Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Nu joc teatru, exista tensiuni in USL. Repet, Voiculescu a facut declaratii nerusinate

B1 B1,
Crin Antonescu: Nu joc teatru, exista tensiuni in USL. Repet, Voiculescu a facut declaratii nerusinate

Liderul PNL CrinAntonescu a recunoscut, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca existe tensiuni reale in cadrul USL si a reafirmat ca Dan Voiculescu a facut unele afirma. continuă pe B1

Crin Antonescu: Nu mai exista relatia cu Partidul Conservator in sensul unei Aliante de Centru Dreapta

Partidul National Liberal nu are, in acest moment, o relatie cu Partidul Conservator, cu formatiunea lui Dan Voiculescu, a declarat luni liderul PNL Crin Antonescu, aratand ca Alianta de Centru Dreapta nu mai exista de mult. Antonescu a precizat ca protocolul ACD nu a fost inca rupt, urmand sa se vada care sunt consecintele juridice, pentru ca PNL nu doreste sa prejudicieze USL.

Crin Antonescu, despre declaratia lui Dan Voiculescu: Trebuie sa fii profund nerusinat ca sa dai o declaratie profund nerusinata

Liderul USL Crin Antonescu a afirmat duminica, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca Dan Voiculescu a facut o declaratie profund nerusinata, adaugand ca trebuie sa fii profund nerusinat ca sa dai o declaratie profund nerusinata. El a afirmat ca nu exista motive, iar Voiculescu nu are calitatea de a ii reprosa o apropiere de Traian Basescu. Citeste si: De ce s-a deteriorat relatia Antonescu-Voiculescu. Care sunt planurile lui Voiculescu .

Crin Antonescu: Relatia cu Partidul Conservator nu mai exista

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca nu mai are nimic de mentionat despre relatia PNL - PC deoarece aceasta relatie nu mai exista. Nu e nimic de discutat in relatia cu PC pentru ca aceasta.

Crin Antonescu: Relatia cu Partidul Conservator nu mai exista. Presedintele PC este doar un subordonat al lui Ponta

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca nu mai are nimic de mentionat despre relatia PNL - PC deoarece aceasta relatie nu mai exista. Nu e nimic de discutat in relatia cu PC pentru ca aceasta.

LIVE TEXT Crin Antonescu: PNL isi asuma si e deplin solidar cu proiectul legii descentralizarii / Nu mai exista relatia cu PC in sensul unei aliante ACD

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a aratat ca Partidul National liberal isi asuma proiectul legii descentralizarii inaintat de Guvern Parlamentului si este pe deplin solidar cu acesta. Liderul PNL a precizat ca formatiunea sa va mai depune amendamente la lege, insa acestea nu sunt de fond, ci amendamente ce tin de detalii patrimoniale.

Crin Antonescu: Relatia cu Partidul Conservator nu mai exista

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a aratat luni ca Partidul National Liberal nu are, in acest moment, o relatie cu formatiunea lui Dan Voiculescu, Partidul Conservator, aceasta relatie fiind intrerupta in urma cu mai mult timp. Antonescu adaugat ca nu doreste sa provoace tulburari in cadrul Uniunii Social-Liberale.

Crin Antonescu: Declaratia lui Voiculescu, profund nerusinata. ...

Presedintele PNL Crin Antonescu a catalogat ca fiind profund nerusinata afirmatia lui Dan Voiculescu potrivit caruia PNL, celalalt partener al nostru, nu de putine ori, a avut actiuni frivole fata de parteneri. PNL ne-a jignit si pe noi, continua sa aiba atitudini cel putin imorale fata de PSD; incearca sa se imprieteneasca cu PDL, cu Traian Basescu, dintr-un singur motiv. Potrivit gandul. info, Antonescu a sustinut ca PNL a fost defaimat de Dan Voiculescu. Atacul lui Antonescu se .

LIVE TEXT Crin Antonescu, pe B1 TV: Victor Ponta nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, dar este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase

Crin Antonescu considera ca premierul Victor Ponta, desi nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase. Victor Ponta din 2013 nu imi pare fundamental diferit, dar imi pare expus, asa cum se intampla fiecare dintre noi cand ajunge intr-o pozitie importanta, unor pericole, si sper sa reziste, si eu incerc sa-l ajut sa reziste pericolelor, chiar prin declaratii publice, a spus Antonescu, invitat in emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 TV. Emisiunea a inceput.

Crin Antonescu, pe B1 TV: Victor Ponta nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, dar este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase

Crin Antonescu considera ca premierul Victor Ponta, desi nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase. Victor Ponta din 2013 nu imi pare fundamental diferit, dar imi pare expus, asa cum se intampla fiecare dintre noi cand ajunge intr-o pozitie importanta, unor pericole, si sper sa reziste, si eu incerc sa-l ajut sa reziste pericolelor, chiar prin declaratii publice, a spus Antonescu, invitat in emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 TV.

Crin Antonescu, in exclusivitate la Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, de la ora 21:30

Crin Antonescu, presedintele Senatului, vine, in exclusivitate, in aceasta seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, pe B1 TV. De la ora 21:30, Antonescu va vorbi despre rece.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )