Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Partidul National Liberal NU se rupe

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu: Partidul National Liberal NU se rupe

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca PNL nu se va rupe. Vicepresedintele PDL Alin Tise a declarat ca Partidul Democrat Liberal ii cere lui Crin Antonescu sa demisioneze din functia de. continuă pe Antena3

Crin Antonescu: Nu am niciun motiv sa demisionez. Partidul National Liberal NU se rupe

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi,nu are niciun motiv sa demisioneze. Eu nu am niciun motiv sa demisionez. in momentul in care o formatiune, un grup parlamentar, cineva, va pune oficial.

Tariceanu isi face partid cu sprijinul lui Ponta. Cine il urmeaza din PNL. Ce spune Crin despre Partidul Reformator Liberal

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL si a pus bazele unei formatiuni politice noi, Partidul Reformator Liberal PRL), care il va insoti in cursa pentru alegerile preidentiale. Dupa iesirea de la guvernare a liberalilor, premierul Victor Ponta nu exclude o colaborare cu partidul lui Tariceanu, care isi propune racolarea membrilor PNL, doritori sa continue proiectul USL.

Crin Antonescu, despre noul partid al lui Tariceanu: Pentru PNL e un deja vu

Demersul fostului premier, Calin Popescu Tariceanu, de a infiinta o noua formatiune politica liberala reprezinta pentru PNL un deja vu, in mod similar cu demersul lui Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, a afirmat, miercuri seara, presedintele PNL, Crin Antonescu, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

Antonescu: Partidul lui Tariceanu, un deja vu pentru PNL. Au mai fost si Stolojan si Stoica.

Demersul lui Calin Popescu Tariceanu de a infiinta un nou partid liberal reprezinta pentru PNL un deja vu, in mod similar cu demersul lui Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, a declarat miercuri seara presedintele PNL, Crin Antonescu. Intrebat cum vede demersul lui Tariceanu de a infiinta un nou partid liberal, Antonescu a raspuns: Pentru PNL este un deja vu, suntem, ca nu doar domnul Tariceanu e de 24 de ani in partid, si noi am trait aceasta istorie, nu doar o cunoastem . ) As aminti o .

Crin Antonescu a cerut OFICIAL iesirea de la guvernare

Liderul liberal Crin Antonescu a cerut oficial, in sedinta PNL, iesirea de la guvernare. Antonescu a declarat ca, incepand din aceasta seara, protocolul USL nu mai este valabil. Presedintele PNL a declarat,.

Crin Antonescu: Tariceanu a lasat impresia ca PNL ar putea fi un mic partid clientelar, a fost un moment trist. / Am avut marea bucurie de a dovedi ca nu in toate partidele se face politica doar pentru ciolan

Liderul liberal Crin Antonescu a comentat, miercuri, vizita lui Calin Popescu Tariceanu la Palatul Victoria, pentru o discutie cu Victor Ponta, dupa ce conducerea partidului a adoptat rezolutia privind iesirea PNL de la guvernare: A fost un moment trist in istoria PNL, de a vedea un fost presedinte . ) intr-o pozitie jenanta de client aspirant la usa premierului. A lasat impresa ca PNL ar putea fi un mic partid clientelar. ) Ii rog, ii invit pe toti membri PNL, pe toti liderii sai . ) sa-l tina minte in PNL pe Tariceanu ca pe tanarul care aparea in balconul Pietei Victoriei in 1990, ca pe premierul unei Romanii relativ prospere, ca un premier care s-a batut cu un presedinte abuziv. Nu ca pe omul singur care impotriva partidului si in spatele sau urca azi singur scarile catre usa lui Victor Ponta.

Crin Antonescu: PNL este singurul partid care nu a intervenit niciodata in mersul Justitiei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat miercuri ca partidul pe care il conduce nu a intervenit si nu a incercat niciodata sa intervina in mersul Justitiei. Acuzatia, insinuarea cu atat mai mult, unor.

Crin Antonescu: Tariceanu a actionat intr-o pozitie jenanta de client aspirant la usa primului ministru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri seara ca fostul liberal Calin Popescu Tariceanu a facut un deserviciu partidului mergand sa discute cu Victor Ponta, aratand ca este trist ca un fost.

Crin Antonescu: Decizia ruperii USL nu a fost emotionala si este ireversibila

Decizia PNL de a iesi de la guvernare si de a rupe protocolul USL nu a fost una emotionala, a declarat, miercuri, liderul liberalilor, Crin Antonescu, acesta adaugand ca hotararea luata marti este.

Crin Antonescu: De doua saptamani premierul nu a agreat propunerea cu Johannis, preferam sa ne retragem de la guvernare. / Proiectul USL pe noi, PNL, ne-a costat foarte mult

Liderul liberal Crin Antonescu a afirmat luni ca, in conditiile in care premierul Victor Ponta nu a acceptat de doua saptamani propunerea liberalilor privind structura Guvernului cu Klaus Johannis vicepremier si ministru de Interne, PNL prefera sa se retraga de la guvernare. El mai spune ca, daca liberalii vor iesi de la guvernare, nu se creeaza o criza politica si ca parerea sa de rau este ca proiectul USL a costat foarte mult PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )