marti din PNL, in sedinta conducerii partidului. Crin Antonescu: Eu consider ca e un tradator

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca, in opinia sa, Radu Stroe poate fi considerat un tradator al partidului, iar discutia despre excluderea sau suspendarea acestuia din PNL a venit natural si este una normala, care ar avea loc in orice partid. Antonescu a fost intrebat cum vede decizia grupului PNL de a propune excluderea ori suspendarea lui Radu Stroe, in cadrul BPN. Sigur ca o voi pune in discutia BPN, multi deputati se regasesc in componenta BPN. Mi se pare ca este o discutie care a pornit in mod natural, in mod normal, o discutie care ar fi pornind in orice partid. ) O decizie vom lua maine marti - n. red. ) la BPN, a declarat presedintele PNL.

Crin Antonescu: Nu vreau sa ajung la sanatoriul de la Cotroceni

Crin Antonescu spune ca nu vrea sa ajunga la sanatoriul de la Cotroceni pentru ca este un om sanatos. Afirmatia a fost facuta in contextul in care, zilele trecute, Antonescu a subliniat ironic ca Palatul.

Crin Antonescu: Nu ma duc la sanatoriul de la Cotroceni

Crin Antonescu spune ca nu vrea sa ajunga la sanatoriul de la Cotroceni pentru ca este un om sanatos. Afirmatia a fost facuta in contextul in care, zilele trecute, Antonescu a subliniat ironic ca Palatul.

Crin Antonescu: E scandalos ce spune Ponta, ca un judecator a dat mandat de arestare pentru Duicu pentru ca PSD are rezultate in Mehedinti

Liderul liberal Crin Antonescu i-a acuzat, luni, pe fostii colegi de guvernare de la PSD de faptul ca s-au intors cu spatele la prezent se indreapta catre perioada de partid stat 2000-2004, el calificand drept scandaloase declaratiile lui Victor Ponta potrivit carora baronul PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, ar fi fost arestat partidul are rezultate in acel judet, Mehedinti.

Crin Antonescu, deranjat de motivele invocate de Victor Ponta vizavi de baronii PSD

Presedintele liberal Crin Antonescu a acuzat, luni, motivele invocate de presedintele PSD cand a spus ca baronii locali ai acestui partid sunt inconjurati de probleme cauzate doar de scoruul bun inregistrat de.

Crin Antonescu, despre excluderea lui Stroe din partid: Ma gandesc pana maine. Consider ca e un tradator

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat luni, cu referire la posibila excludere din partid a fostului ministru de Interne Radu Stroe, ca se mai gandeste pana va lua o decizie, dar a precizat ca declaratiile vicepresedintelui PNL inseamna tradare.

Crin Antonescu despre mesajul lui Victor Ponta de pe Facebook: O ipocrizie, un kitsch. Unde sa se retraga? La sanatoriu?

Crin Antonescu, presedintele PNL a ironizat mesajul postat de Victor Ponta pe Facebook, in care premierul a vorbit despre posibila sa retragere din politica. Potrivit sefului liberalilor, mesajul este o ipocrizie si un kitsch pesedist.

Crin Antonescu: Romania nu are nevoie de un premier care isi plange prefacut de mila

Crin Antonescu a lansat nou atac la fostul partener de guvernare Victor Ponta. Presedintele PNL spune ca Romania nu are nevoie de un premier care isi plange prefacut de mila. Afirmatiile liberalului vin dupa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )