Libnet.ro
UNICEF

16:31

Crin Antonescu despre mesajul lui Victor Ponta de pe Facebook: O ipocrizie, un kitsch. Unde sa se retraga? La sanatoriu?

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu despre mesajul lui Victor Ponta de pe Facebook: O ipocrizie, un kitsch. Unde sa se retraga? La sanatoriu?

Crin Antonescu, presedintele PNL a ironizat mesajul postat de Victor Ponta pe Facebook, in care premierul a vorbit despre posibila sa retragere din politica. Potrivit sefului liberalilor, mesajul este o ipocrizie si un kitsch pesedist. continuă pe Adevărul

Antonescu despre mesajul lui Ponta de pe Facebook: O ipocrizie, un kitsch. Unde sa se retraga? La sanatoriu?

Crin Antonescu, presedintele PNL a ironizat mesajul postat de Victor Ponta pe Facebook, in care premierul a vorbit despre posibila sa retragere din politica. Potrivit sefului liberalilor, mesajul este o ipocrizie si un kitsch pesedist.

Crin Antonescu, despre excluderea lui Stroe din partid: Ma gandesc pana maine. Consider ca e un tradator

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat luni, cu referire la posibila excludere din partid a fostului ministru de Interne Radu Stroe, ca se mai gandeste pana va lua o decizie, dar a precizat ca declaratiile vicepresedintelui PNL inseamna tradare.

Ludovic Orban, despre postarea lui Victor Ponta: Ar face un serviciu Romaniei daca ar pleca din politica acum

Deputatul PNL Ludovic Orban a comentat vineri postarea lui Victor Ponta de pe Facebook, prin care isi anunta intentia de a se retrage din politica, aratand ca premierul ar face un serviciu Romaniei daca nu.

Replica lui Crin Antonescu la mesajul lui Victor Ponta: Plec din PNL, dar nu din politica

Crin Antonescu, presedintele PNL, a tinut un discurs acid la Iasi la adresa premierului Victor Ponta, in care s-a referit indirect si la recenta declaratie a liderului PSD, potrivit careia s-ar pregati sa se retraga din politica.

Victor Ponta pe Facebook: In noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima si vitala batalie, imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu imi propun sa recuperez cat voi putea de mul

Victor Ponta a scris vineri pe contul sau de Facebook un text in care declara, la final, urmatoarele: In noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima si vitala batalie, ma voi putea declara multumit de ce am realizat! Si atunci imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu imi propun sa recuperez cat voi putea de mult din timpul pe care in ultimii 13 ani NU l-am dat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata mea. Vom reveni cu amanunte.

Crin Antonescu, deranjat de motivele invocate de Victor Ponta vizavi de baronii PSD

Presedintele liberal Crin Antonescu a acuzat, luni, motivele invocate de presedintele PSD cand a spus ca baronii locali ai acestui partid sunt inconjurati de probleme cauzate doar de scoruul bun inregistrat de.

Victor Ponta: In noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima si vitala batalie, imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani. Vezi interpretarea declaratiilor premierului

Victor Ponta 41 de ani) a scris vineri pe contul sau de Facebook un text in care declara, la final, urmatoarele: In noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima si vitala batalie, ma voi putea declara multumit de ce am realizat! Si atunci imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu imi propun sa recuperez cat voi putea de mult din timpul pe care in ultimii 13 ani NU l-am dat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata mea. Nu este clar ce a vrut sa transmita premierul Ponta cu aceasta postare intr-un context marcat de incertitudinea candidaturii sale la prezidentialele din noiembrie 2014, incertitudine intretinuta chiar de el. Ora 14. 16: Interpretarea mesajului postat de Victor Ponta: Mai multe surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca, prin acest mesaj, Ponta a bluffat pentru a scapa de presiunea interna a celor care il imping sa-si asume cat mai repede candidatura la prezidentiale. Ponta a vrut sa dea semnalul ca are oricand si alte optiuni, cum ar fi viata de familie sau un post aproape de sotia sa, la Bruxelles. In PSD exista tensiuni interne generate, in primul rand, de anchetele impotriva baronilor, care nu inteleg daca acestea au sau nu girul liderului PSD Vezi aici o analiza despre subiect). In timp ce baronii il preseaza, Ponta vrea sa astepte rezultatul de la europarlamentare ca sa vada ce sanse reale are. Pe scurt, ar fi un mesaj intern de tipul Daca ma contestati, am si altceva mai bun de facut. Alte surse PSD sustin ca Ponta vrea sa spuna prin acest mesaj ca o sa fie un presedinte apolitic. Ora 17. 00: Victor Ponta a refuzat sa le raspunda jurnalistilor care l-au intrebat despre postarea de pe Facebook.

Antonescu, despre retragerea din politica a lui Ponta: Unde sa se retraga? La sanatoriu?

Mesajul premierului Victor Ponta prin care acesta vorbea despre posibila sa retragere din politica a fost ironizat de presedintele PNL, Crin Antonescu, care considera ca este un mesaj ipocrit si un kitsch.

Crin Antonescu: E scandalos ce spune Ponta, ca un judecator a dat mandat de arestare pentru Duicu pentru ca PSD are rezultate in Mehedinti

Liderul liberal Crin Antonescu i-a acuzat, luni, pe fostii colegi de guvernare de la PSD de faptul ca s-au intors cu spatele la prezent se indreapta catre perioada de partid stat 2000-2004, el calificand drept scandaloase declaratiile lui Victor Ponta potrivit carora baronul PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, ar fi fost arestat partidul are rezultate in acel judet, Mehedinti.

Antonescu, despre postarea premierului pe Facebook: Eu portia de incredere in domnul Ponta mi-am consumat-o

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Sibiu, referindu-se la postarea premierului pe o retea de socializare, ca si-a consumat portia de incredere in Victor Ponta, dar nu crede ca unii politicieni intra cand vor in politica si pleaca atunci cand vor, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )