Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu ii felicita pe manifestantii impotriva proiectului de la Rosia Montana si anti-maidanezi: Un semn de civism. / As merge pe o comisie mixta Senat -Camera pentru Rosia Montana. Proiectul poate trece intr-o luna

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu ii felicita pe manifestantii impotriva proiectului de la Rosia Montana si anti-maidanezi: Un semn de civism. / As merge pe o comisie mixta Senat -Camera pentru Rosia Montana. Proiectul poate trece intr-o luna

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, i-a felicitat duminica seara, intr-o emisiune la Digi 24, pe cei care ies in strada zilele acestea, in semn de protest atat fata de proiectul minier de la Rosia Montana cat si fata de problema cainilor comunitari. In primul rand ii felicit pentru ca o fac. Indiferent de tema pentru care iesi din strada, cata vreme o faci pasnici, e un semn de civism, afirma presedintele Senatului. El a adaugat ca in ceea ce priveste proiectul de lege privind Rosia Montana, exista mai multe variante, insa el ar merge pe a doua varianta, in sedinta birourilor reunite sa constituim o comisie mixta, Senat 65506; Camera Deputatilor, in scopul de a deschide dialogul cu cei care manifesta in strada, care au pozitii in mediul online, care in presa au pledat intr-un sens sau altul. continuă pe Hotnews

Protest impotriva proiectului Rosia Montana la Montreal.

Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana au trecut nu numai granitele Romaniei, ci si Atlanticul. Un miting al romanilor din Canada a avut loc ieri in fata Consulatului Romaniei Din Montreal, anunta Agerpres. Participantii s-au exprimat impotriva folosirii cianurilor in explotarile de la Rosia Montana. Am participat la mitingul de protest de la Montreal pentru ca nu vreau ca oamenii din tara mea sa pateasca ce au patit cei din preajma exploatarilor miniere unde s-a folosit cianura .

LIVE TEXT / FOTOGALERIE A 6-a zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Cianura omoara mai multi copii decat cainii! / Protestatarii au blocat bd. Regina Elisabeta

Manifestantii care se opun proiectului de la Rosia Montana au venit vineri seara in Piata Universitatii pentru a sasea zi consecutiv. Ei protesteaza impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege si l-a trimis Parlamentului pentru a fi votat. Reamintim ca pentru vineri seara si-au anuntat prezenta la miting si suporteri ai Stelei. --------------------------------Ora 00. 05 In Piata au aparut si suporteri de la stadion, dar nu sunt urme de factiuni de galerie organizateOra 23. 45 In Piata Universitatii sunt aproximativ 1. 300 de manifestanti, potrivit unei numaratori neoficiale a JandarmerieiOra 23. 35 Protestatarii au patruns pe bd. Regina Elisabeta si au blocat circulatiaOra 23. 30 Grupul de protestatari pe biciclete incearca sa intre pe bd. Regina ElisabetaOra 23. 23 Incep sa vina din ce in ce mai multi manifestanti. Numarul lor a ajuns la circa 500Ora 23. 10 La fantana de la Facultatea de Arhitectura sunt circa 350 de protestatari la aceasta ora. Se striga Cinste lor, cinste barladenilor si se bate in tobe si cu peturile in asfalt. Manifestantii aplauda de asemenea succesul nationalei de fotbal. Ora 20. 39: Manifestantii au adus un afis cu un mesaj cu potential exploziv: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de la Piata Universitatii.

VIDEO A saptea zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Manifestantii au blocat traficul in Capitala

Protestatarii impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege in acest sens si l-a trimis Parlamentului, s-au adunat din nou sambata, pentru a saptea zi consecutiv, la fantana din Piata Universitatii din Capitala. La acesta ora sunt cateva zeci de persoane. Manifestantii flutura steaguri tricolore si pancarte. -----------------------------Ora 21. 00 Manifestantii protesteaza in fata sediului TVR. Ei scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana si Barladul e cu noi. Traficul pe Calea Dorobantilor este blocat pe un sensOra 20. 05 Protestatarii se deplaseaza pe bulevardul DaciaOra 19. 45 Protestatarii, in numar de cateva sute, au blocat bulevardul Magheru, pe sensul de mers de la Universitate spre Romana.

LIVE TEXT A 6-a zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana. Manifestantii au ajuns la Piata Universitatii

Manifestantii care se opun proiectului de la Rosia Montana au venit vineri seara in Piata Universitatii pentru a sasea zi consecutiv. Ei protesteaza impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege si l-a trimis Parlamentului pentru a fi votat. Reamintim ca pentru vineri seara si-au anuntat prezenta la miting si suporteri ai Stelei. Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de la Piata Universitatii.

LIVE TEXT A 6-a zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!

Manifestantii care se opun proiectului de la Rosia Montana au venit vineri seara in Piata Universitatii pentru a sasea zi consecutiv. Ei protesteaza impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege si l-a trimis Parlamentului pentru a fi votat. Reamintim ca pentru vineri seara si-au anuntat prezenta la miting si suporteri ai Stelei. --------------------------------Ora 20. 39: Manifestantii au adus un afis cu un mesaj cu potential exploziv: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!Ora 20. 30: Numarul manifestantilor este mai mic decit in zilele anterioareUrmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de la Piata Universitatii.

LIVE TEXT / FOTOGALERIE A 6-a zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!

Manifestantii care se opun proiectului de la Rosia Montana au venit vineri seara in Piata Universitatii pentru a sasea zi consecutiv. Ei protesteaza impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege si l-a trimis Parlamentului pentru a fi votat. Reamintim ca pentru vineri seara si-au anuntat prezenta la miting si suporteri ai Stelei. --------------------------------Ora 21. 23: Protestatarii se invart in jurul fantanii. Fac apel la calmOra 20. 58: Numarul manifestantilor a ajuns la circa o suta. Reporterul HotNews. ro relateaza ca printre ei se numara si citiva reprezentanti ai asociatiilor de revolutionariOra 20. 39: Manifestantii au adus un afis cu un mesaj cu potential exploziv: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de la Piata Universitatii.

VIDEO A saptea zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Manifestantii au blocat traficul in Capitala / Ei protesteaza in fata sediului TVR

Protestatarii impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege in acest sens si l-a trimis Parlamentului, s-au adunat din nou sambata, pentru a saptea zi consecutiv, la fantana din Piata Universitatii din Capitala. -----------------------------Ora 21. 00 Manifestantii protesteaza in fata sediului TVR, denuntand decizia televiziunii publice de a nu mediatiza protestul. Ei scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, Barladul e cu noi sau Vrem cultura, nu cianura. Traficul pe Calea Dorobantilor este blocat pe un sens.

VIDEO A saptea zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Manifestantii protesteaza in fata sediului TVR

Protestatarii impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege in acest sens si l-a trimis Parlamentului, s-au adunat din nou sambata, pentru a saptea zi consecutiv, la fantana din Piata Universitatii din Capitala. -----------------------------Ora 00. 00 Protestul continua in fata sediului Televiziunii Romane. Peste 1. 000 de participantiOra 21. 00 Manifestantii protesteaza in fata sediului TVR, denuntand decizia televiziunii publice de a nu mediatiza demonstratiile. Ei scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, Demisia, Barladul e cu noi sau Vrem cultura, nu cianura. Traficul pe Calea Dorobantilor este blocat pe un sens.

A saptea zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Manifestantii au blocat traficul in Capitala

Protestatarii impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege in acest sens si l-a trimis Parlamentului, s-au adunat din nou sambata, pentru a saptea zi consecutiv, la fantana din Piata Universitatii din Capitala. La acesta ora sunt cateva zeci de persoane. Manifestantii flutura steaguri tricolore si pancarte. Ora 20. 05 Protestatarii se deplaseaza pe bulevardul DaciaOra 19. 45 Protestatarii, in numar de cateva sute, au blocat bulevardul Magheru, pe sensul de mers de la Universitate spre RomanaHotNews. ro va relata desfasurarea evenimentelor.

VIDEO A 7-a zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Manifestantii au protestat in fata sediului TVR

Peste 1. 000 de persoane au manifestat din nou in Capitala, sambata, pentru a saptea zi consecutiv, impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege in acest sens si l-a trimis Parlamentului. Dupa ce s-au adunat, ca de obicei, la fantana din Piata Universitatii, protestatarii au pornit in mars spre Piata Victoriei, insa, ajunsi la Piata Romana, ei au mers la sediul TVR, pentru a protesta fata de modul in care televiziunea publica a acoperit subiectul demonstratiilor. Manifestantii, care au blocat traficul pe Calea Dorobantilor, au protestat in fata Televiziunii Romane pana dupa miezul noptii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )