Libnet.ro
UNICEF

01:06

Elena Udrea: Suntem cel mai important partid de opozitie. PMP e singurul partid care a crescut in aceasta campanie electorala

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea: Suntem cel mai important partid de opozitie. PMP e singurul partid care a crescut in aceasta campanie electorala

Elena Udrea a apreciat duminica seara ca rezultatul obtinut de Partidul Miscarea Populara la alegerile europarlamentare reprezinta un fundament bun pentru alegerile parlamentare din 2016, cand partidul vizeaza peste 30% din electorat. Nu e un esec pentru PMP. E singurul partid care a crescut in aceasta campanie electorala. Daca pentru dreapta intr-adevar este un esec, pentru PMP sa obtina scorul acesta in 3 luni este un succes. Am plecat cu partidul de la 3% - 4% si am ajuns aici. PDL si PNL, cu tot regretul pentru ele, au scazut. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu, prezent la urna de vot: Cel mai important lucru este ca am venit sa votez, este un gest civic si cetatenesc elementar (VIDEO)

Presedintele PNL,Crin Antonescu, s-a prezentat duminica dimineata la urnele de vot, declarand ca cel mai important lucru este faptul ca a venit sa isi exercite acest drept. Am votat pentru cea mai.

Elena Udrea: Prezenta mai mare la vot se datoreaza PMP. Facem apel la unirea opozitiei (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea a declarat, duminica, dupa rezultatele exit-poll-urilor la europarlamentare, ca PMP este singurul partid de centru-dreapta care a crescut in campanie si este formatiunea careia i se.

Intrare libera la cel mai important meci al sezonului. HCM Baia Mare poate deveni campioana in fata a mii de suporteri

Duminica, 25 mai, de la ora 17. 00 HCM Baia Mare va juca ultima partida a sezonului in fata propriilor suporteri. Acest meci este cu atat mai important, cu cat poate fi si meciul care ii aduce primul titlu de campioana a Romaniei la handbal feminin echipei din Baia Mare.

Elena Udrea: Facem apel la unirea opozitiei

Deputatul Elena Udrea a declarat ca PMP este singurul partid de centru-dreapta care a crescut in campanie si este formatiunea careia i se datoreaza prezenta mai mare la urne si a facut apel pentru unirea.

UPDATE. Politicienii voteaza. Premierul Victor Ponta, Elena Basescu, Ion Iliescu, Elena Udrea, Dragnea, Antonescu, Oprea, Blaga si Flutur, printre cei care au venit la urne. Este asteptat presedintele Basescu

Politicienii, oameni de afaceri si alte persoane publice au inceput sa vina la urne. Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost cel mai maitinal. Printre cei care au trecut pe la urne se numara Elan Basescu, Ion Iliescu, Elena Udrea, Ioan Rus, Corina Cretu, Liviu Dragnea, Vasile Blaga si Gheroghe Flutur. La Sectia 17 a venit si Victor Ponta, iar Traian Basescu va vota, in jurul pranzului, la Liceul Xenopol din Capitala.

UPDATE. Politicienii voteaza. Premierul Victor Ponta ,Elena Udrea, Dragnea, Antonescu, Oprea, Blaga si Flutur, printre cei care au venit la urne. Este asteptat presedintele Basescu

Politicienii, oameni de afaceri si alte persoane publice au inceput sa vina la urne. Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost cel mai maitinal. Printre cei care au trecut pe la urne se numara Elena Udrea, Ioan Rus, Corina Cretu, Liviu Dragnea, Vasile Blaga si Gheroghe Flutur. La Sectia 17 a venit si Victor Ponta, iar Traian Basescu va vota, in jurul pranzului, la Liceul Xenopol din Capitala.

Ce a declarat Elena Udrea la iesirea de la urne: Am votat pentru cea mai curajoasa lista

Deputatul Elena Udrea a votat duminica la o sectie de votare de la Colegiul National Mihai Eminescu din Capitala, alaturi de Claudia Boghicevici si Siegfried Muresan, ea precizand ca si-a exercitat votul .

Adevarul live, de la ora 12.00: Elena Udrea vorbeste despre sansele sale de a candida la Cotroceni si de a-l invinge pe Victor Ponta

Fortele de dreapta vor putea, in sfarsit, sa se uneasca? Cine ar putea fi candidatul la presedintie al dreptei unite? Cine are cele mai mari sanse sa-l invinga pe Victor Ponta in turul doi al prezidentialelor? Pe cine sprijina americanii? Deputatul PMP Elena Udrea ofera raspunsuri la aceste intrebari in cadrul emisiunii Adevarul Live, de la ora 12.

Norica Nicolai (PNL): Excludem categoric o alianta cu Elena Udrea

PNL exclude categoric o alianta cu Elena Udrea. Anuntul a fost facut de vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, duminica seara, la Antena 3, dupa exit-poll-ul de la alegerile europarlamentare. intrebata daca o.

Elena Udrea : Am votat pentru oameni puternici, pentru competenta si performanta

Deputatul Elena Udrea a votat duminica la o sectie de votare de la Colegiul National Mihai Eminescu din Capitala, alaturi de Claudia Boghicevici si Siegfried Muresan, ea precizand ca si-a exercitat votul pentru oameni puternici si pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )