Libnet.ro
UNICEF

05:30

Crin Antonescu, in exclusivitate la Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, de la ora 21:30

B1 B1,
Crin Antonescu, in exclusivitate la Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, de la ora 21:30

Crin Antonescu, presedintele Senatului, vine, in exclusivitate, in aceasta seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, pe B1 TV. De la ora 21:30, Antonescu va vorbi despre rece. continuă pe B1

Crin Antonescu, invitatul lui Robert Turcescu, in emisiunea Sub semnul intrebarii, pe B1 TV

Presedintele PNL, Crin Antonescu, participa, incepand cu ora 21:30, la emisiunea Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, pe B1 TV.

LIVE TEXT Crin Antonescu, pe B1 TV: Victor Ponta nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, dar este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase

Crin Antonescu considera ca premierul Victor Ponta, desi nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase. Victor Ponta din 2013 nu imi pare fundamental diferit, dar imi pare expus, asa cum se intampla fiecare dintre noi cand ajunge intr-o pozitie importanta, unor pericole, si sper sa reziste, si eu incerc sa-l ajut sa reziste pericolelor, chiar prin declaratii publice, a spus Antonescu, invitat in emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 TV. Emisiunea a inceput.

Crin Antonescu, pe B1 TV: Victor Ponta nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, dar este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase

Crin Antonescu considera ca premierul Victor Ponta, desi nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase. Victor Ponta din 2013 nu imi pare fundamental diferit, dar imi pare expus, asa cum se intampla fiecare dintre noi cand ajunge intr-o pozitie importanta, unor pericole, si sper sa reziste, si eu incerc sa-l ajut sa reziste pericolelor, chiar prin declaratii publice, a spus Antonescu, invitat in emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 TV.

Crin Antonescu, referitor la cazul Calarasi: Nu vrea nimeni sa-l suspende pe Traian Basescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, legat de cazul Calarasi, ca nimeni nu vrea sa-l suspende pe Traian Basescu.

Crin Antonescu: Daca PSD va avea candidat la prezidentiale, vom lua act de ruperea USL. Cred ca exista presiuni sa candideze si Ponta

Liderul PNL CrinAntonescu a spus, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca se teme de o ruptura a USL-ului, adaugand ca a avut, la un moment dat, un sentiment acut ca.

Crin Antonescu: Nu este corect ce i se intampla Romaniei in cazul Schengen, dar nu pot nega ca inca avem probleme cu justitia

Situatia Romaniei privind aderarea la Spatiul Schengen nu este corecta, a afirmat liderul PNL CrinAntonescu, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV. Cu Schengenul nu e.

Crin Antonescu: Victor Ponta din 2013 imi pare expus multor pericole si sper sa reziste

Liderul PNL CrinAntonescu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, despre relatia sa cu liderul PSDVictor Ponta. E un om in legatura cu care am nutrit mari.

Crin Antonescu: Victor Ponta din 2013 imi pare expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase, sper sa reziste

Liderul PNL CrinAntonescu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, despre relatia sa cu liderul PSDVictor Ponta. E un om in legatura cu care am nutrit mari.

Crin Antonescu: Nu joc teatru, exista tensiuni in USL. Repet, Voiculescu a facut declaratii nerusinate

Liderul PNL CrinAntonescu a recunoscut, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca existe tensiuni reale in cadrul USL si a reafirmat ca Dan Voiculescu a facut unele afirma.

LIVETEXT Crin Antonescu: Nu am de ce sa cred ca influenta lui Voiculescu asupra lui Ponta ar fi sporit. Nu stiu invers

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitatul jurnalistului Robert Turcescu, la postul de televiziune B1, de la ora 21.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )