Libnet.ro
UNICEF

06:15

Crin Antonescu, prezent la urna de vot: Cel mai important lucru este ca am venit sa votez, este un gest civic si cetatenesc elementar (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu, prezent la urna de vot: Cel mai important lucru este ca am venit sa votez, este un gest civic si cetatenesc elementar (VIDEO)

Presedintele PNL,Crin Antonescu, s-a prezentat duminica dimineata la urnele de vot, declarand ca cel mai important lucru este faptul ca a venit sa isi exercite acest drept. Am votat pentru cea mai. continuă pe B1

Am votat cu cea mai buna echipa si pentru cel mai bun program

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi ca a votat pentru cea mai buna echipa si pentru cel mai bun program si a incurajat romanii sa iasa la urne, votul lor fiind un gest civic si cetatenesc elementar, transmit surse din presa.

Crin Antonescu: Nu am facut nimic din ce ne-am putea reprosa impreuna cu PSD. S-a vazut imediat ce au facut ei dupa ce PNL a plecat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si prim-vicepresedintele aceleiasi formatiuni politice, Klaus Iohannis, au vorbit joi seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre alegerile europarlamentare de duminica, proiectele partidului liberal si despre alegerile prezidentiale din toamna.

Corespondenta de la Odessa: de la biserica la vot. Ce poate fi mai important azi decat sa votezi?

Alegerile prezidentiale au inceput sub auspiciile unui oras cu aer turistic, zguduit totusi de evenimentele violente recente. Locuitorii Odessei nu s-au ingramadit la urne in aceasta dimineata, multi preferand sa mearga la biserica, ca mai apoi sa se indrepte, dupa pranz, spre urnele de votare.

Elena Udrea: Suntem cel mai important partid de opozitie. PMP e singurul partid care a crescut in aceasta campanie electorala

Elena Udrea a apreciat duminica seara ca rezultatul obtinut de Partidul Miscarea Populara la alegerile europarlamentare reprezinta un fundament bun pentru alegerile parlamentare din 2016, cand partidul vizeaza peste 30% din electorat. Nu e un esec pentru PMP. E singurul partid care a crescut in aceasta campanie electorala. Daca pentru dreapta intr-adevar este un esec, pentru PMP sa obtina scorul acesta in 3 luni este un succes. Am plecat cu partidul de la 3% - 4% si am ajuns aici. PDL si PNL, cu tot regretul pentru ele, au scazut.

Intrare libera la cel mai important meci al sezonului. HCM Baia Mare poate deveni campioana in fata a mii de suporteri

Duminica, 25 mai, de la ora 17. 00 HCM Baia Mare va juca ultima partida a sezonului in fata propriilor suporteri. Acest meci este cu atat mai important, cu cat poate fi si meciul care ii aduce primul titlu de campioana a Romaniei la handbal feminin echipei din Baia Mare.

Crin Antonescu: Despre rezultate vom vorbi in cursul acestei nopti sau maine dimineata/ Antonescu, pe 22 mai: Daca nu facem 20% ma retrag, dar Ponta sa nu se bucure fiindca Iohannis e aici

Liderul liberal Crin Antonescu si-a inceput discursul dupa aflarea exitpoll-urilor multumind alegatorilor si colegilor din partid afisand o usoara dezamagire totusi pentru prezenta scazuta la vot. Despre rezultate vom vorbi in aceasta seara si in curand dupa ce vom face o analiza, s-a multumit sa declare seful liberalilor fara a accepta intrebari din partea presei. Crin Antonescu a declarat joi, 22 mai, la Realitatea TV ca daca PNL nu va face 20% la eurparlamentare se va retrage, dar i-a transmis lui Victor Ponta sa nu se bucure insa ca Iohannis e aici si avem aceleasi idei, gandim la fel.

Crin Antonescu a votat. E un gest civic si cetatenesc elementar sa dam acest vot

Crin Antonescu si-a exprimat votul in cadrul alegerilor europarlamentare. Presedintele PNL a declarat ca a votat pentru cea mai buna echipa si cel mai bun program, el facand totodata apel ca oamenii sa.

Crin Antonescu a votat. E un gest civic si cetatenesc elementar sa dam acest vot

Crin Antonescu si-a exprimat votul in cadrul alegerilor europarlamentare. Presedintele PNL a declarat ca a votat pentru cea mai buna echipa si cel mai bun program, el facand totodata apel ca oamenii sa.

Ion Iliescu: Rezultatul alegerilor arata esecul lui Crin Antonescu

Fostul presedintele Ion Iliescu a declarat, duminica seara, ca rezultatul alegerilor europarlamentare arata esecul presedintelui PNL, Crin Antonescu. Este o lectie buna pentru PNL, este esecul lui Crin,.

Crin Antonescu: A fost o campanie deosebita, o campanie care a intarit partidul. Despre rezultate vom vorbi maine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu a comentat estimarile rezultatului alegerilor europarlamentare conform exit-poll-urilor, spunand ca subiectul va fi discutat maine dimineata. Multumesc tuturor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )