Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Crin Antonescu, la Ploiesti: Nu am incheiat si nu vom incheia niciodata un pact cu Traian Basescu. il reprimim pe Tariceanu daca face cerere

Adevărul Adevărul,
VIDEO Crin Antonescu, la Ploiesti: Nu am incheiat si nu vom incheia niciodata un pact cu Traian Basescu. il reprimim pe Tariceanu daca face cerere

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus joi seara, la Ploiesti, ca liberalii nu au incheiat si nu vor incheia niciodata un pact cu Traian Basescu, pentru ca este ultimul om care ar putea fi aliatul partidului. Antonescu a mai afirmat ca isi asuma tot ce s-a intamplat in guvernarea USL si ca il reprimeste pe Tariceanu daca face cerere de reinscriere in partid. continuă pe Adevărul

Antonescu: Nu am incheiat si nu vom incheia niciodata un pact cu Basescu, scris sau nescris

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la Ploiesti, ca liberalii nu au incheiat si nu vor incheia niciodata un pact de coabitare scris sau nescris cu Traian Basescu, deoarece acesta este .

Crin Antonescu: PNL este singurul partid care nu a intervenit niciodata in mersul Justitiei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat miercuri ca partidul pe care il conduce nu a intervenit si nu a incercat niciodata sa intervina in mersul Justitiei. Acuzatia, insinuarea cu atat mai mult, unor.

Crin Antonescu vine joi la Ploiesti

Presedintele PNL Crin Antonescu va fi joi seara in Prahova pentru o intalnire cu reprezentantii PNL Prahova, dar si cu presa.

Crin Antonescu: Nu am motive sa demisionez de la Senat, dar daca PSD sau PNL imi cer, atunci voi renunta

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a afirmat, joi seara, la Ploiesti, ca nu are motive sa demisioneze din functia de la Senat. insa, daca vreuna dintre formatiunile care l-au propus pentru aceasta.

Crin Antonescu: Ponta se dovedeste crescut la scoala lacomiei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, joi seara, la Ploiesti, ca Victor Ponta se dovedeste crescut la scoala lacomiei nesfarsite. Liderul PNL spune ca a constatat acest lucru foarte repede dupa ce .

Crin Antonescu: Europarlamentarele sunt proba eliminatorie pentru Presedintie si Guvernul din toamna

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la Ploiesti, ca alegerile europarlamentare sunt proba eliminatorie atat pentru Presedintia Romaniei, cat si pentru Guvernul din toamna. El a spus.

Blaga: Crin Antonescu nu va avea sprijinul PDL la prezidentiale, noi avem propriul nostru candidat

Crin Antonescu nu va avea sprijinul PDL-ului la prezidentialele din toamna, democrat-liberalii urmand sa isi sustina propriul candidat, a afirmat, luni, Vasile Blaga. Noi nu il vom sprijini pe domnul.

Crin Antonescu, dezlantuit la adresa PSD si a lui Ponta in cadrul Delegatiei Permanente a PNL (VIDEO)

Inregistrarile din sedinta Delegatiei Permanete a PNL arata un Crin Antonescu dezlantuit la adresa PSD si a premierului Victor Ponta. Antonescu le-a povestit colegilor cum a crezut in apelul facut de premier.

UPDATE. VIDEO. Sarbu: Antonescu traieste in alta lume.

UPDATE: Presedintele PNL, Crin Antonescu, traieste in alta lume atunci cand afirma ca PNL va sta in opozitie doar doua saptamani, a declarat marti liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, anunta Mediafax. Nu vreau sa il jignesc, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar cred ca traieste in alta lume, a spus Ilie Sarbu. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a avertizat joi seara PSD ca, in situatia in care decide sa-i inlature pe liberali de la guvernare, atunci PNL nu mai intra in opozitie pentru .

Crin Antonescu: Decizia PNL este una ireversibila. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu a sustinut, miercuri, declaratii de presa privind decizia PNL de a iesi de la Guvernare, dar si despre demisia lui Calin Popescu Tariceanu. Antonescu spune ca Tariceanu s-a pus intr-o situatie ridicola, urcand, prin spatele partidului, la usa lui Victor Ponta. mai mult, Antonescu a spus ca Tariceanu l-a sunat din biroul lui Victor Ponta. Crin Antonescu, despre Stroe. Nu mi s-a notificat ca radu Stroe ar fi demisionat din partid. este singura persoana cunoscuta .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )