Libnet.ro
UNICEF

17:45

Crin Antonescu: Nu am motive sa demisionez de la Senat, dar daca PSD sau PNL imi cer, atunci voi renunta

B1 B1,
Crin Antonescu: Nu am motive sa demisionez de la Senat, dar daca PSD sau PNL imi cer, atunci voi renunta

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a afirmat, joi seara, la Ploiesti, ca nu are motive sa demisioneze din functia de la Senat. insa, daca vreuna dintre formatiunile care l-au propus pentru aceasta. continuă pe B1

Crin Antonescu: Nu am niciun motiv sa demisionez. Partidul National Liberal NU se rupe

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi,nu are niciun motiv sa demisioneze. Eu nu am niciun motiv sa demisionez. in momentul in care o formatiune, un grup parlamentar, cineva, va pune oficial.

Se retrage Crin Antonescu din cursa prezidentiala?.

Liderul liberalilor ar putea sa-si reconsidere candidatura pentru Palatul Cotroceni, daca reuseste sa-i convinga pe ceilalti lideri ai dreptei ca miza prezidentialelor este si schimbarea guvernului Ponta. Aceasta este lectia pe care a invatat-o Crin Antonescu din aventura USL. Candidatul PNL pentru Palatul Victoria este deja profilat: Klaus Iohannis. Despartirea PNL de PSD redeschide posibilitatea dreptei de a castiga alegerile prezidentiale, daca liderii din aceasta zona .

Crin Antonescu, dezlantuit la adresa PSD si a lui Ponta in cadrul Delegatiei Permanente a PNL (VIDEO)

Inregistrarile din sedinta Delegatiei Permanete a PNL arata un Crin Antonescu dezlantuit la adresa PSD si a premierului Victor Ponta. Antonescu le-a povestit colegilor cum a crezut in apelul facut de premier.

VIDEO Crin Antonescu, la Ploiesti: Nu am incheiat si nu vom incheia niciodata un pact cu Traian Basescu. il reprimim pe Tariceanu daca face cerere

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus joi seara, la Ploiesti, ca liberalii nu au incheiat si nu vor incheia niciodata un pact cu Traian Basescu, pentru ca este ultimul om care ar putea fi aliatul partidului. Antonescu a mai afirmat ca isi asuma tot ce s-a intamplat in guvernarea USL si ca il reprimeste pe Tariceanu daca face cerere de reinscriere in partid.

Crin Antonescu: USL nu mai exista. Cerem demisia premierului, daca nu o va face, ramanem in opozitie

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, marti seara, la finalul sedintei Delegatiei Permanente a partidului ca USLnu mai exista atat timp cat obiectivele angajate la formarea Uniunii nu se mai.

Crin Antonescu: De doua saptamani premierul nu a agreat propunerea cu Johannis, preferam sa ne retragem de la guvernare. / Proiectul USL pe noi, PNL, ne-a costat foarte mult

Liderul liberal Crin Antonescu a afirmat luni ca, in conditiile in care premierul Victor Ponta nu a acceptat de doua saptamani propunerea liberalilor privind structura Guvernului cu Klaus Johannis vicepremier si ministru de Interne, PNL prefera sa se retraga de la guvernare. El mai spune ca, daca liberalii vor iesi de la guvernare, nu se creeaza o criza politica si ca parerea sa de rau este ca proiectul USL a costat foarte mult PNL.

Crin Antonescu: Decizia PNL este una ireversibila. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu a sustinut, miercuri, declaratii de presa privind decizia PNL de a iesi de la Guvernare, dar si despre demisia lui Calin Popescu Tariceanu. Antonescu spune ca Tariceanu s-a pus intr-o situatie ridicola, urcand, prin spatele partidului, la usa lui Victor Ponta. mai mult, Antonescu a spus ca Tariceanu l-a sunat din biroul lui Victor Ponta. Crin Antonescu, despre Stroe. Nu mi s-a notificat ca radu Stroe ar fi demisionat din partid. este singura persoana cunoscuta .

Crin Antonescu: Partidul National Liberal NU se rupe

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca PNL nu se va rupe. Vicepresedintele PDL Alin Tise a declarat ca Partidul Democrat Liberal ii cere lui Crin Antonescu sa demisioneze din functia de.

Crin Antonescu: in Romania, nu toate partidele fac politica pentru ciolan. ...

Crin Antonescu, despre Stroe. Nu mi s-a notificat ca radu Stroe ar fi demisionat din partid. este singura persoana cunoscuta cu nume si prenume care s-a solidarizat cu Tariceanu. Am vorbit azi cu domul Tariceanu dar in conditii pe care nici nu as vrea sa le evoc. M-a sunat din biroul domnului Ponta Crin Antonescu: Basescu ar trebui sa inteleaga ca a veni si insulta mereu, pe criterii strict partizane a unor lideri politici doar pe motivul ca nu-ti plac, nu este un model de urmat si sper sa se .

Crin Antonescu: ii cer lui Ponta sa ia act de decizia ireversibila a PNL. Este o degradare sa incerce in continuare tratative

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a solicitat, miercuri, premierului Victor Ponta sa ia act de decizia ireversibila a liberalilor cu privire la ruperea USL. Antonescu crede ca orice incercare de continuare a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )